پیام خراسان

آخرين مطالب

پیدا شدن یوکوی (سرباز ژاپنی) تیتر خبرهای ملی ژاپن شد+عکس اجتماعي

پیدا شدن یوکوی (سرباز ژاپنی) تیتر خبرهای ملی ژاپن شد+عکس
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش اقتصاد ایران، شویچی یوکوی (1915 – 1997) یک گروهبان در ارتش امپراطوری ژاپن بود که در طول اشغال جزیره گوام توسط ژاپن در جنگ جهانی دوم (دسامبر 1941 – ژوئیه 1944) در این منطقه مستقر شد. یوکوی به عنوان یکی از آخرین بازمانده‌های جنگ شناخته می‌شود که تقریباً 28 سال در جنگل‌های گوام مخفی مانده بود.
نبرد در گوام یوکوی در استان آیچی در مرکز ژاپن بزرگ شد.
او زمانی که در سال 1941 به خدمت سربازی فراخوانده شد، به عنوان شاگرد خیاط کار کرد. یوکوی در لشکر 29 پیاده نظام خدمت کرد که به منچوری در شمال شرقی چین فرستاده شد. او بعداً به هنگ 38 منتقل شد و در فوریه 1943 به گوام فرستاده شد. 

پیام خراسان

در ژوئیه 1944، نیروهای آمریکایی به گوام بازگشتند و درگیر نبرد خونین برای تصاحب جزیره شدند. هنگ یوکوی عملاً نابود شد و خود یوکوی مرده فرض شد. در واقع در سال 1955 دولت ژاپن خبر مرگ او را به طور رسمی اعلام کرد.
پیدا شدن یوکوی تیتر خبرهای ملی ژاپن شد و مردم را در گوام و سراسر جهان مجذوب خود کرد. گروهبان ارتش تقریباً سه دهه دوام آورده بود تا اینکه دو شکارچی متوجه مردی در کنار رودخانه شدند که طبق گزارشی که به پلیس دادند، فرض کردند فردی از روستایشان است و او را غافلگیر و دستگیر کردند. یوکوی که در آن زمان 57 ساله بود، همچنان می ترسید که جانش در خطر باشد و وحشت زده بود. به گفته برادرزاده‌اش اومی هاتاشین، یوکوی به یکی از تفنگ‌های شکارچیان دست دراز کرد، اما با بدنی ضعیف، او با آن دو مرد قابل مقایسه نبود. سپس شکارچیان یوکوی را تحت سلطه خود درآوردند و او را بسته و از جنگل بیرون آوردند. هنگامی که او را در جنگل هدایت می کردند، سرباز (یوکوی) درخواست کرد تا آنجا کشته شود. در عوض، شکارچیان با مهربانی با مرد مظلوم، قبل از اینکه او را به دفتر کمیساری (شهردار) بیاورند، به او غذا دادند.

پیام خراسان

یوکوی خود را به عنوان یک گروهبان ارتش معرفی کرد و اظهار داشت که به همراه دو فرد دیگر که هشت سال پیش از آن، به دلیل گرسنگی جان خود را از دست داده بودند در منطقه پنهان شده بود. او همچنین فاش کرد که در اصل ده نفر از آنها به جنگل فرار کرده بودند. او می‌دانست که جنگ از سال 1952 به پایان رسیده است، و حتی به درستی می‌دانست که سال 1972 است (زمان را بر اساس مراحل ماه ردیابی کرده بود)، اما می‌ترسید که از مخفیگاه بیرون بیاید. داستان قابل توجه یوکوی از مخفی شدن در گوام، سال‌ها پس از پایان جنگ جهانی دوم، تدبیر و اراده این مرد برای زنده ماندن را نشان می‌دهد. او که یک خیاط بود، توانست الیاف پوست درختی خاص را به هم ببافد تا پارچه بسازد و از آنها لباس هایی بدوزد که می توانست بپوشد. در ماه های اولیه پس از جنگ، یوکوی و ده همراهش یاد گرفتند که چگونه غذاهای محلی را از محیط اطراف صید، تهیه و پردازش کنند. آنها از موادی که در انبوهی از خرابه‌های جنگی یافت می‌شد کفش‌هایی درست کردند و حتی شروع به تعمیر لباس های خود با پوست وزغ خشک کردند. سه نفر از این گروه در نهایت توسط سربازان آمریکایی در حال گشت زنی هدف گلوله قرار گرفتند و کشته شدند. در طی سالیان بقیه نیز از گروه جدا شده و در نهایت یک گروه سه نفره باقی ماند.
دو سرباز دیگر تا حدود هشت سال قبل از دستگیری یوکوی، تنها ارتباط او با انسان ها بودند، اما به دلیل کمبود مواد غذایی، آن دو سرباز مرده بودند. یوکوی اصحاب سابق خود را در غاری دفن کرد که پس از دستگیری، محل آنها را برای مقامات فاش کرد.
خود یوکوی با میگو، ماهی، مارماهی رودخانه، وزغ، موش صحرایی و خوک وحشی و گیاهان جنگلی مانند نارگیل، پاپایا زندگی می کرد. او مرتب حمام می‌کرد و از ابتلا به شپش و سایر عفونت‌ها اجتناب می‌کرد. هنگامی که یوکوی دستگیر شد، غار او حاوی قفسه ای بود که ظروف دست ساز، ظروف فلزی زنگ زده غذا و آب و تله های دست ساز را در خود جای داده بود. دو نارنجک و یک گلوله توپ 155 میلی متری تنها سلاح و تفنگ زنگ زده و بی فایده یوکوی نیز نمایان بود.

