پیام خراسان

آخرين مطالب

انسان های اولیه 3.5 میلیون سال، گوشتخوار نبودند علمي

انسان های اولیه 3.5 میلیون سال، گوشتخوار نبودند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - محققان در مطالعات اخیر دریافته اند که انسان های اولیه 3.5 میلیون سال پیش رژیم‌های غذایی شگفت انگیز و متفاوتی نسبت به آنچه ما می‌خوریم، داشتند.

بحث در مورد اینکه اجداد ما از چه زمانی شروع به خوردن گوشت کردند، تغییری غیرمنتظره کرده است.
به نقل از ارث، محققان برای مدت‌ها تکامل انسان اولیه را با مصرف گوشت مرتبط می‌دانستند، اما یک مطالعه اخیر نشان می‌دهد که برخی از اجداد اولیه ما به رژیم غذایی عمدتاً گیاهی پایبند بوده‌اند. این پژوهش توسط دکتر تینا لودکه از موسسه شیمی ماکس پلانک در آلمان و با همکاری محققان آفریقای جنوبی انجام شد.
این یافته‌ها فرضیات قبلی ما را در مورد رژیم غذایی اولیه انسان‌ها را به چالش کشیده است. این تیم تحقیقاتی ایزوتوپ‌های نیتروژن در مینای دندان فسیل شده هفت انسان اولیه را تجزیه و تحلیل کردند. این فسیل‌ها از غار‌های اشتِرک‌فرونتاین در نزدیکی ژوهانسبورگ، مکانی غنی از بقایای انسان‌های اولیه، به دست آمدند.
نسبت ایزوتوپ نیتروژن در دندان‌های انسان‌های اولیه همواره پایین بود و تقریباً شبیه به حیوانات گیاه‌خوار بود. این یافته نشان می‌دهد که این اجداد اولیه انسان عمدتاً از رژیم غذایی گیاهی استفاده می‌کردند و به طور منظم گوشت نمی‌خوردند. در حالی که محققان اذعان دارند این انسان‌های اولیه معروف به استرالوپیتکوس ممکن است گهگاه پروتئین‌های حیوانی مانند تخم مرغ یا حشرات را مصرف کرده باشد، یافته‌های آنها نشان می‌دهد گوشت بخش مهمی از رژیم غذایی آنها نبود.
تجزیه و تحلیل ایزوتوپ‌های نیتروژن شاخص قابل اعتمادی از رژیم غذایی موجودات ارائه می‌دهد. هنگامی که حیوانات غذا را هضم می‌کنند، بدن آنها نیتروژن را به گونه‌ای پردازش می‌کند که آثار شیمیایی مشخصی از خود به جا می‌گذارد. حیوانات گیاهخوار نسبت ایزوتوپ نیتروژن کمتری دارند، در حالی که گوشتخواران نسبت‌های بالاتری دارند. تینا لودکه، ژئوشیمیدان، خاطرنشان کرد: «مینای دندان سخت‌ترین بافت بدن پستانداران است و می‌تواند اثر انگشت ایزوتوپی رژیم غذایی حیوانات را برای میلیون‌ها سال حفظ کند.»
با اندازه گیری نسبت ایزوتوپ نیتروژن در مینای دندان فسیل شده، دانشمندان می‌توانند تعیین کنند که آیا ارگانیسم در درجه اول از گیاهان یا حیوانات استفاده می‌کند. در حالی که این روش به طور گسترده برای مطالعه رژیم غذایی حیوانات و انسان‌های امروزی مورد استفاده قرار گرفته است، قبلاً به دلیل تخریب مواد آلی در طول زمان به فسیل‌هایی با قدمت ده‌ها هزار سال محدود می‌شد.
با این حال، لودکه و تیمش از یک تکنیک پیشرفت در آزمایشگاه آلفردو مارتینز-گارسیا در موسسه شیمی ماکس پلانک استفاده کردند. این روش به محققان اجازه داد تا داده‌های ایزوتوپ نیتروژن را از مینای دندان فسیل شده که میلیون‌ها سال قدمت دارد استخراج کنند.
