پیام خراسان
رونمایی از 28 محصول دانش‌بنیان و 6 محصول تولید بار اول
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 17:13:51
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اینوتکس 2025 امروز نهم اردیبهشت‌ماه و به مدت چهار روز در پارک علم و فناوری پردیس آغاز به کار کرد.
تورج امرایی، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طی سخنانی گفت: معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در این دور از برگزاری اینوتکس در همکاری با جشنواره پیشگامان پیشرفت، میزبان 28 شرکت دانش‌بنیان است و روزانه رونمایی از شش الی هفت محصول دانش‌بنیان را در دستور کار خود دارد و به نوعی، عصاره یکسال اکوسیستم فناوری و نوآوری را نمایندگی می‌کند.
وی ادامه داد: از بین بیش از دو هزار محصولی که برای رونمایی در این جشنواره ثبت نام کردند، پس از بررسی‌های فنی و چندین مرحله داوری، 28 محصول برای رونمایی انتخاب شدند.
به گفته این مقام مسئول، از این تعداد چهار محصول در حوزه‌های الکترونیک و قدرت، پنج محصول در حوزه شیمی و پلیمر، سه محصول در حوزه نرم‌افزار، دو محصول در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی، سه محصول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و یازده محصول در حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات در این جشنواره رونمایی می‌شوند.
معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، نوآوری، جدید بودن و نداشتن مشابه داخلی، تکمیل فرایند تجاری‌سازی، دریافت مجوزها و تأییدیه‌های فنی و عدم معرفی محصول و یا نوع ارتقایافته آن در نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و رسانه‌های داخلی و خارجی کشور را از شاخص‌های انتخاب محصولات برتر در جشنواره پیشگامان اینوتکس دانست.
امرایی همچنین خاطرنشان کرد: معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در این پاویون، میزبان 6 محصول دانش‌بنیان دارای طرح تولید بار اول است که قرارداد آن‌ها با موفقیت خاتمه یافته است که از آن جمله می توان به شرکت اندیشه‌سازان سلامت پارسیان با ارائه محصول سانتریفیوژهای بانک خون، شرکت توربوکمپرسور تک خاورمیانه با محصول سیستم هوشمند پایش وضعیت و عیب‌یابی ناوگان توربین‌های گازی، شرکت تولیدی مبنا پیشه با محصول هیتر فلنجی ضدانفجار 35 کیلووات 400 ولت، شرکت صنعت الکترونیک امواج آبی با ساخت محصول سیستم بهینه شده کنترل سوخت توربین زوریا، شرکت آزاد فیلتر که برای تولید کیسه فیلتر فایبرگلاس با پوشش PTFE و غیره اشاره کرد.
گفتنی است طرح‌های تولیدبار اول، به دنبال طرح یک نیاز فناورانه از سوی یک دستگاه اجرایی (دستگاه های مشمول قانون مناقصات) و با تایید کارگروه تولید بار اول به صورت عدم الزام به برگزاری مناقصه، با شرکت‌های دانش بنیان منعقد می‌شود. این محصولات تولید بار اول، سابقه تولید و فروش تجاری و صنعتی در کشور نداشته و مشابه داخلی نیز ندارند.
در این راستا، معاونت علمی در دبیرخانه کارگروه تولیدبار اول ارزیابی‌های لازم را انجام می‌دهد و چنانچه تایید کند که این محصول نمونه مشابه داخلی ندارد و شرکت مجری هم از توانایی انجام پروژه برخوردار است، قرارداد منعقد و تضامین داده می‌شود.
کد خبر 6451231

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/860077/رونمایی-از-28-محصول-دانش‌بنیان-و-6-محصول-تولید-بار-اول
بستن   چاپ