پیام خراسان

آخرين مطالب

تکمیل زیرساخت‌ها و آینده اقتصادی روشن خراسان‌جنوبی گفتگو

تکمیل زیرساخت‌ها و آینده اقتصادی روشن خراسان‌جنوبی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - حمید جهانشاهی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار از بیرجند اظهارداشت: قابلیت های خراسان جنوبی در حوزه های مختلف بسیار است و از جمله این داشته ها می توان به ذخایر و تنوع آن در استان اشاره کرد که این منابع بالقوه می تواند زمینه ساز سرمایه گذاری های صنعتی و معدنی فراوانی در خراسان جنوبی آن هم با راه اندازی زنجیره تولید و صنایع تبدیلی وابسته به آن باشد.
در کنار این توانمندی بهره مندی از محصولات مزیت دار و خاص خراسان جنوبی که متناسب با اقلیم استان نیز است از جمله زرشک، زعفران و عناب این خطه از ایران را در این حوزه سرآمد ایران و جهان کرده است.
به گفته وی موضوع اساسی نیز فرصت مرز و اقتصاد آن در خراسان جنوبی ست که به واسطه همجوار با کشور افغانستان این مزیت نیز می تواند راهگشا و به چرخش درآورنده چرخ اقتصاد استان باشد.
وی در ادامه به قابلیت های خراسان جنوبی در بخش های صنعت و خدمات نیز اشاره و اضافه کرد: این کلکسیون قابلیت ها با تکمیل زیرساخت ها می تواند از حالت بالقوه به بالفعل درآید زمینه ساز اقتصادی رو به پیشرفت برای خراسان جنوبی شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: تکمیل و تامین زیرساخت ها در خراسان جنوبی با همت دولتمردان به جد در حال پیگیری است آن هم تا تزریف منابعی اعتباری که در دولت سیزدهم شاهد آن هستیم.
جهانشاهی در کنار برشمردن توانمندی های خراسان جنوبی به وسعت بسیار این استان به عنوان سومین استان پهناور کشور، بیست و هشتمین استان به لحاظ جمعیت و برخودار از رتبه اول کشوری به لحاظ پراکندگی نیز اشاره کرد و ادامه داد: این چالش ها نیز خدمات رسانی را در خراسان جنوبی بسیار سخت و دشوار کرده است.
وی با بیان این که تکمیل زیرساخت ها در همه مقاطع زمانی مورد توجه بوده است افزود: اما در دولت سیزدهم به واسطه 3 سفری که رئیس جمهوری به استان و دیگر مقامات کشوری به خراسان جنوبی داشته اند این موضوع بیش از پیش مورد تاکید قرار گرفت و منابع اعتباری خوبی هم برای اجرایی شدن آن تزریق شد یا در حال تزریق شدن است.
این مقام مسوول اتمام باندهای دوم، پروژه های آموزشی و فرهنگی، بهداشت و درمان و... را از جمله اولویت ها برای به سرانجام رسیدن پروژه های زیرساختی در خراسان جنوبی برشمرد و اضافه کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی نیز برای تامین منابع تکمیل این پروژه با سرلوحه قرار دادن عدالت و شاخص ها اقدام به ترزیق منابع کرده و می کند.
جهانشاهی از احصا و به روز رسانی شاخص توزیع اعتبارات در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: آن چه زمینه اجرایی این پروژه ها را در کنار توزیع اعتبارات براساس عدالت و شاخص ها فراهم آورده نیروهای انسانی متعهد، متخصص و با تجربه استان که این نیز خود یکی از توانمندی‌های خراسان جنوبی به حساب می آید.
به گفته وی همین بهره مندی از نیروی متخصص، متعهد و با تجربه زمینه ساز برخوداری از رتبه چهارم کشوری در زمینه نیروی انسانی برای خراسان جنوبی شده است.
این کارشناس اقتصادی در ادامه یکی از مسائلی مهمی که در خراسان جنوبی به طور ویژه رصد می شود را رشد اقتصادی استان عنوان کرد و اظهارداشت: دو پابه مهم دستیابی به رشد اقتصادی همان طور که می دانید رشد سرمایه گذاری و بهره وری است که خراسان جنوبی در زمینه چرخه بهره وری حائز رتبه چهارم کشوری است.
جهانشاهی به وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی برای دستیابی به توسعه متوازن نیز اشاره کرد و گفت: برای دستیابی به این مهم نیز اجرای طرح های آماری، تبدیل وضعیت نیروهای اداری، نظارت بر پروژه های عمرانی، راهبری مشاوران و پیمانکاران، آموزش ضمن خدمت کارکنان و اجرای پروژه های پژوهشی کاربردی مدنظر است.
به گفته به واسطه تعاملی که بین سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با همه دستگاه های اجرایی استان وجود دارد هرچند در این استان تنگناها کم نیست اما همین تعامل سبب شده تا آینده اقتصادی خراسان جنوبی روشن و رو به پیشرفت باشد.
پایان پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/642926/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوختن 2 نوجوان مشهدی حین ساخت مواد محترقه و انفجار منزل مسکونی