یکی از مهمترین جنبه‌های این مطالعه به چالش کشیدن نظریه‌های موجود در مورد نقش گوشت در تکامل انسان است. بسیاری از محققان این نظریه را مطرح کرده اند که مصرف منابع حیوانی، به ویژه گوشت، نقش مهمی در رشد مغز‌های بزرگتر و توانایی‌های پیشرفته‌تر ساخت ابزار داشته است.
پروتئین و چربی موجود در گوشت با افزایش تکاملی اندازه مغز که در هومینین‌های بعدی مشاهده شد، مرتبط است. با این حال، شواهد مستقیمی مبنی بر اینکه چه زمانی گوشت به یک عنصر اصلی در رژیم غذایی انسان تبدیل شد، مبهم باقی مانده است.
یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که استرالوپیتکوس برخلاف نئاندرتال‌ها که میلیون‌ها سال بعد زندگی می‌کردند پستانداران بزرگ را شکار یا مصرف نمی‌کردند.
این نشان می‌دهد که تغییر به سمت رژیم غذایی مبتنی بر گوشت بعداً در تکامل انسان، احتمالاً با ظهور هومو‌ها رخ داده است. مارتینز-گارسیا گفت: «این روش فرصت‌های هیجان انگیزی را برای درک تکامل انسان باز می‌کند. این موضوع پتانسیل پاسخگویی به سوالاتی مهم را دارد، به عنوان مثال، اجداد ما از چه زمانی شروع به گنجاندن گوشت در رژیم غذایی خود کردند؟ و آیا شروع مصرف گوشت با افزایش حجم مغز مرتبط بود؟»
این تحقیق نشان دهنده یک پیشرفت بزرگ در مطالعه رژیم‌های غذایی باستانی است. مطالعات قبلی بر شواهد غیرمستقیم، مانند استفاده از ابزار و الگو‌های سایش روی دندان‌ها، برای استنباط اینکه انسان‌هایی اولیه چه می‌خوردند، تکیه داشتند. با این حال، تیم لودکه ملموس‌ترین شواهدی را ارائه کرده است که نشان می‌دهد استرالوپیتکوس‌ها عمدتاً گیاه‌خوار بوده است.
تیم لودکه اکنون قصد دارد با تجزیه و تحلیل مینای دندان فسیل شده از سایر گونه‌های اولیه انسان‌ها در دوره‌های زمانی مختلف و مناطق جغرافیایی، تحقیقات خود را گسترش دهد. آنها کار خود را با جمع آوری داده از سایت‌های فسیلی کلیدی در شرق و جنوبی آفریقا و همچنین آسیای جنوب شرقی آغاز کردند و امیدوارند درک کنند که چه موقع و چگونه مصرف گوشت به یک بخش منظم از رژیم غذایی انسان تبدیل شده است.
این تحقیق می‌تواند دست یافتن به پاسخ سؤالات دیرینه در مورد اینکه آیا مصرف گوشت مزیت تکاملی برای انسان‌ها داشت، کمک کند. آیا مصرف گوشت در توسعه مغز‌های بزرگتر نقش داشته است؟ آیا این در ساختار‌های اجتماعی و رفتار‌های شکار نقش داشته است؟ یافته‌های این مطالعه فرضیات سنتی در مورد رژیم‌های غذایی اولیه انسان را به چالش کشید.
به نظر می‌رسد استرالیاپیتکوس‌ها به جای شکار، در درجه اول به غذا‌های گیاهی متکی بوده است. این تحقیق تصویری واضح‌تر از چگونگی تکامل تغذیه انسان در طی میلیون‌ها سال ارائه می‌دهد و اهمیت ادامه اکتشاف در زمینه انسان شناسی تکاملی را برجسته می‌کند.
از آنجا که دانشمندان روش‌های خود را اصلاح کرده و مجموعه داده‌های خود را گسترش می‌دهند، ممکن است به زودی حتی جزئیات بیشتری را در مورد عادات رژیم غذایی که روند تکامل انسان را شکل می‌دهد، کشف کنیم. در هر صورت یک چیز واضح است: سفر ما از موجوداتی گیاهخوار به همه چیزخوار آنطور که قبلاً تصور می‌شد ساده نبود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/813796/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مناسبت روز/ یکشنبه، 7 بهمن‌ماه

