پیام خراسان

آخرين مطالب

فرار دختر 16 ساله با پسر نقاش دردسر ساز شد اجتماعي

فرار دختر 16 ساله با پسر نقاش دردسر ساز شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - زن 21 ساله‌ای که برگه دادخواست طلاق را در دست داشت و 2 فرزند خردسالش را به آغوش گرفته بود، درباره ماجرای عشق هیجانی خود که زندگیش را تباه کرده بود، به کارشناس اجتماعی کلانتری گلشهر مشهد گفت: از زمانی که به دنیا آمدم، پدرم را ندیدم چراکه او فردی معتاد بود و مادرم را به خاطر بیماریش در بیمارستان رها کرد و با یک زن دیگر به دنبال سرنوشت خودش رفت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بعد از آنکه 2 ماه در بیمارستان تحت مراقبت‌های ویژه قرار داشتم، مادرم مرا به خانه برد در حالی که خودش حیران و سرگردان بود و با دستفروشی روزگار می‌گذراند. با وجود این، به هر سختی بود، هزینه‌های تحصیل مرا می‌پرداخت تا اینکه بالاخره با کمک نهادهای امدادی خانه‌ای نقلی در حاشیه شهر ساخت.
آن روزها من در کلاس دهم درس می‌خواندم و پسر جوانی مشغول رنگ‌آمیزی ساختمان ما بود. چون واحد آپارتمانی ما هنوز برق نداشت، من چراغ‌قوه را نگه می‌داشتم تا آن جوان دیوارها را رنگ کند. آنجا بود که احسان مدام از زیبایی و اخلاق خوب من تمجید می‌کرد به گونه‌ای که فریب چرب‌زبانی‌هایش را خوردم و به او دل‎باختم. زمانی فهمیدم او نامزد دارد و در کشاکش طلاق است که دیگر دیر شده بود و من جنون هوس را در قاب عاشقی می‌دیدم. انگار مرا را جادو کرده بودند. وقتی مادر و اطرافیانم با ازدواج ما مخالفت کردند، به پیشنهاد احسان شبانه شناسنامه‌ام را برداشتم و با او فرار کردم. چند روز در سوئیت‌های اجاره‌ای شاندیز بودیم که او عفتم را لکه‌دار کرد و سپس مادرم با این بهانه که مرا به عقد رسمی احسان درمی‌آورد، ما را به خانه بازگرداند.
هنگامی که به خانه بازگشتیم، پلیس منتظر ما بود. احسان بلافاصله از نردبان به پشت‌بام گریخت و من هم به دنبال او از همان مسیر فرار کردم. زمانی که دیدم نیروهای انتظامی قصد دستگیری احسان را دارند، لبه پشت‌بام ایستادم و با تهدید به خودکشی بالاخره او را فراری دادم. دیوانه‌وار جیغ می‌کشیدم که اگر آسیبی به احسان برسد خودم را به پایین پرت می‌کنم.
چند روز بعد دوباره پنهانی با احسان قرار گذاشتم و او مرا به تهران برد و در خانه مادرش مخفی شدیم. مادرم که اوضاع را اینگونه دید، به ناچار با ازدواج ما موافقت کرد و ما در حالی به مشهد بازگشتیم که دخترم را باردار بودم. به نصیحت‌های اشک‌آلود مادرم توجهی نداشتم و خودم را خوشبخت می‌دانستم.
مدتی بعد اگرچه نامزد احسان از او طلاق گرفت، ولی من تازه فهمیدم که او جوانی معتاد و سارق است چراکه در همین روزها او را به جرم سرقت موتورسیکلت و دوچرخه دستگیر کردند و برای یک سال روانه زندان شد.
روزهای بدبختی و آوارگی من در حالی شروع شده بود که همسرم دست از رفیق‌بازی برنمی‌داشت و به خاطر توهم ناشی از مصرف شیشه مرا به‌شدت کتک می‌زد، ولی من چاره‌ای جز سکوت و تحمل نداشتم. یک بار با ضربات چاقو مرا تا مرز مرگ رساند و 12 روز در بیمارستان بستری شدم. او حتی به بهانه اینکه چرا پسر نوزادم گریه می‌کند، مرا وحشیانه زیر ضربات مشت و لگد می‌گرفت.
کارد به استخوانم رسید و تازه فهمیدم که ازدواج من با احسان کاری بسیار اشتباه بود. حالا که دیگر آینده خود و 2 فرزند خردسالم را تباه کرده‌ام به کلانتری آمده‌ام تا شاید بتوانم از این وضعیت وحشتناک نجات یابم چراکه دیگر امنیت جانی ندارم.
با صدور دستوری ویژه از سوی سرهنگ ابراهیم عربخانی رئیس کلانتری گلشهر مشهد، اقدامات قانونی و بررسی‌های روان‌شناختی این پرونده به کارشناسان دایره مددکاری اجتماعی سپرده شد./ همشهری آنلاین 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/822446/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکمیل نیروگاه بادی درح 47 میلیون یورو‌ اعتبار می‌خواهد