دانش‌آموز مشهدی به‌خاطر ضرب‌وشتم معاون مدرسه راهی بیمارستان شد

بازگشایی گذرمرزی خراسان‌شمالی در نشست روسای جمهور پیگیری می‌شود

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

روزه‌داری و نماز خواندن ستاره اول بارسلونا در رمضان

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

این دیدار مرگ و زندگی آنچلوتی است

واکنش سرمربی سابق جهانبخش به پنالتی مشکوکی که مهدی طارمی گرفت

تصمیم غیرمنتظره؛ رستوران رونالدو و نادال بسته شد

ستاره آرسنال، رئال مادرید را ناامید کرد!

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

آماده‌باش هلال احمر و آتش‌نشانی خراسان رضوی برای چهارشنبه‌سوری

کمانچه‌نوازی مارک الیاهو؛ صدایی که با روح آمیخته شد

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

تیزر آهنگ جدید ایوان بند را اینجا ببینید

سالم الدوساری، سومین گلزن برتر تاریخ آسیا

یامال: این بهترین گلی بود که برای بارسا زدم

تورام: بازی با بایرن دشوار است

طعنه سنگین لیگ فرانسه به محمد صلاح

جادوی بارسلونا در مسیر قهرمانی اروپا

لیگ قهرمانان والیبال آسیا قرعه‌کشی شد

آغاز عرضه میوه با قیمت مصوب در 12 ایستگاه سطح شهر مشهد

خروج سامانه بارشی از خراسان‌ رضوی؛ هوا گرم‌تر می‌شود

اینفوگرافی/ پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

جشن روزه اولی‌ها در گرمه

توزیع 110 میلیارد ریال تجهیزات آموزشی در مدارس خراسان‌شمالی

ثبت 27 میلیمتر باران در روستای «حصارشیرعلی» بجنورد

توزیع افزون بر 3 هزار تن کالای اساسی در خراسان شمالی

سخنرانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد: همگان در برابر خون شهدا مسئولیت دارند

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

انتصاب مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد

فاکتور هزینه‌های شب عید؛ قیمت شیرینی و آجیل در بازار چقدر است؟

صداوسیما ربنای شجریان را به نام اصفهانی زد!

مناجات‌خوانی که در 83 سالگی هنوز صدای خوش سابق را دارد

آهنگ جدید/ «دل آرا» با صدای نامی عبداللهی منتشر شد

سالم الدوساری به سبک رونالدو پرچم الهلال را برافراشت

سرمربی الهلال: قهرمانی آسیا جاه‌طلبی شخصی من است

ریاض محرز: تمام تلاشمان را می‌کنیم تا قهرمان آسیا شویم

برونو گیمارش: فینال جام اتحادیه برای ما حکم جام جهانی را دارد!

بونوچی: زمان به عقب برگردد باز هم با آلگری درگیر می‌شوم!

بنزما با این درآمد به این زودی‌ها خداحافظی نمی‌کند!

خط‌ و نشان آیندهوون برای آرسنال: انتقام می‌گیریم

تلفات حذف کردن لیورپول؛ مارکینیوش محروم شد

کین: شکست لورکوزن نشان می‌دهد که ما چقدر خوب هستیم

خط و نشان ژسوس برای مدعیان: الهلال قهرمانی می‌خواهد