پیام خراسان

آخرين مطالب

هویت زیارتی و مشکلات زیرساختی، دو مسئله اصلی مشهدالرضا(ع) گفتگو

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه خبری آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مجمع نمایندگان خراسان رضوی که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، ضمن تأکید بر ضرورت استمرار رویکرد خدمت به مردم در عملکرد مجلس دوازدهم اظهار کرد: اینکه هرکدام از منتخبان مردم استان در مجلس دوازدهم متبحر در یک حوزه تخصصی و خاص هستند، خیلی امیدوارکننده است.
انتظار مردم از شما خیلی زیاد است. برای کسانی مثل شما که داوطلب خدمت در عرصه مجلس شورای اسلامی هستند، خدمت مؤثر به مردم باید نخستین هدف و راهبرد باشد؛ چه در عرصه حوزه‌های انتخابیه و چه با قانون‌گزاری در مقیاس کلان اما در اولویت‌بندی‌هایتان به موازات مردم، باید تمرکز ویژه‌ای هم بر جلب رضای الهی داشته باشید زیرا در طول تاریخ انقلاب اسلامی آن کسی توانسته در مردم‌داری موفق باشد و خدمت صادقانه انجام دهد که اخلاص دینی داشته است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: شما آقایان باید توجه داشته باشید دولت مجری قوانین مصوب شما و صف اول خدمت به مردم است و در این شرایط، خدمت در مجلس الزاماً در سایه برخورد با دولت محقق نمی‌شود. در انتخابات پیش‌رو هر دولتی از هر جناح، جریان و نحله فکری که حاکم شد، شما تکلیف دارید از مشاجره‌های بی‌فایده سیاسی پرهیز کنید و به دولت کمک کنید حلال مشکلات مردم باشد. اصل و اساس در هر شرایط خدمت است بنابراین کمک کنید کار مردم پیش برود.
خدشه به هویت زیارتی، بزرگترین سقوط فرهنگی مشهد
وی خاطرنشان کرد: امروزه مشهدالرضا(ع) گرفتار دو چالش عمده است. چالش اول همین بحث هجمه فرهنگی همه‌جانبه‌ای است که از طرف برخی جریان‌های قدرت و ثروت به راه افتاده تا با ایجاد مراکز تفریحی نامرتبط با هویت زیارتی، سرمایه‌گذاری‌هایشان را ختم به درآمدزایی کنند. این‌ها به دنبال سود خود هستند و توجهی به هویت زیارتی شهر ندارند اما این را بدانید اگر هویت امام رضا(ع) از این شهر پاک شد، بزرگترین سقوط فرهنگی برای مشهد رقم خواهد خورد و اینجاست که همه مسئولان شهر و استان از جمله شما آقایان نماینده مردم باید متمرکز بر حفظ این هویت و مقابله با این جریان‌های منفعت‌طلب باشید.
علم الهدی ادامه داد: چالش دوم نیز مربوط به مشکلات زیرساختی شهر است. دولت باید به این جمع بندی برسد که مشهدالرضا(ع) یک شهر ملی و حتی بین‌المللی است. بنده قبلاً به آقای وزیر راه و شهرسازی گفته بودم که حتی برای یک نوبت، خودش شخصاً جاده های استان خراسان رضوی و به خصوص محورهای مواصلاتی مشهدالرضا(ع) را به صورت هوایی تحت رصد و نظارت قرار دهد تا از نزدیک در جریان کیفیت نازل زیرساخت های جاده ای در این استان قرار بگیرد. برای حل این مشکلات، اعتبار و توجه ملی نیاز است.
نمایندگان، مکلف به پیگیری چالش‌های مشهد هستند
امام جمعه مشهد تصریح کرد: یکی از مصیبت‌های ما در مجلس‌های گذشته همین بود که پیوست زیارتی بودجه‌ها و توجهات ملی را مشتمل بر شهرهای زیارتی می‌دانستند و تفاوتی میان مشهد با سایر شهرها قائل نبودند. حدود 15 سال قبل، شهردار وقت به بنده می‌گفت فقط یک قلم هزینه جمع‌آوری زباله زائران در پیک‌های زیارتی به ازای هر فرد حدود سه هزار و 500 تومان می‌شود که یقیناً تا به امروز این رقم چندین برابر افزایش یافته است. حالا شما بیایید این هزینه را به کل جمعیت میلیونی زائران مشهدالرضا(ع) تعمیم بدهید. این هزینه‌ها را چه کسی قرار است پرداخت کند؟ برخی می‌گویند شهرداری مکلف به تأمین این ضروریات است درحالی که واقعاً نمی‌توان برای رسیدگی به نیازهای این شهر ملی فقط بر بودجه محدود سازمان یا نهادی تکیه کرد که درآمد محلی خود را از عوارض مردم این شهر تأمین می‌کند. 
وی گفت: بنده قبلاً به یکی از آقایان وزرا گفته بودم که حتی برای یک نوبت، خودش شخصاً جاده های استان خراسان رضوی و به خصوص محورهای مواصلاتی مشهدالرضا(ع) را به صورت هوایی تحت رصد و نظارت قرار دهد تا از نزدیک در جریان کیفیت نازل زیرساخت های جاده ای در این استان قرار بگیرد. برای حل این مشکلات، اعتبار و توجه ملی نیاز است.
علم الهدی بیان کرد: فراتر از مشهدالرضا(ع) شما باید به حوزه های دیگری هم توجه داشته باشید. در این استان، برخی شهرستان ها بافت تلفیقی دارند یعنی در یک شهر برادران اهل سنت نیز در کنار شیعیان زندگی می کنند که در این شرایط، باید به حل مشکلات عزیزان اهل سنت نیز اهتمام و توجه ویژه داشته باشید.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی اظهار کرد: مشکلات زیرساختی و صیانت از هویت زیارتی صورت‌مسئله‌های اصلی مشهدالرضا(ع) هستند. شما مکلف به پیگیری این سرفصل‌ها هستید. این را بدانید که اگر امکانات ملی را هرکدام در حد بضاعتتان به شهر علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) آوردید، هم کامل‌ترین مصداق خدمت به مردم را انجام داده‌اید و هم عنایت خاص وجود اقدس امام هشتم(ع) در سایر حوزه‌های خدمتی شامل حال شما خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/683494/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موسیقی انقلابی خراسان؛ میراثی مغفول که باید احیا شود

