پیام خراسان

آخرين مطالب

چند نفر در خراسان رضوی مشمول طرح کالابرگ شدند؟ گفتگو

چند نفر در خراسان رضوی مشمول طرح کالابرگ شدند؟
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایرنا / رئیس اداره امور حمایتی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: حدود 90 درصد از جمعیت استان شامل 6 میلیون و 698 هزار و 733 نفر مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی شدند.
کاظم رأفتی، رئیس اداره امور حمایتی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان در سراسر کشور آغاز می‌شود و سرپرستان خانوار می‌توانند از طریق کارت بانکی خود با اعتبار اختصاص داده شده، نسبت به خرید 11 قلم کالا اقدام کنند.
وی بیان کرد: این طرح شامل هفت دهک خانوار بوده که در خراسان رضوی یک میلیون و 884 هزار و 10 خانوار با جمعیت 5 میلیون و 390 هزار و 847 نفر را شامل می‌شود.
رأفتی افزود: از این تعداد 959 هزار و 446 خانوار شامل 2 میلیون و 610 هزار و 254 نفر مربوط به سه دهک اول مشمول کالابرگ 500 هزار تومانی و 884 هزار و 564 خانوار شامل 2 میلیون و 780 هزار و 593 نفر مربوط به دهکهای چهار تا هفت مشمول کالابرگ 350 هزار تومانی می‌شوند.
رئیس اداره امور حمایتی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: جمعیت یارانه بگیر استان 2 میلیون و 271 هزار و 150 خانوار معادل 6 میلیون و 698 هزار و 733 نفر است که 90 درصد از جمعیت خراسان رضوی را شامل می‌شوند و همه مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی شده‌اند.
وی بیان کرد: در این طرح 21 هزار فروشگاه خرد و 524 هزار شعبه فروشگاه زنجیره‌ای شرکت می‌کنند، صاحبان فروشگاه‌ها می‌توانند از طریق مراجعه به درگاه الکترونیکی http://shoma.sfara.ir از میزان اعتبار خود مطلع شوند، یا نسبت به دانلود نرم‌افزار «شما» از کافه بازار یا مارکت اقدام کنند، ثبت این بخش هزینه‌ای برای فروشگاه‌ها ندارد.
رأفتی تشریح کرد: 11 قلم کالا در بخش گروه لبنیات (شیر کم‌چرب، لبنیات پنیر یو اف. ماست کم‌چرب)، خواربار (ماکارونی، برنج، قند و شکر، حبوبات، روغن مایع)، گروه مواد پروتئینی (تخم مرغ، گوشت مرغ، گوشت منجمد گوساله) می‌شود، تفاوت این دوره از کالابرگ با دوره‌های قبلی این است که افراد نیازی به آورده نقدی ندارند و می‌توانند به دلخواه هر کدام از کالاها با هر برندی را بر اساس میزان اعتبار خود خریداری کنند به این معنا که کل اعتبار خود را صرف خرید یک کالا نمایند.
وی اضافه کرد: مهلت استفاده از مرحله نخست طرح کالابرگ الکترونیکی یک ماه است و ماه بعد مرحله دوم آن آغاز می‌شود، خانوارها می‌توانند برای مشاهده میزان اعتبار خود به سایت http://shoma.sfara.ir مراجعه کنند یا اپلیکیشن «shoma» را نصب نمایند، یا از طریق شماره گیری #1463*500* مانده اعتبارشان را ببینند، همچنین خانوارها با مراجعه به سامانه حمایت (mcls.gov.ir) می‌توانند از دهک خود مطلع شوند.
شهرودان در صورت داشتن سوال یا ابهامی با شماره 0216369 تماس گیرید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/829822/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خودرو باز هم گران می‌ شود؟

اکران فیلم «موسی کلیم الله» در مشهد با حضور مریلا زارعی آغاز شد

ریزش قیمت خودروهای پُرتقاضا در بازار

برگزاری مسابقات ورزشی جامعه ایثارگری؛ گامی برای شادابی و سلامتی

ثبات قیمت زعفران در آستانه ماه رمضان

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

کیفیت هوای نهبندان در وضعیت خطرناک قرار گرفت

کشف تریاک از خودرو سواری در بیرجند

پژوهشگران مشهدی نخستین کرم «پست بیوتیک» در کشور را تولید کردند

دستگیری سارقان 8 میلیارد ریال طلا در نیشابور

مدیرعامل شرکت بیمه دی: به خوش نامی بیمه دی افتخار میکنیم

محققان دانشگاه متروپولیتن منچستر: ویپ‌ می‌تواند از سیگار خطرناک‌تر باشد

206 سرقتی از قائمشهر در شیروان متوقف شد

شهردار: 10 غرفه در بازارچه نوروزی‌ به بانوان سرپرست خانوار تعلق می‌گیرد

همتی: ناترازی های انرژی و بودجه کار دولت را سخت کرد

پنیر الاغ کیلویی 80 میلیون تومان!

قتل به‌خاطر دختری که در سانحه تصادف کشته شد!

قایق‌های تفریحی در استان بوشهر شناسنامه‌دار می‌شوند

برف و سرمای دوباره در راه خراسان رضوی

قیمت کالاهای اساسی در بازار

راه‌اندازی یک ترنست پرسرعت و 3 قطار 5 ستاره در مسیر مشهد

توزیع گوشت گرم تنظیم‌بازار در مشهد آغاز شد

نرخ مصوب غذا و شیرینی رمضان در مشهد اعلام شد

برپایی نمایشگاه بهاره در مشهد از 11 اسفند

غارهای هُنامه در شیروان

انتقاد استاندار از کوتاهی در ساخت پل «یموق» خراسان شمالی

پنجره واحد زمین در فاروج راه‌اندازی شد

توزیع کالاهای تنظیم‌بازاری از شنبه آینده در مشهد

پرداخت 8431 مورد تسهیلات مسکن ملی در خراسان شمالی

رسالت بنیاد شهید حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به «نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار»

راه‌اندازی یک ترنست پرسرعت و 3 قطار 5ستاره در مسیر مشهد

مشاهدات پژوهشگران؛ موش‌های آزمایشگاهی به جفت‌های بی‌هوش خود «کمک‌های اولیه» می‌دهند

اینفوگرافی/ چگونه آماده ورود به ماه رمضان شویم؟

نیمی از معادن خراسان شمالی غیرفعال است

250 میلیارد ریال به راه روستایی مانه اختصاص یافت

چهار روستای مانه آبرسانی شد

آخرین وضعیت قیمت گوشت در بازار

هوای مشهد آلوده شد

چند نفر در خراسان رضوی مشمول طرح کالابرگ شدند؟

پیرترین موجود زمین، بعد از 46 هزار سال دوباره زنده شد

برج علم و فناوری و مرکز رشد بنیاد شهید و امور ایثارگران افتتاح می شود

گفتمان با ایثارگری موجب حل مشکلات و ایجاد رضایتمند می شود

خدمت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران موجب افتخار و اجر اخروی است

برج علم و فناوری و مرکز رشد بنیاد شهید افتتاح می شود

حقوق ورودی گوشی‌های آیفون موجود در کشور برای رجیستری ابلاغ شد

رونمایی بالگرد بازسازی شده توسط متخصصان شرکت پارس تک نیکو کیش

کسب مدال طلای آتش‌نشان فرودگاه کیش درمسابقات دبی ماسل بیج 2025

اختتامیه مسابقات وزنه‌برداری ایثارگران سراسر کشور در مازندران برگزار شد

دستگیری عامل مجروح کردن محیط‌بان بخش سرولایت