پیام خراسان

آخرين مطالب

مدیرکل امور ورزشی و اردویی:

قریب 3 هزار ایثارگر در مسابقات سراسری ورزشی ایثارگران شرکت کردند ورزشی

قریب 3 هزار ایثارگر در مسابقات سراسری ورزشی ایثارگران شرکت کردند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران، از شرکت قریب 3 هزار ایثارگر در مسابقات سراسری ورزشی ایثارگران خبر داد.

به گزارش «ایثار» ناصر علی‌نژاد با اشاره به برگزاری مسابقات سراسری ورزشی ایثارگران از دهه‌ اول آذرماه در مازندران که به همت انجمن ورزشی جانبازان و توان‌یابان استان مازندران و مشارکت اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران برگزار شد، گفت: تا 10 اسفندماه، 12 دوره از این مسابقات برگزار شد و رویدادهای بزرگ ورزشی را در سال 1403 رقم زدیم. رشته‌های ماهیگیری، ورزش همگانی آقایان و بانوان، گلبال، شنای جانبازان بصیر، رالی خانوادگی، والیبال نشسته، ورزش‌های زورخانه‌ای و باستانی، فوتسال دسته برتر، فوتسال برای جانبازانی که قطع پا بودن را داشتیم، دارت، تنیس روی میز ویژه‌ همسران و دختران شهدا و ایثارگران، فوتسال دسته یک و آخرین رشته‌ ورزشی ما رشته‌ وزنه‌برداری بود. 
علی‌نژاد افزود: این دوره از مسابقات سه ماه به طول انجامید و در شهرستان رامسر و در هتل کوثر که مربوط به مجموعه‌ هتل‌های سازمان سیاحتی کوثر بود و نیز در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد که ظرفیت بسیار خوبی برای برگزاری این دوره از مسابقات و رضایت‌مندی ایثارگران را به همراه داشت. در این 12 دوره همه گروه‌های جامعه‌ ایثارگری از جمله جانبازان نخاعی، قطع عضو، شیمیایی، بصیر، پدران و مادران شهدا، همسران و دختران و پسران شهدا و ایثارگران را در بر گرفت و در این 12 دوره با توجه به آماری که داشتیم قریب به 3 هزار ایثارگر در این دوره از مسابقات شرکت کردند.
وی اظهارداشت:در اختتامیه‌های این مسابقات خدا این توفیق را داد که در خدمت مسئولان بنیاد از جمله نماینده حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌مقدم، ولی‌فقیه در بنیاد شهید و ایثارگران، دکتر سلیمانی معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید امور ایثارگران، دکتر گروسی، مدیرعامل سازمان سیاحتی، فرهنگی، ورزشی و هنری کوثر و در خدمت مسئولان استانی از جمله معاون سیاسی، امنیتی استانداری مازندران فرمانداران شهرهای همجوار رامسر و خود رامسر و مسئولان ورزشی استانی از جمله معاونان ادارات کل ورزش و جوانان استان مازندران و شهرستان‌های اطراف رامسر بودیم. 
علی‌نژاد خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات از سطح کیفی بسیار خوبی برخوردار بود، با انتخاب داوران رزومه دار که بخش زیادی از آنها جامعه‌ ایثارگری و از فدراسیون و از مجموعه‌ی ورزش‌های جانبازان و توانیابان بودند. همکاری‌های بسیار خوبی با حوزه‌ فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توانیابان کشور انجام شد و در این ادوار مسابقات، تفاهمات خوبی با فدراسیون ورزشی جانبازان و توان‌یابان کشور صورت گرفت و در حوزه‌ استعدادیابی، شاهد این بودیم که قهرمانان جدید و عزیزان ورزشکار جدید به جمع ورزشکاران جامعه‌ هدف ما پیوستند.امید است در سال های آتی در مسابقات پارالمپیک و بین‌المللی که پیش روی خواهیم داشت،از ظرفیت این ورزشکاران استفاده کنیم.
وی ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران برای برگزاری این مسایقات ورزشی، افزود: از توجه ویژه‌ معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که همواره در حوزه‌ اردویی و ورزشی یار و مددکار و به‌عنوان یک مسئول دغدغه‌مند پیگیر امورات ورزشی و اردویی ایثارگران هستند نهایت تقدیر و تشکر را دارم همچنین از هدایت و راهبری مدبرانه‌ معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران که همواره در این دوره از مسابقات یار، مددکار و پشتیبان و باعث دلگرمی ما بودند، نهایت تقدیر تشکر را دارم.
علی‌نژاد باتاکید به ظرفیتی که در حوزه‌ ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور هست، تصریح‌کرد: ضروری است جامعه ایثارگری به صورت ویژه دیده شوند زیرا که شرایط سنی ایثارگران عزیز و خانواده‌های محترم و معظم شهدا به ویژه والدین عزیز شهدا در سن کهن‌سالی است و آنها به عنوان بقیهالشهدا در جمع ما هستند و ما وظیفه داریم که به صورت عادلانه نگاه‌های ورزشی را تعمیم به جامعه‌ ایثارگری بدهیم. ایثارگران ما مستلزم پشتیبانی‌های بیشتر در حوزه‌های مالی و اختصاص فضاهای اردویی و ورزشی هستند، رایزنی‌هایی هم از طریق مسئولان عزیز انجام شد که جای تقدیر تشکر دارد و امیدوارم بتوانیم در سال 1404 شاهد اتفاق‌های خوب در حوزه‌ ورزشی و اردویی باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/830070/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واژگونی خودرو سمند در گناباد یک کشته بر جا گذاشت