پیام خراسان

در سال 1986، یوکوی با بیان خاطرات خود از آن زمان، اظهار داشت: «تنها چیزی که به من قدرت و اراده برای زنده ماندن داد، ایمانم به خودم بود و اینکه به عنوان یک سرباز ژاپنی، ادامه زندگی مایه شرمساری نیست».
بازگشت یک قهرمان یوکوی در فوریه 1972 با استقبالی بی نظیر به ژاپن بازگشت. او به توکیو رسید، جایی که در محاصره رسانه‌ها، گیج به نظر می‌رسید و قادر به پاسخگویی به سؤالات مطرح شده نبود. اولین سخنان او اما در سطح ملی پخش شد:«با خجالت فراوان برگشتم».
در نوامبر 1972، در تلاش برای از سرگیری زندگی عادی، یوکوی با همسرش میهوکو که 13 سال از او کوچکتر بود، ازدواج کرد. با این حال، به گفته برادرزاده اش، یوکوی در ژاپن مدرن با پیشرفت تکنولوژی و توسعه اقتصادی پس از جنگ، غریبه بود.

پیام خراسان

یوکوی اغلب برای مصاحبه و سخنرانی در مدارس و دانشگاه های سراسر ژاپن دعوت می شد. او یک مفسر منظم در برنامه های تلویزیونی شد. دو سال پس از تسلیم شدن، او کتابی پرفروش درباره تجربه خود در گوام به زبان ژاپنی نوشت. با بالا رفتن سن یوکوی، او اغلب سال های گذشته خود را در گوام به یاد می آورد. در واقع، او چندین بار قبل از مرگ بر اثر حمله قلبی به جزیره گوام بازگشت. یوکوی در ناگویا با سنگ قبر تشریفاتی که توسط مادرش در سال 1955 سفارش داده شده بود، به خاک سپرده شد.
این سرباز ژاپنی یک چهره منحصر به فرد در تاریخ گوام است و به خاطر زنده ماندن طولانی مدت در جنگل به یاد آورده می شود.

پیام خراسان

گفتنی است گوام یک جزیره دور افتاده در اقیانوس آرام است. اکنون این جزیره توسط آمریکا اداره می شود و ارتش آمریکا در آن مستقر است. این جزیره در شرق فیلیپین و اندونزی و در جنوب شبه جزیره کره قرار دارد.
منبع: پارسینه

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/758123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پپ گواردیولا و شکست با 4 گل در لیگ قهرمانان اروپا برای سومین بار

راز قتل مرد بنگاهی در هاله‌ای از ابهام؛ متهم اعترافاتش را پس گرفت

نفت، بار اقتصاد ایران را به دوش کشید + نمودار

عجیب اما واقعی؛ رکوردی که از سر بیکاری در گینس ثبت شد!

