پیام خراسان
سلوک قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین مظلوم محور حج امسال است
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 14:44:42
پیام خراسان - به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، همایش بزرگ آموزشی و توجیهی زائران حج تمتع 1404 استان تهران امروز (پنج‌شنبه) با حضور گسترده زائران در سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی پس از پایان همایش بزرگ آموزشی و توجیهی زائران حج تمتع 1404 در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز اعزام زائران به سرزمین وحی، اظهار داشت: ان‌شاءالله از روز 15 اردیبهشت‌، زائران به‌سوی حرمین شریفین اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به شعار حج امسال، افزود: امسال سه محور اصلی در دستور کار قرار گرفته است؛ سلوک قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین مظلوم. «سلوک قرآنی» ریشه و اساس برنامه‌هاست؛ چراکه ما به سرزمین وحی می‌رویم و قرآن باید محور همه امور ما باشد. همانگونه که اهل بیت (ع) و پیامبر اکرم (ص) در مسیر زندگی ما اصل هستند، قرآن نیز باید اصل برنامه‌های این سفر باشد.
نماینده ولی‌ فقیه در امور حج و زیارت با تأکید بر ضرورت وحدت میان مسلمانان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی جهان اسلام باید شعار‌های وحدت‌محور تکرار، عملیاتی و اجرایی شوند تا ان‌شاءالله شاهد کاهش مظلومیت مردم فلسطین باشیم. حمایت از فلسطین غایت این رویکرد است و در همین راستا، آموزه‌های ابراهیمی طبق فرمایش مقام معظم رهبری، در قالب کتابی آماده و در کتابخانه‌های کاروان‌ها توزیع شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در ادامه به توجه مقام معظم رهبری به نهج‌البلاغه نیز اشاره کرد و گفت: ایشان در سخنان نوروزی به نهج‌البلاغه و به‌ویژه خطبه اول آن که در مورد حکمت است، اشاره داشتند. ما نیز در جلسات آموزشی کاروان‌ها این خطبه را در دستور کار قرار داده‌ایم.
سرپرست حجاج ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود به کاهش مدت‌زمان سفر حج اشاره کرد و افزود: با وجود محدودیت‌های موجود، با تدبیر سازمان حج و زیارت، امسال مدت‌سفر حدود سه روز کاهش یافته که این امر در راستای افزایش بهره‌وری معنوی زائران و تسهیل خدمات اجرایی صورت گرفته است.
انتهای پیام/ 118

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/857122/سلوک-قرآنی،-همگرایی-اسلامی-و-حمایت-از-فلسطین-مظلوم-محور-حج-امسال-است
بستن   چاپ