پزشکیان: اشکال میگیرند در حالیکه نمیدانند ما در حال انجام چه کاری هستیم
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مسعود پزشکیان رئیسجمهور در آئین تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمانهای امام خمینی(ره) گفت: امام راحل، راهی را که باید برویم، برای ما ترسیم فرمودهاند و حضرت امام در وصیتنامهشان به موضوع حدیث ثقلین اشاره داشتهاند.
وی افزود: ایشان فرمودند قرآن انسان را از شرّ طواغیت نجات میدهد و آدمی را به عدل و قسط میرساند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قرآن، پیامبران و ائمه برای برپایی عدل و داد آمدهاند و امروز وقایع مهمی در عدم انسجام در دنیا میبینیم.
اهم سخنان رئیس جمهور را به نقل از خبرگزاری ها را در ادامه می خوانید؛
* امام فرمودند ما مفتخریم در کنار قرآن، نهجالبلاغه را داریم؛ ائمه در راه تعالی اسلام و پیادهکردن قرآن که تشکیل حکومت عدل یکی از ابعاد آن است کوشیدهاند و ما میخواهیم قرآن و سنت را پیاده کنیم.
*امام علی(ع) در نهجالبلاغه اطاعت از خدا و پیامبر و ائمه را مطرح فرمودهاند. امام راحل فرمودند که خیال ابلهانه اسرائیل او را به هر جنایتی میکشاند و رسانههای جهانی، ما و مظلومان را به خیانتهای ابرقدرتها متهم میکنند؛ کاری که خودشان میکنند ولی ما را به آن متهم میکنند. راه عزت، نه شرقی و نه غربی است؛ اگر بخواهیم اسم اسلام و حکومت «الله» برقرار باشد، نباید هدف را فراموش کرد و نباید وحدت را از یاد برد.
*اگر به کتاب خدا و نهج البلاغه عمل کنیم اسرائیل با 2 میلیون جمعیت نمیتواند کل مسلمانان منطقه را به چالش بکشد
* رسانههای جهانی بزرگترین دروغها را بیان میکنند و رسالت ما برهم زدن این فضای دروغین است و ما باید به این دروغها عکسالعمل نشان دهیم و متحد شویم تا کفار را مأیوس کند و رمز بقای انقلاب، امید و انسجام اجتماعی است.
* قسط و عدل و جلوگیری از ستم و حکومت جابرانه و آزادی بر معیار عقل و استقلال و خودکفایی، محدود به یک دوره تاریخی نیست، بلکه به همه زمانها تعلق دارد و دین هم متعلق به همه بشریت است. عقل و کتاب در طول تاریخ منسوخ و محدود نمیشوند. ما گرفتار این هستیم که اشکال میگیرند در حالی نمیدانند که ما در حال انجام چه کاری هستیم. نباید بیخود برای مردم اشکالتراشی کرد.
*دانستن قدر ملت و خدمتگذاری به محرومان و مستعضفعان توسط مجلس و دولت همواره مورد تاکید امام امت بود. توطئهها به دنبال ایجاد تفرقه بین تودههای مردم با روحانیت و مسوولان است. به خودمان، مردممان و توانمندیهایمان باید اتکا کنیم و باور کنیم چیزی از غربیها کمتر نداریم. به دست گرفتن مراکز تعلیم و تربیت خصوصا دانشگاهها، باید ملاک کار قرار گیرد. خدا کمک کند تا شرمنده امام نشویم.
*وصیت امام(ره) به قوه مجریه این بود که مستضعفان فراموش نشوند و مسوولان پشتیبانی مردم را یادشان نرود. امام بر پرهیز از نژادپرستی و دادن دست برادری به مسلمانان در کشورهای مسلمان، تاکید کردند. ایشان بر برادری و برابری مسلمانان تاکید داشتند. عدهای مرتبا شکایت میکنند، اما کمک نمیکنند در حالی که امام میفرمودند باید به جای شکایت کردن از دولت حمایت کرد و به او کمک کرد. امام در عین حال تاکید داشتند مشکلات یک شبه حل نمیشود.
*توصیه بر وحدت، انسجام و یکدلی برداشتی است که بنده از وصیتنامه امام داشتم. مشکل ما این است که کتاب را برای کتاب میخوانیم، نه برای زندگی کردن طبق دستورات و فرمایشان آن. زمانی که دانشگاه بودم ،وقتی با دانشجویان میخواستیم با هم بحث کنیم اول درباره جهانبینی و دیدگاههایمان با هم بحث میکردیم. زمین و آسمان، حساب و کتاب دارد به همین دلیل به انسان تاکید دارد که بر اساس وزن هر شخص با آن برخورد شود. ما باید بیدار شویم تا بر مبنای عدالت و حق رفتار کنیم و حقوق کسی را ضایع نکنیم. متاسفانه کتاب را میخوانیم اما خارج از قسط و عدل و میزان عمل میکنیم.
*حضرت علی(ع) بر بخشش و بذل و حمایت کردن از یکدیگر تاکید دارند. بیشتر صحبتهایی که انسان میشنود، پراکندگی و دوری از یکدیگر است. بارها گفتهام و باز هم تکرار میکنم، همان سخن حضرت امیر را که فرمودند: مسلمانان برادر یکدیگر و ید واحده هستند. نفرمود مومنان با هم برادرند، بلکه فرمود مسلمانان با یکدیگر برادرند.
* در کنار مرقد امام بزرگوار یادآوری میکنم که این مردم هستند که ما را به این جا رساندند. تاکید میکنم مشکلات و گرفتاریهایمان را با تلاش، یاری یکدیگر، پشیبانی مردم بزرگوار و راهنماییهای رهبر بزرگوار از سر راه بر میداریم.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/818778/