راز قد کشیدن برنج با سرکه/ فوت و فنی که فقط سرآشپزها بلدند
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش منیبان، برنج یکی از غذاهای اصلی و جدایی ناپذیر از سفره های ایرانی است. به شکل کلی طبخ برنج احتیاج به تجربه و مهارت فراوان دارد و آگاهی و استفاده از تکنیک ها و متد های مختلف کمک بسیار زیادی به بهبود کیفیت پخت برنج نموده و ریسک له شدن، خمیری شدن برنج را کاهش خواهد داد. در این بخش به شما خواهیم گفت چرا برخی از کدبانوهای ایرانی داخل برنج سرکه و آبلیمو می ریزند.
ترفندهای زیادی برای سفید و قد کشیدن برنج وجود دارد که یکی از آنها استفاده از سرکه است. اگر می خواهید برنجتان سفید شود و قد بکشد، موقع جوشاندن برنج داخل آب آن دو قاشق آبلیمو یا سرکه بریزید و سپس برنج را در زمان لازم آبکش کرده و دم بیاندازید. حتی اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود، می توانید 2-3 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شفته نشود.
برای داشتن پلو سفید و قد کشیده از برنج مرغوب استفاده کنید.
برای قد کشیدن بهتر برنج کمی قبل از پخت آن را خیس بدهید.
موقع جوشاندن برنج داخل آب آن از حلقه های پیاز استفاده کنید.
وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید کمی یخ داخل برنج ریخته تا بهتر قد بکشد.
موقع جوشاندن برنج برای اینکه برنج سفیدتر شود یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزید.
موقع جوشاندن برنج برای اینکه برنج دانه دانه شود و قد بکشد، از کمی روغن ( یک قاشق ) استفاده کنید.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/746350/