رئیس قوه قضاییه به لرستان سفر می‌کند

اژه‌ای به لرستان سفر می‌کند

رئیس قوه قضائیه به لرستان سفر می‌کند

رئیس قوه قضاییه به استان لرستان می رود

رئیس قوه قضاییه در رأس هیات‌عالی قضایی به استان لرستان سفر می‌کند

محسنی اژه‌ای در رأس هیئت‌عالی قضایی به استان لرستان سفر می‌کند

تصادف منجر به آتش‌سوزی، مرگ راننده پراید را رقم زد

تصاویری از طلوع زیبای امروز در مشهد

مشهدالرضا برای عید نوروز آماده می‌شود

آغاز بهره‌برداری از بزرگ‌ترین معدن مکانیزه زغال سنگ ایران

افتتاح نخستین نیروگاه بادی خراسان جنوبی در سربیشه

مدیر مجتمع معادن زغال‌سنگ طبس خبر داد:شتاب در توسعه معدنی کشور / آغاز عملیات اجرایی معدن تمام‌مکانیزه پروده 4 طبس

برنامه‌های سفر استاندار خراسان جنوبی به شهرستان نهبندان آغاز شد

آخرین وضعیت پرونده 2 قاضی شهید دیوان عالی کشور

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت: ثبت‌نام عمره رمضان آغاز شد

ثبت‌نام عمره رمضان آغاز شد | هزینه سفرهای عمره چقدر؟

شروع ثبت‌نام عمره ماه رمضان + جزییات

ثبت‌نام عمره رمضان از امروز

آخرین وضعیت پرونده شهادت 2 قاضی

ثبت‌نام عمره رمضان از امروز آغاز می‌شود

جزییات جدید درباره شهادت دو قاضی دیوان عالی کشور

اعلام اسامی داوران هفته نوزدهم لیگ برتر/ کاظمی و منصوریان قاضی دیدار سرخابی‌ها

جزئیات تازه درباره ترور قاضی رازینی و مقیسه

خوانش صحیح 8 سال دفاع مقدس با مستندسازی میسر می‌شود

آغاز ثبت‌نام حج عمره رمضان

توضیح درباره جزییات ترور دو قاضی؛ هیچ‌گونه سمی در اجساد شناسایی نشد

جزییات ترور دو قاضی؛ هیچ‌گونه سمی در اجساد شناسایی نشد

جزئیات جدید درباره ترور قاضی رازینی و مقیسه

خبر تازه از ترور قاضی رازینی و مقیسه

جزئیات تازه از شهادت 2 قاضی دیوان؛ چرا آزمایشات سم شناسی انجام شد؟

هیچگونه سمی در غذای دو قاضی شهید مقیسه و رازینی وجود نداشته است

حضور وزارت بهداشت در داوری جشنواره فیلم فجر

قاتل دو قاضی روز حادثه برای آنها صبحانه کاری آورده بود!

جهانگیر: ارتباط قاتل دو قاضی شهید، با جریان‌های گروهکی محرز شده است

آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده ترور 2 قاضی شهید

جدیدترین جزئیات از پرونده ترور قاضی مقیسه و رازینی

فرد نفوذی در دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی شده قضات را ترور کرد!

قاتل علی رازینی و قاضی مقیسه ابتدای روز حادثه برای آنها صبحانه کاری آورده بود

تعطیلی ادارات استان خراسان شمالی پنجشنبه 18 بهمن 1403 / آیا ادارات بجنورد و استان خراسان شمالی پنجشنبه 18 بهمن تعطیل است؟

جزییات تازه از ترور دو قاضی

سه متهم درباره پرونده دو قاضی دستگیر شدند

قاتل دو قاضی دیوان عالی ابتدای روز حادثه برای آنها صبحانه کاری آورده بود

جلسه مدیریت بار شرکتهای توزیع نیروی برق در توانیر برگزار شد

باید صنعت نساجی بار دیگر احیا شود / نساجی ایران باید در صدر کالاهای مرغوب صادراتی باشد

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی: خدمت سپاه به مردم ستودنی است

صنعت نساجی باید بار دیگر احیا شود/ طرح نوسازی را پیگیری می‌کنیم

افزایش قیمت تخم مرغ در آمریکا؛ بار 40 هزار دلاری در پنسیلوانیا به سرقت رفت

جلد دوم دانشنامه دفاع مقدس خراسان رضوی رونمایی می‌شود

21 بار حبس ابد برای یک فرمانده؛ مبارزی که کابوس بزرگ صهیونیست‌ها بود