جیرجیرک خوراکی، غذای محبوب مردم قائم و بیرجند!
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش تیم وبگردی ایونا به نقل از پارسینه، مردم این مناطق، تژق را به صورت برشته شده و شبیه به تخمه مصرف میکنند. این جیرجیرکهای کوچک پس از شکار، به دقت تمیز شده و سپس در مقداری آب و نمک جوشانده میشوند. در نهایت آنها را روی ساج برشته کرده و با چای میل میکنند.
شاید از خود بپرسید چرا مردم این مناطق به خوردن جیرجیرک علاقه دارند؟ در پاسخ باید گفت که علاوه بر طعم لذیذ و خاص تژق، این حشره دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
جیرجیرکها سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند و میتوانند به عنوان یک منبع غذایی مکمل مورد استفاده قرار گیرند.
نگاهی به سنتها:
خوردن حشرات در بسیاری از فرهنگها و کشورها رایج است و تاریخچهای طولانی دارد. در ایران نیز در برخی مناطق علاوه بر تژق، از سایر حشرات مانند ملخ نیز به عنوان غذا استفاده میشود. این سنتهای غذایی نشان دهنده تنوع فرهنگی و غذایی در کشور عزیزمان ایران است.
آیا شما هم اهل تجربه هستید؟
اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید و کشف غذاهای محلی هستید، تژق میتواند گزینه جالبی برای شما باشد. البته اگر اهل ماجراجویی و تجربه طعمهای جدید نیستید، بهتر است از این خوراکی صرف نظر کنید!
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/775233/