پیام خراسان

آخرين مطالب

روزهای نوجوانی در کنار سرداران به نام خراسان جنوبی؛ با جبهه انس گرفته بودیم گفتگو

روزهای نوجوانی در کنار سرداران به نام خراسان جنوبی؛ با جبهه انس گرفته بودیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بیرجند- جانباز دوران دفاع مقدس گفت: بعد از هر بار مجروحیت دوباره به جبهه برمی گشتم چرا که با آن انس گرفته بودم.
امتداد، گروه استان‌ها: روز میلاد حضرت ابوالفضل العباس در تاریخ کشور ما به نام روز جانباز نامگذاری شده است.
روزی به نام بزرگ مردانی که در سال‌های حماسه و ایثار برای دفاع از ایران عزیز در برابر دشمن تا دندان مسلح به معنای واقعی با جان خود بازی کردند و بخشی از سلامت خود را در این راه از دست دادند.
خراسان جنوبی نیز از این بزرگ مردان در دامان خود بسیار پرورش داده است که یک نمونه آن جانباز سرافراز ابوالفضل درانی پور است که از دوران نوجوانی عازم جبهه‌ها شد و علی رغم مجروحیت‌های متعدد تا چند سال در عرصه دفاع ماند.
پای صحبت این جانباز سرافراز نشستیم و از آن روزهای ماندگار از ایشان پرسیدیم.
شروع نوجوانی با حضور در جبهه
ابوالفضل درانی پور از جانبازان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با امتداد اظهار کرد: من برای اولین بار در سال 60 و در 14 سالگی به جبهه اعزام شدم و جوانان در آن زمان همه شور و اشتیاقی وصف ناشدنی برای حضور در جبهه داشتند.
وی با بیان اینکه 6 سال سابقه حضور در جبهه دارد، بیان کرد: من دوبار در جبهه مجروح شدم که یک بار در عملیات کربلای یک در سال 65 و یک بار هم در ماهوت کردستان در سال در 66 عملیات بیت المقدس 2 مجروح شدم.
درانی پور ادامه داد: در عملیات کربلای یک، گلوله مستقیم تانک به شکم و پاهای من اصابت کرد و در نوبت بعدی در منطقه ماهوت کردستان ترکش بر روی شانه دست راست من خورد و خاطرم هست در یک منطقه برفی این اتفاق برای من رخ داد.
وی افزود: در عملیات بیت المقدس 2 در منطقه ماهوت تصور می‌کردند که من شهید شده‌ام ولی بعد متوجه شده‌اند که من زنده‌ام و از سردخانه من را بیرون آوردند.
ماجرای مجروحیت و جانبازی
دُرانی پور گفت: شاید کمی عجیب باشد ولی من بعد از مجروحیت و بیهوشی برای لحظاتی خودم را در خانه خودمان دیدم و دیدم مادرم گریه می‌کند و می‌گوید برادرت هم مجروح شده و تو باید برگردی، پسرم تو سردت است.
وی اظهار کرد: در همان لحظه دریافتم که روحم دوباره به جسمم در سردخانه برگشت و البته مدت یک ماه در کما بودم.
این جانباز سرفراز دوران دفاع مقدس گفت: بعد از مجروحیت باز هم به جبهه رفتم و نمی‌گذاشتم حتی مُهرمان خشک شود و اصولاً با جبهه انس گرفته بودیم.
یادی از سرداران به نام خراسان جنوبی
درانی پور اظهار کرد: من با بسیاری از شهدا از جمله شهید امیری، شهید آخوندی و.. آشنایی دارم و از محضرشان درس‌ها آموخته‌ام.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه شهید رجبعلی آهنی در سنگر با بچه‌های بسیجی غذا می‌خورد و با آنها صمیمی بود، ادامه داد: این شهید بزرگوار خودش را همواره «شیر علی، چریک خمینی» می‌دانست.
وی در پاسخ به این سوال که آیا جوانان امروز هم چون جوانان دوران دفاع مقدس در صورت تجاوز دشمن انگیزه کافی برای دفاع از وطن و دین را دارند، بیان کرد: همه این موارد به ما و فرهنگ سازی ما بستگی دارد و اینکه چقدر ارزش‌ها را به آنها منتقل کرده‌ایم.
راهیان نور تأثیر مثبتی بر نسل نو دارد
درانی پور ادامه داد: من در اردوهای راهیان نور و روایتگری در آن مناطق به وضوح دیده‌ام که یک جوان که ظاهرش متفاوت با قشر مذهبی است چگونه تحت تأثیر قرار می‌گیرد و دختر خانمی بود که در روز آخر اردوی راهیان نور حاضر نبود که چادر را از سر دربیاورد.
وی افزود: همه چیز به ما و کارهای فرهنگی ما بستگی دارد اگر درست کار فرهنگی انجام بدهیم بی شک خواهیم توانست نسل جوان را هم همراه کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/820127/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صادرات 27 میلیون و 192 هزار دلاری تعاونی‌های خراسان‌ جنوبی

