خانه ایثار بیرجند؛ اینجا کارتن خواب هم صاحب شغل میشود
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - در خانههای ایثار بیرجند بانوان کارتن خواب، متکدیان، زنان بی سرپرست و بدسرپرست رایگان آموزش دیده و صاحب شغل میشوند.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، چند ماهی است که گروههای از بانوان بی سرپرست، بد سرپرست و آسیب دیده دسته به دسته به خانههای ایثار رفت و آمد دارند.
حالا این بانوان آسیب دیده برای خودشان در این خانههای ایثار صاحب هویت شده و با کمک چندین کارفرمای زن درآمدی برای گذراندن زندگی خودشان دست و پا کرده اند.
در خانههای ایثار که به همت شهرداری بیرجند راه اندازی شده، 6 واحد کارگاهی برای بانوان از جمله خراطی، چرم دوزی، میوه خشک کنی، گوهر سنگ، نانوایی، حوله بافی جهت اشتغال زنان آسیب دیده بازگشایی شده است، در این خانهها هیچ کارفرمایی پولی بابت اجاره مکان دریافت نمیکند، اما در عوض هر کارتن خواب و یا بانویی آسیب دیده را رایگان آموزش میدهد و او را به کار گیری میکند.
نه تنها هیچ هزینهای از افراد تحت پوشش دریافت نمیشود بلکه شهرداری این امکان را برایشان فراهم کرده تا محصولاتشان را در محل روز بازارهای شهر به فروش برسانند.
در سه خانه ایثار بیرجند که بیشتر در محلات کم برخوردار شهر بیرجند راه اندازی شده، 52 خانواده بی سرپرست و 75 نفر به صورت مستقیم زیر نظر شهرداری مشغول کار شده اند.
مهدی بهترین شهردار بیرجند در گفتگو با به خبرنگار دانشجو بیان کرد: در 6 ماه نخست امسال 243 نفر در گرمخانه بیرجند پذیرش کردیم که 60 درصد آنها بانوان هستند.
شهردار بیرجند با اشاره به فعالیت سه خانه ایثار در بیرجند افزود: خانههای ایثار در محلات کم برخودار و دارای اقشار آسیب پذیر به صورت رایگان به تعدادی از بانوان پر تلاش و دلسوز واگذار شده و در خانه ایثار محله پایین شهر بیرجند 6 واحد خراطی، چرم دوزی و گوهر سنگ، نانوایی، میوه خشک کنی فعال است که زنان بی سرپرست و بدسرپرست مسئولیت آن را بر عهده دارند و حتی سایر بانوان آسیب دیده را به کار گیری میکنند.
بهترین تصریح کرد: آموزش مشاغل به صورت رایگان، تامین مکان برای تولید محصولات و محل عرضه و فروش از حمایتهای شهرداری است تا چرخه بازتوانی این افراد در خانههای ایثار تکمیل شود.
وی با بیان اینکه در خانههای ایثار هیچ هزینهای از افراد تحت پوشش دریافت نمیشود، گفت: حتی از طرفی محل عرضه محصولات تولیدی این بانوان در محل روزبازارهای شهر در حال فروش است و تاکنون درآمد خوبی هم نصیب افراد شده است.
شهردار بیرجند در ادامه از راه اندازی مجتمع بانوان آسیب دیده اجتماعی در شهر بیرجند خبر داد و گفت: در میان همه استانها، تنها مرکز استان خراسان جنوبی گرمخانه نداشت ک با تلاش و رایزنیهای زیاد، یک مرکز راهاندازی و به صورت شبانه روزی فعال شد.
وی با بیان اینکه در تلاشیم تا در کنار جمع آوری متکدیان، کارتن خوابها و بیسرپرستها از این افراد حمایت کنیم تا به چرخه کار و زندگی سالم برگردند، گفت: در محل گرمخانه فعلی شهر، مجتمع بانوان آسیب دیده اجتماعی در دست ساخت است و اکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بهترین عنوان کرد: در 6 ماه نخست سال جاری 243 نفر در گرمخانه بیرجند پذیرش شدند که 60 درصد آنها بانوان هستند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/775837/