پیام خراسان
سقوط مرگ‌بار جوانی به دره‌‌ در ارتفاعات جهان‌نمای کردکوی
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 16:08:18
پیام خراسان - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از حادثه سقوط یک به دره‌ای عمیق در ارتفاعات جهان نمای کردکوی و انتقال پیکر‌ بی‌جان او پس از چند ساعت عملیات نفس‌گیر توسط نجاتگران هلال‌احمر خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، قاسم غریب‌آبادی با اشاره به حادثه تلخ بامداد امروز اظهارکرد: ساعت 2:15 بامداد جمعه 5 اردیبهشت‌ماه، گزارش سقوط یک جوان از ارتفاعات جهان‌نمای کردکوی از طریق اورژانس، پلیس و تماس‌های مردمی‌به هلال‌احمر اعلام شد.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان افزود: 2 تیم از پایگاه مرکزی کردکوی و درازنو به محل حادثه اعزام و پس از عبور از منطقه جهان‌نما به محل حادثه واقع در منطقه‌ای معروف به «چکل امام‌وردی» رسیدند.
وی گفت: این جوان 27 ساله متاسفانه به دره‌ای به عمق تقریبی 120 متر سقوط کرد و جان خود را از دست داد.
غریب‌آبادی خاطر نشان کرد: نجاتگران با ایجاد کارگاه‌های فنی کوهستان به جان‌باخته دسترسی پیدا کردند و پیکر بی‌جان این جوان را پس از انتقال به عوامل انتظامی تحویل دادند و عملیات نیز ساعت 11:10 صبح به پایان رسید.
وی تاکید کرد: طبیعت‌گردی در مناطق کوهستانی و جنگلی مستلزم آمادگی، تجهیزات مناسب و آگاهی از مسیر است. لذا مسافرین و گردشگران پیش از سفر باید ضمن اطلاع دقیق از شرایط جوی، نقشه مسیر را همراه داشته باشند و بدون راهنما و یا شناخت کافی، وارد مناطق ناشناخته نشوند.
انتهای پیام/

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/857623/سقوط-مرگ‌بار-جوانی-به-دره‌‌-در-ارتفاعات-جهان‌نمای-کردکوی
بستن   چاپ