پیام خراسان
حضور عراقچی در نمایشگاه کتاب مسقط خبرساز شد | رونمایی از ترجمه عربی کتاب «قدرت مذاکره»
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 16:49:08
پیام خراسان - این روزها، شهر مسقط، پایتخت عمان به همان اندازه که برای اهالی سیاست، به خاطر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، مهم و قابل توجه است، برای اهالی کتاب و فرهنگ هم به خاطر برگزاری بیست‌نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب مسقط، مهم و در مرکز توجه است. در این میان، یک رویداد فرهنگی ویژه، دو موضوع یادشده، مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا و بیست‌نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب مسقط را به هم پیوند زده که از جهات گوناگون قابل توجه است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این رویداد مهم فرهنگی، رونمایی از ترجمه عربی کتاب«قدرت مذاکره» به قلم سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان با عنوان عربی «قوه التفاوض» در محل برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط پایتخت عمان است که توجه رسانه‌های خبری جهان را به خود معطوف کرده است. سیدعباس عراقچی شامگاه جمعه(پنجم اردیبهشت) با حضور در غرفه انتشارات عمانی«ال لوبان» در نمایشگاه کتاب مسقط از ترجمه عربی کتاب خود رونمایی کرد. کتاب «قدرت مذاکره» سال گذشته در نمایشگاه کناب تهران عرضه شد، سپس توسط فاطمه محمدی سبحانی به عربی ترجمه و از سوی انتشارات «دارهاشم» بیروت چاپ شده است. عراقچی در این کتاب شیوه مذاکراتی خود را در پرونده هسته‌ای ایران و تجربیات خود را در مذاکرات هسته‌ای اواخر دولت حسن روحانی شرح داده است.

پیام خراسان

عراقچی در این کتاب تاکید می‌کند مذاکره فقط یک دیدار دیپلماتیک نیست؛ بلکه هنری ریشه دار در فرهنگ ایرانی است که در بازارهای ایران نیز دیده می‌شود؛ وقتی بازرگانان مجرب با شیوه‌های تخصصی و حرفه‌ای به چانه زنی می‌پردازند.
سید عباس عراقچی در آیین رونمایی و امضای این اثر ضمن تقدیر از مترجم عربی کتاب گفت: خوشحالم که کتابم در این نمایشگاه به عنوان یکی از نمایشگاه های مطرح منطقه رونمایی شد. امیدوارم این کتاب برای دانشجویان رشته روابط بین الملل مفید باشد. اثری که نتیجه 40 سال فعالیت من در زمینه دیپلماسی و سیاست خارجی و تجربیات شخصی من در مذاکرات هسته ای است که به برجام منجر شد.
حضور عراقچی در این نمایشگاه همه خبرنگارانی را که برای پوشش مذاکرات به مسقط آمده بودند به غرفه انتشارات لوبان آورد و باعث شلوغی بیشتر نمایشگاه شد.
نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط (24 آوریل تا 3 مه/ 4 تا 14 اردیبهشت) با مشارکت 674 بنگاه نشر از 35 کشور در مرکز نمایشگاه‌های عمان و با هدف حمایت از فرهنگ، ترغیب مردم به خواندن، عرضه آثار نویسندگان و فراهم آوردن فرصتی برای گفت‌وگو و تبادل نظر بین پدیدآورندگان آثار با مخاطبان برپا است.
منطقه شرقیه عمان مهمان اختصاصی بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی عمان است و غرفه‌ای اختصاصی برای معرفی فرهنگ، تاریخ، شخصیت‌های برجسته، محققان و فعالیت‌های انسان‌دوستانه، مقاصد گردشگری و دیگر جنبه‌های مدرن این منطقه در این نمایشگاه دایر می ‌شود. همچنین برگزاری روزهای فرهنگی عربستان سعودی از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه است.
در این نمایشگاه 681 هزار و 41 عنوان کتاب؛ شامل 213 هزار و 610 عنوان کتاب خارجی، 467 هزار و 413 عنوان کتاب عربی و 27 هزار و 464 عنوان کتاب از ناشران عمانی عرضه می‌شود که از این تعداد 52 هزار و 205 عنوان چاپ اول است و بیش از 74 خبرنگار از 50 رسانه جهان، این رویداد فرهنگی را برای مخاطبان خود روایت می‌کنند.
نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط (24 آوریل تا 3 مه/ چهارم تا چهاردهم اردیبهشت 1404) با مشارکت 647 بنگاه نشر از 35 کشور با هدف حمایت از فرهنگ، ترغیب مردم به خواندن، عرضه آثار نویسندگان و فراهم آوردن فرصتی برای گفت‌وگو و تبادل نظر بین پدیدآورندگان آثار با مخاطبان برپا خواهد بود.
کد خبر 940784 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مذاکرات قطر سید عباس عراقچی کتاب - کودک و نوجوان توافق هسته‌ای ایران کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان کتاب - داستان و رمان کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری عمان کتاب - معرفی و نقد ایران و عمان

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/858195/حضور-عراقچی-در-نمایشگاه-کتاب-مسقط-خبرساز-شد-|-رونمایی-از-ترجمه-عربی-کتاب-«قدرت-مذاکره»
بستن   چاپ