پیام خراسان
تا پایان اردیبهشت
بهره برداری از 13 مگاوات مزرعه خورشیدی در خوسف و سربیشه
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 19:55:21
پیام خراسان - دو مزرعه 10 و 3 مگاواتی با سرمایه گذاری خارجی 9 میلیون دلاری امارات و انگلستان تا پایان اردیبهشت به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، در ستاد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر استان از بهره برداری دو مزرعه 10 و 3 مگاواتی با سرمایه گذاری خارجی 9 میلیون دلاری امارات و انگلستان خبر داده شد.
همچنین قرار است تا پایان مهر امسال نیز 10 مگاوات انرژی خورشیدی دیگر با سرمایه گذاری 4 میلیون دلاری خارجی‌ها در استان به بهره برداری برسد.
هم اکنون 4 طرح تولید انرژی خورشیدی با سرمایه گذاری خارجی به ظرفیت 21 مگاوات در خراسان جنوبی فعال است.
استاندار در این جلسه با اشاره به مستعد بودن خراسان جنوبی در زمینه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: هم اکنون 50 مگاوات متصل به شبکه شده، 858 مگاوات عملیات شروع شده، در 271 خواستگاه انرزی خورشیدی کار می‌شود.
هاشمی همچنین افزود: باید ادارات، صنایع و چاه‌های کشاورزی هم به پنل‌های خورشیدی مجهز شوند تا به کاهش ناترازی انرژی برق در استان کمک شود و هم از این ظرفیت برای درآمدزایی استفاده شود.
در این جلسه از سرمایه گذاری بانک قرض الحسنه مهر ایران برای احداث نیروگاه 3 مگاواتی با هزینه حدود 100 میلیارد تومان در درمیان خبر داده شد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هم از طرح تولید در توزیع خبر داد و گفت: با همکاری شرکت ها در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اقدامات خوبی در استان انجام خواهد شد که در این خصوص تأمین زمین برای 25 مزرعه 3 مگاواتی در دستور کار قرار گرفته است.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/856740/بهره-برداری-از-13-مگاوات-مزرعه-خورشیدی-در-خوسف-و-سربیشه
بستن   چاپ