خداداد عزیزی: تمام دارایی ما در مشهد یک لیگ 2 ته جدولی‌ست!

کشف 30 کیلوگرم تریاک در فرودگاه‌های خراسان‌رضوی

مدیرانی که با گفتمان دولت همراه نباشند را به‌کار نمی‌گیریم

مهارت افزایی آینده شغلی دانش آموزان را تضمین می‌کند

پروژه فرودگاه بیرجند دهه فجر به بهره‌ برداری می‌ رسد

پایان بلاتکلیفی 2 هزار دانش‌آموز در محمدشهر/ مدارس‌ آزاد شد

زمان قطعی برق بیرجند امروز یکشنبه 7 بهمن (خاموشی برق)

تجلیل از کشاورز نمونه ملی شهرستان شیروان

جزییان جدید از پرونده دو قاضی ترور شده

افشای حقایق جدید از پرونده ترور 2 قاضی؛ روایت رسمی ترک برداشت!

هیچ بیمه‌ای زیر بار هزینه 15 میلیونی بیماران تالاسمی نمی‌رود/فیلم

کشف بیش از 6 کیلوگرم مواد مخدر در کاشمر

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، یکشنبه 7 بهمن + اکران «هفتاد سی» و قیمت بلیت

تقویت مقاومت مردم با امیدآفرینی در جامعه/ وحدت رمز پیروزی در مقابل دشمن است

جنگیدن با چالش‌ها برای رسیدن به آرزوها/بار‌ها شکست خوردم تا راه پیروز شدن را یاد بگیرم

اشتغال 51 درصد از زنان فعال اقتصادی خراسان رضوی در صنعت پوشاک

زنی با کلیه خوک رکورد طولانی‌ترین زندگی با عضو حیوانی را شکست

ثبت رکورد ملی 5 و 10 کیلومتر روپایی با توپ تنیس در کیش

روزبهانی: شعر فجر و جایزه شاملو مشکلات مشترک دارند/ لزوم فاصله‌گیری از سیاست‌گذاری‌ دولتی

انتشار شماره تازه جهان کتاب؛ سرگردان میان ایدئولوژیک و فرهنگ

1402 هکتار آبیاری نوین در خراسان جنوبی اجرا شد

ایجاد پنل‌های خورشیدی تنها راه برون رفت از ناترازی برق در بخش کشاورزی است

خونین‌ترین ترین روز تاریخ انقلاب بیرجند؛ روایت سه نقطه مقدس

تشکیل 2390 پرونده تخلف در خراسان شمالی از سوی سازمان صمت

اربیل یهود زنده است / حماس برای نخستین بار هویت گروگان‌ها را اعلام کرد

تقدیر از مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی

بار سنگین تورم بر دوش اقشار پایین

هوای مشهد برای سومین روز متوالی ناسالم است

اساس انقلاب و نظام بر دو اصل ایثار و مقاومت استوار است

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - یکشنبه 7 بهمن

2 برادر سنگدل خواهرشان را کشتند/ برملا شدن راز قتل پس از 36 سال

حساب و کتاب خورشیدی شدن برق ساختمان

خراسان جنوبی عزادار باب الحوائج (ع) + تصاویر

حمل و نقل عمومی خراسان شمالی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است

ویدیو/ کشف عوامل پشت پرده ترور 2 قاضی برجسته دیوان

ویدیو/ اعترافات عجیب سارقی که 13 بار دستگیر شد!

پرونده سنگین همسر آزاری علیه ستاره مشهور

گریه خداداد در جمع خانواده بازماندگان معدن طبس

تعطیلی ادارات خراسان جنوبی دوشنبه 8 بهمن ماه 1403 | اخبار تعطیلی ادارات بیرجند فردا دوشنبه 8 بهمن 1403

تعطیلی ادارات خراسان شمالی دوشنبه 8 بهمن ماه 1403 | اخبار تعطیلی ادارات بجنورد فردا دوشنبه 8 بهمن 1403

برای اولین بار 240 هزار دلار از حساب کمیته بین‌المللی المپیک به حساب ایران واریز شد

تعطیلی ادارات خراسان رضوی دوشنبه 8 بهمن ماه 1403 | اخبار تعطیلی ادارات مشهد فردا دوشنبه 8 بهمن 1403

جنگ پسرخاله‌ها در مسیر خانه زن صیغه‌ای

اعمال و دعای شب اول قبر طبق آیات و روایات

سال 2024: سال طلایی برای کتاب‌خوانی دیجیتال و کاغذی

(تصاویر) درخشش خیره‌کننده کرم‌های شب‌تاب در جنگل‌های ژاپن

آب مناطقی از قاسم آباد مشهد فردا قطع می‌شود – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پایان 10 سال توقف و چشم انتظاری؛ زنجیره‌ی فولاد در خراسان رضوی به زمین وصل می‌شود

زمستان کجای گیلان بریم ؟ | راهنمای سفر به بهشت گیلان : بهترین جاهای دیدنی املش را بشناسید | جنگل املش کجاست ؟