ارتباط غلظت سرب هوا با مرگ‌ و میر نوزادان

نماینده کارگران در شورای عالی کار: هزینه سبد معیشت کارگران را فصلی پوشش دهید

سقوط مادر و فرزند 3 ساله به چاه عمیق در خواف

روند تدریجی افزایش دما در خراسان رضوی آغاز شد

ماجرای حمله به اتوبوس شرکت اتوبوسرانی در بلوار طبرسی مشهد

مهار آتش‌سوزی منزل مسکونی در مشهد؛ 5 نفر نجات یافتند

افشای زوایای دیگری از ماجرای قتل جوان پرایدسوار در مشهد

دعوت دانش‌آموز گرمه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال

آغاز توزیع کالاهای ضروری در شیروان

«کارنان» در بجنورد روی صحنه می‌رود

تفاهم‌نامه اداره تشکل‌های شاهد و ایثارگر با همکاری (موسسه شهید علیرضا افشار) و دانشگاه خوارزمی به امضا رسید

قیمت آجیل در مشهد اعلام شد

سالانه چند نفر در خراسان‌شمالی بر اثر سوانح رانندگی کشته می‌شوند؟

انتصاب سرپرست اداره کل مطالعات و پژوهش‌ها

شیخ‌ زکراکی، شهیدان نصرالله و سلیمانی از پرورش یافتگان مکتب بسیج هستند

نشست وبیناری به مناسبت برنامه‌های بزرگداشت هفته شهید برگزار شد

قیمت پسته ترکید؛ هر دانه 5 هزار تومان!

تحول دیجیتال در بیمه دی باپلتفرم «دِی‌دار»

عضو جدید شورای اسلامی شهر بجنورد معارفه شد

تازه ترین شماره "شاهد نوجوان" منتشر شد

برف‌روبی بیش از 3 هزار کیلومتر راه در خراسان رضوی

نرخ انواع خدمات قالیشویی در مشهد

منقبت‌خوان پیشکسوت مشهدی به دیدار حق شتافت

دعوت دانش‌آموز گرمه‌ای به اردو تیم ملی والیبال

دستگیری 13 شکارچی غیرمجاز در گرمه

دومین جلسه حکمت و بصیرت با موضوع تفسیر قرآن کریم برگزار شد

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: هیچ‌گونه افزایش قیمت بلیت هواپیما نداشته‌ایم

عضو کمیسیون اقتصادی: دستمزد کارگران باید 4 بار در سال افزایش یابد

رئیس خانه صنعت: وزیر نیرو نامه زده که دیگر موظف به تامین برق صنایع نیستیم

هجدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد گشایش یافت

هوای مشهد در وضعیت هشدار آلودگی قرار گرفت

افزایش ساعات کاری موزه‌های آستان قدس رضوی در نوروز 1404

اینفوگرافی/ تاثیرات نیکوکاری بر سلامت روان

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 14 اسفندماه

وزیر نفت: سال 1403 را با مخازن نسبتا خالی شروع کردیم؛ ناترازی انرژی دستاورد دهه‌های گذشته است

قریب 3 هزار ایثارگر در مسابقات سراسری ورزشی ایثارگران شرکت کردند

هر واحد الکل چند سال مغز را پیر می کند؟

چاقی در مغز آغاز می‌شود

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

کاهش دما و افزایش یخبندان در خراسان جنوبی

آمار سرقت در خراسان شمالی 20 درصد کاهش یافت

توزیع 343 تن کالای تنظیم بازار در خراسان‌شمالی

قیمت مسکن در چین برای هفتمین بار ارزان شد

شاهکار ایرانی جابجایی گلدسته حرم رضوی

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار: بازار سرمایه ١4٠4 به ١4٠٣ شباهت دارد

نوروزی متفاوت در کیش؛ تجهیز کمپ‌های اسکان و آماده‌سازی اسکله تفریحی

ذخیره‌سازی کالاهای اساسی در خراسان جنوبی؛ کمبودی نیست

زمان رسیدن اورژانس به بالین بیمار در مشهد عقب‌تر از کشور است

اقلام سفره ماه رمضان را گرانتر از این ارقام نخرید