نفت بار اقتصاد ایران را به دوش کشید

10 آموزشگاه برتر فنی و حرفه‌ای در مشهد

کتاب فروشی مجتبی جباری پلمپ شد

برپایی نمایشگاه کتاب، اقدامی مؤثر در رونق اقتصاد فرهنگ است

برگزاری آیین چهلمین روز شهادت سید حسن نصرالله در شهر درق

راز زوج‌هایی که به پای هم پیر می‌شوند، چیست؟

پزشکی قانونی، راز شلیک مرگبار را فاش کرد

کشف اسکلت‌های باستانی در پترا: راز مقبره مخفی چیست؟

کاظم صدیقی: این بار پاسخ به اسرائیل بسیار محکم‌تر خواهد بود (ویدئو)

طرح میثاق طلاب جدیدالورود نخستین بار برای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی اجرا شد

علت فوت دختر کاشمری مشخص شد

نخستین واکنش گالانت به برکناری از سمت وزارت جنگ اسرائیل برای دومین بار

پیدا شدن یوکوی (سرباز ژاپنی) تیتر خبرهای ملی ژاپن شد+عکس

بازدید تیم فنی مهندسی حوزه علمیه خراسان از نمایشگاه صنعت ساختمان و تاسیسات مشهد

لزوم جذب سرمایه‌گذاران خارجی در نمایشگاه بین‌المللی مشهد

نفت بار اقتصاد ایران را به دوش کشید/ صنعت در پله آخر رشد اقتصادی+‌ نمودار

ارومیه جز 11 شهر دوستدار کتاب در کشور انتخاب شد

فعال سازی 180 کتابخانه سیار در مساجد البرز

همه چیز درباره‌ی 10 روستای ایرانی نامزد ثبت جهانی

4 خانواده کاشمری از جان‌باختگان معدن طبس خانه‌دار شدند

قبول داشتن گفتمان دولت مهم‌ترین اصل نصب مدیران است

تکذیب دروغ‌پردازی رسانه‌های معاند در مشهد

زنجیره سرمای‌واکسن در خراسان‌جنوبی نوسازی شد

راز زوج‌هایی که به‌پای‌هم پیر می‌شوند

دیگه از بیرون مرغ سوخاری نخر | بیا تا راز ترد بودن مرغ سوخاری رستوران هارو بهت بگم! +ویدئو

مشارکت کم‌سابقه مردم امریـکا در انتخابـات 2024؛ دورخیز برای شکستن رکوردهـا | راز خوش‌بینی ترامپ و هریس برای پیـروزی چیست؟

چالش‌های فرودگاه بجنورد پیگیری می‌شود

سرقت هفت میلیارد طلا از منزل مسکونی

برگزاری کنگره جراحی سرطان با حضور 350 پزشک در مشهد

مشهد ظرف یک سال آینده از نظر فیبر نوری پوشش داده می‌شود

مردی که یک بار دیگر همسرش را به قتل رساند | خودکشی بعد از قتل

ویدیو| تکرار ماجرای فیگو و سر خوک این‌بار در برزیل

نمایش دموکراسی یا دموکراسی نمایشی؟ / این بار با پنج هزار رأی هم می‌شود رئیس جمهور آمریکا شد!

آیا انتخابات آمریکا برای سومین بار در تاریخ به تساوی می‌کشد؛ اگر بشود چه می شود؟

برای نخستین‌بار جزئیات محل زندگی سید حسن نصرالله افشا شد + فیلم

رخداد 120 زمین‌لرزه در یک هفته / خراسان شمالی 14 بار لرزید

پرسپولیس باز هم نبرد اما این بار خوب هم نبود/ زور قهرمان بلامنازع فوتبال ما در آسیا به هیچ تیمی نمی‌رسد!

4 خانواده کاشمری از جانباختگان معدن طبس خانه‌دار شدند

دادستان کاشمر: فوت دختر 11 ساله براثر ضرب و جرح بوده است

تأسیس ایرلاین خصوصی در آینده نزدیک در خراسان شمالی

معرفی‌کنندگان دستگاه‌های رمز ارز غیرمجاز در خراسان شمالی پاداش می‌گیرند

تاکید «رضا مسرور » بر اولویت بکارگیری مدیران بومی در مناطق آزاد

نامگذاری 20 آبان به عنوان "روز کیش" باعث همگرایی، هم افزایی و همدلی بین اقشار مختلف کیشوندان و به نوبه آن توسعه این منطقه می شود.

بررسی ظرفیت های بازار سرمایه در تامین مالی پروژه های مناطق آزاد در حاشیه برگزاری کیش اینوکس 2024

آیین رونمایی از کتاب "در آرزوی دیدن هایکا"

تصویر «بدون دخترم هرگز»ارتباطی با واقعیت زن ایرانی ندارد