نظر آیت‌الله سیستانی درباره محدوده مجاز زیارت بانوان در ایام عذر شرعی

فیلم| اردوی جهادی درمانی روستای «خندقلو» بجنورد

دیدار فرماندار مشهد با جانباز سرافراز 70 درصد

اشتباه مدیران موفق که هرگز دو بار رخ نمی دهند

آئین عطرافشانی مزار شهدا در تربت جام برگزار شد

سنگان به یکی از بزرگترین معادن سنگ آهن دنیا تبدیل شده است

تصاویر/ دیدار صمیمی مردم سرخس با تولیت آستان قدس رضوی

معرفی جنگل های هیرکانی | جنگلی که در فهرست میراث طبیعی یونسکو به ثبت رسید

برگزاری آیین «مهمانی لاله‌ها» در مشهد+ تصاویر

لینک مستقیم رزرو و مشاهده امکانات هتل پرستاره مشهد

اختتامیه چهارمین دوره مسابقه مدیحه‌خوانی کوثر محبت در مشهد برگزار شد

بازی قدرت یا تجلی انسانیت؟

معرفی بهترین کتاب جمع‌بندی کنکور؛مارکوپولوماز

حسینیه‌های شهید پایگاه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است

پیام‌های اسلام و ایران در قالب شعر و هنر ارائه شود

تأکید استاندار خراسان جنوبی بر کاربرد هوش مصنوعی در توسعه مهارت‌آموزی

126 پروژه دهه فجر در سربیشه افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود

زمستان به کشور بازگشت/ کاهش محسوس دما در 19 استان

سردار یوسفعلی‌زاده: کمیته ادبیات رونق‌بخش حرکت‌های ادبی در حوزه دفاع مقدس است

10 پروژه از آبخیز تا جالیز در خراسان جنوبی اجرا شد

متهم به قتل در مشهد بعد از 5 ماه فرار دستگیر شد

افتتاح 9 پروژه برق‌رسانی 91 میلیارد تومانی در بیرجند

عملیات اجرایی احداث نیروگاه 10 مگاواتی انرژی خورشید با سرمایه گذاری خارجی در سربیشه آغاز شد

افتتاح 310 واحد مسکونی در شهرستان سربیشه

126 پروژه دهه فجر در سربیشه افتتاح و کلنگ زنی می شود

احداث نیروگاه 10 مگاواتی انرژی خورشیدی با سرمایه گذاری خارجی در سربیشه آغاز شد

مدیران برای حل مشکلات سربیشه اقدامات لازم را انجام دهند

مدیران حل مشکلات مردم سربیشه را در اولویت قرار دهند

اشعار مناسب، ابزاری برای جنگ نرم با دشمن است

افتتاح یادمان شهید گمنام در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند

2 باند سرقت در بیرجند دستگیر شدند

پیش بینی آب و هوا بجنورد فردا 19 بهمن ماه

خبر تازه از پرونده ترور قاضی مقیسه و رازینی منتشر شد

نتیجه نهایی پرونده شهادت 2 قاضی قوه قضائیه بزودی مشخص می‌شود

امضای توافق‌ نامه نهضت جدید علمی در خراسان شمالی بین سپاه حضرت جوادالائمه (ع) و معاونت علمی سازمان بسیج

هشدار فوری شرکت گاز خراسان شمالی/ صرفه جویی در مصرف گاز را جدی بگیرید

استاندار خراسان شمالی از پروژه‌ها و چالش‌های شهرستان بام و صفی آباد بازدید کرد

تاسیس شهرستان‌های جدید فرصتی برای توسعه و خدمت‌رسانی است

آمار رزرو هتل مشهد در روزهای سرد زمستان

پزشکیان: صد بار دیگر بیایند و بررسی کنند، ما قرار نیست بمب اتم بسازیم

چهار طرح معدنی در خواف افتتاح شد

فرو ریختن یکباره یک ساختمان +جزئیات

سلامی: ترامپ قدرت واقعی ایران را درک کرده است

افتتاح چهار طرح معدنی با حضور وزیر صمت در خواف

سرلشکر سلامی: در صورت حمله به مراکز هسته‌ای پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم

سرلشکر سلامی: ترامپ واقع‌بینانه به صحنه نگاه کرده است

مراسم یادواره نهمین سالگرد شهید مدافع حرم سردار قاجاریان در نیشابور + فیلم و عکس

تصاویر/ نشست هیئت اندیشه‌ورز اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی

سرلشکر سلامی: ترامپ قدرت واقعی ایران را درک کرده است