پیام خراسان
دیدار هیئت تجاری کویته ایالت بلوچستان پاکستان با فرماندار نیشابور
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 15:31:50
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، ظهر شنبه هیئت تجاری کویته ایالت بلوچستان پاکستان با فرماندار نیشابور دیدار کرد و مهدی دونده، فرماندار نیشابور در این دیدار ضمن اشاره بر اهمیت روابط دوستانه و مشترکات دو کشور ایران و پاکستان اظهار کرد: اولین اشتراک دو کشور دین مشترک است و علاوه بر دین و فرهنگ، مشترکات زیادی دیگر نیز وجود دارد و بیشتر کلمات سرود ملی پاکستان، فارسی است.
فرماندار نیشابور با اشاره به مبادلات تجاری در حال انجام با پاکستان، خاطر نشان کرد: اراده مسئولین دو سوی مرز بر این است که با توجه به ظرفیت‌های موجود در آینده این مبادلات افزایش یابد.
وی به معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های نیشابور همچون آب و هوای مطلوب، جاذبه‌های گردشگری، آرامگاه خیام عطار، کمال الملک، امامزادگان واجب التعظیم و علمای بزرگ تشیع فضل ابن شاذان پرداخت و گفت: شهرستان نیشابور به لحاظ توانمندی قطب دوم بعد از کلان شهر مشهد است.
دونده ادامه داد: نیشابور از لحاظ کشاورزی و دامداری دارای رتبه بوده و روزانه 1000 تن شیر تولید می‌کند و 12 کارخانه صادرات فراوری لبنی دارد. در حوزه فولاد نیز صاحب اعتبار است و دومین کارخانه تولید نورد در شهرک صنعتی عطار مستقر است.
فرماندار نیشابور با اشاره به اشتراکات دو کشور و عبور زائران پاکستانی از نیشابور تصریح کرد: وابستگی‌ها و دیدگاه‌های نزدیک داریم که امیدواریم بتوانیم روابط تجاری خود را افزایش دهیم و این روابط تقویت گردد.
همچنین محمد شهریار، سرکنسول پاکستان در مشهد نیز در این دیدار، شهرستان نیشابور را به عنوان نگینی از ظرفیت‌های متعدد در حوزه‌های صنعتی، فرهنگی، تاریخی و کشاورزی خواند و افزود: شهرستان نیشابور از نظر تجاری دارای ظرفیت‌های بالایی است.
کد خبر 6447218

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/858168/دیدار-هیئت-تجاری-کویته-ایالت-بلوچستان-پاکستان-با-فرماندار-نیشابور
بستن   چاپ