ناکامی قاچاقچیان در انتقال 182 کیلو حشیش به بیرجند

دیدار و گفتگوی وزیر علوم با چهره ماندگار حکمت و ادب فارسی

توزیع گوشت رایگان به این خانوارها | اهدا سبد کالا جدید دولت برای این دهک ها

وزیر علوم با استاد مهدی محقق چهره ماندگار حکمت و ادب فارسی دیدار کرد

آغاز عملیات اجرایی 347 طرح گازرسانی در خراسان رضوی

قهرمانی بانوان خراسانی شاهد و ایثارگر در مسابقات تنیس روی میز و دارت

روایت همسر زنی که در خیابان صیاد شیرازی مشهد هنجارشکنی کرد

دمای هوا در خراسان رضوی اندکی افزایش می‌یابد

ایجاد هزار و 331 فرصت شغلی در شرکت‌ های تعاونی‌ خراسان جنوبی

بهره برداری از نخستین پروژه هوش مصنوعی خراسان جنوبی برای بسته بندی محصولات کشاورزی

رتبه اول شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در ارزیابی مهندسی کشوری

مسجد، پایگاهی برای توسعه اقتصادی در شهرستان سرایان

رشد 260 درصدی سرانه ورزشی استان خراسان جنوبی

رشد 260 درصدی سرانه ورزشی در خراسان جنوبی

جلسه هماهنگی برنامه فرهنگی ورزشی دختران آفتاب ایران (دآا) خراسان جنوبی

فرصت یک هفته‌ای برای ساماندهی خانه‌های تخریبی در آیسک

رزم: 691 شرکت تعاونی در خراسان جنوبی فعال است

پویش سراسری «با انقلاب تا ظهور» در خراسان جنوبی آغاز شد

دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت نخبگان خراسان جنوبی استفاده کنند

ارز آوری بیش از 27 میلیون دلاری تعاونی های خراسان جنوبی

18 نقطه حادثه‌خیز خراسان‌شمالی ایمن‌سازی شد

معابر شهری بجنورد با استاندارد تردد معلولین اصلاح شد

موسیقی فجر در خراسان شمالی طنین‌انداز می‌شود

تحقق پوشش تحصیلی ابتدایی در خراسان‌شمالی بالاتر از میانگین کشوری است

نیروی دریایی سپاه در هرجا می‌تواند با دشمن بجنگد

اقدامی که ارتش رژیم صهیونیستی برای نخستین‌بار باید انجام دهد

موشک‌های ما می‌توانند اهداف دشمن را زیر ضربه قرار دهند

بهترین پارک های آبی مشهد و مکان‌های آب بازی در مشهد که باید رفت

یک سارق 25 بار کابل‌های مخابراتی خمینی‌شهر را سرقت کرد

موشک‌های ما می‌توانند هر دشمنی را زیر ضربه قرار دهند

همه راه‌های رخنه را باید بست و باید شبانه‌روز با دشمن جنگید

آخرین وضعیت شاخص آلودگی هوای مشهد امروز دوشنبه 15 بهمن 1403

واعظی: در حال حاضر الویت اول ترامپ ما نیستیم/ آبان 98 هم مثل اتفاقات دی 96 مشهد بود/ شمخانی در مذاکرات نقشی ندارد/ در ایران مذاکره‌کنندگان خوبی داریم

می‌توان به مذاکرات امیدوار بود؛ هر توافقی تصمیم نظام است | استفاده از اسنپ‌بک زیر میز مذاکره زدن است | قانون حاکم بر دنیا قانون جنگل و زور است

بخش کوچکی از قدرت هوافضای سپاه توانسته معادلات جهانی را تغییر دهد

واعظی: در حال حاضر اولویت اول ترامپ ما نیستیم/ آبان 98 هم مثل اتفاقات دی 96 مشهد بود/ شمخانی در مذاکرات نقشی ندارد/ در ایران مذاکره‌کنندگان خوبی داریم

برقراری پرواز ارومیه مشهد از 25 بهمن ماه

سلامی: موشک‌های ما می‌توانند هر دشمنی را زیر ضربه قرار دهند

سرلشکری سلامی: موشک‌های ما می‌توانند هر هدفی از دشمن را زیر ضربه قرار دهند

کاپ نقره‌ای لیگ وشوو کشور در دستان مشهدی‌ها

کسب جایگاه دوم لیگ شنای کشور توسط شناگران قهرمان مشهد

احداث نانوایی در میدان میوه و تره‌بار

اولین اکران های جشنواره بیست و دوم فیلم فجر مشهد مقدس

صلوات و ذکر مخصوص ماه شعبان برای حاجت فوری | با یکبار این دعا به حاجت مهم خود برسید

کاپ نقره‌ای لیگ ووشو کشور در دستان دختران مشهدی‌

دختر و پسر بی آبرو در مشهد دستگیر شدند

کاهش عوارض فعالیت‌های تجاری و تبدیل تجاری موقت به دائم

افتتاح مجتمع نان در میدان مرکز میوه و تره بار

افتتاح و آغاز عملیات 347 طرح گازرسانی‌ در خراسان‌ رضوی