برگزاری اولین نشست مدیران عامل شرکتهای تابعه در حضور سیاسیراد مدیرعامل تاصیکو
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش میمتالز به نقل از تاصیکو، جلسه با سخنان «سعید عبودی» رئیس هیأت مدیره صدرتامین آغاز شد که ضمن تبریک میلاد امام علی علیهالسلام و روز مرد، بر اهمیت نظم و برنامهریزی مدون در پیشبرد امور تأکید کرد و نبود سازوکار مشخص را عامل ناکامی دانست.
در ادامه مدیران عامل شرکهای تابعه تاصیکو به معرفی و شرح وضعیت شرکتهای تحت مدیریت خود پرداختند.
«احسان نمازیزاده» مدیرعامل شرکت مس شهید باهنر ضمن معرفی این شرکت به عنوان شرکتی منحصربهفرد به لحاظ تنوع در سبد محصولات از رکورد تولید این شرکت پس از 27 سال گفت و مشکلاتی که در این روزها اکثر صنایع با آن مواجه هستند را عنوان کرد.
وی علاوه بر مساله ناترازی انرژی کمبود کاتد مس و ماده اولیه را به عنوان چالش اصلی مس شهید باهنر مطرح کرد و راههای برونرفت از این مشکل که تا به امروز مورد بحث قرار گرفته بود را برشمرد.
در ادامه «محمدمهدی بوربور» مدیرعامل شرکت معدنی املاح ایران ضمن اشاره به دستاوردهای شرکت، از دو پروژه ارزشمند ید و سولفات سدیم گفت و نسبت به تمایل شرکت در خصوص طرح توسعه افزایش ظرفیت در محصول سولفات سدیم که میتواند ارزش افزوده بالایی برای شرکت داشته باشد اعلام آمادگی کرد.
«امیر ایرانپور» مدیرعامل شرکت نسوز ایران به ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت شرکت، محصولات و بازار محصولات نسوز پرداخت و از وضعیت پروژههای جمبزه و نهاوند توضحاتی ارائه داد.
ایرانپور از قرارداد با فولاد مبارکه که در راستای تامین و اجرای کورههای قوس الکتریکی این شرکت است گفت و افزود: برای حصول بهترین نتیجه پروژه، این قرارداد را با حساسیت بالایی دنبال میکنیم.
«اسماعیل زمانی» مدیرعامل زغال سنگ پروده طبس نیز با معرفی منطقه طبس به عنوان قطب زغالی ایران که 75 درصد از ذخایر زغال کشور را دارست گفت: منطقه طبس با ذخیره 3 میلیارد تن زغال سنگ دارای دو تیپ زغال سنگ ککشو و حرارتی است.
وی قیمتگذاری زغال سنگ را بزرگترین چالش این صنعت دانست و اذعان داشت: اگر به زودی تدبیری در این خصوص اندیشیده نشود، در سالهای آتی کشور ناچار به واردات تمام نیاز زغال سنگ مصرف داخل خواهد بود.
وی تغییر وضعیت از تک محصولی به تنوع محصول و ورود به حوزه زغال سنگ حرارتی را از دیگر راههای برونرفت شرکت از وضعیت موجود اعلام کرد.
«علی بیاتماکو» مدیرعامل شرکت خاک چینی ایران نیز از میزان ذخیره معدن زنوز که بزرگترین معدن کائولن در خاورمیانه است گفت و افزود: در فرآیند فرآوری کاهش مواد مضر را در دستور کار قرار دادهایم تا محصولات با کیفیت بالاتری را به بازار ارائه کنیم.
وی آهنزدایی و جدایش سیلیس از باطلهها را از جمله اقدامات موثر شرکت صنایع خاک چینی ایران در استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان اعلام کرد و افزود: در حوزه مصالح سبک و حافظ انرژی نیز در حال راهاندازی دفاتر فنی هستیم و همراهی شرکتهای ساختمانی همگروه در این زمینه را خواستار شد.
منبع: سرمایهگذاری صدر تامین (تاصیکو)
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/807721/