شوامنی: امباپه نیاز به نصحیت دیگران ندارد!
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ورزش 3 /رئال مادرید و اتلتیکو مادرید در یکی از حساسترین دیدارهای دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف یکدیگر خواهند رفت. دیداری که با توجه به پیروزی 2-1 شاگردان کارلو آنچلوتی در بازی رفت، طبیعتا از هیجان و جذابیت بالایی در ورزشگاه وندا متروپولیتانو برخوردار خواهد بود.
اورلین شوامنی، هافبک فرانسوی رئال مادرید در کنار کارلو آنچلوتی در کنفرانس خبری قبل از بازی حاضر شد و صحبتهای خود را اینگونه آغاز کرد: "ما برای بازی فردا آماده هستیم و میدانیم که بسیار پیچیده خواهد بود به خصوص اینکه در زمین حریف به میدان خواهیم رفت.
طبیعتا آنها تمام تلاش خود را خواهند کرد و ما نیز در شرای خوبی هستیم و میخواهیم به این روند ادامه دهیم تا امسال هم عنوان قهرمانی را کسب کنیم."
شرایط کیلیان امباپه
باورنکردنی است که بخواهیم از روزهای سخت امباپه صحبت کنیم چرا که او تنها در دو بازی گلزنی نکرده است. طبیعتا اگر فردا گل بزند دوباره همه میگویند که او بازیکن فوقالعادهای است. امباپه اینجا خوشحال است گلهای زیادی زده و همچنین گلهای زیادی را خواهد زد. او کاملا آرام است و نیاز به نصیحت کسی ندارد.

بازار
![]()
بازی در پست مدافع میانی یا هافبک
این متفاوت است چرا که در خط دفاعی زمان بیشتری برای بازی با توپ دارید و تمرکز کردن سختتر است اما در میانه میدان باید متمرکز تر باشید چرا که باید هم توپ بگیرید و هم دفاع کنید.
انتقادات در فرانسه
برای من مهترین چیز بازی فردا است. انتقاد همیشه وجود دارد اما خوب میدانیم که با چنین شرایطی باید چگونه برخورد کنیم. مهمترین چیز این است که به کار خود ادامه دهیم و سعی میکنیم بهتر شویم.
سوتهای اعتراضی در سانتیاگو برنابئو
وقتی بازی شروع میشود مهمترین چیز برای ما حفظ تمرکز است. با این حال در طول بازی سوتهای اعتراضی را میشنوم اما هربازی داستان خاص خودش را دارد. در پایان بازی قبل نیز نمایش خوبی داشتم و این مهم ترین چیز است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/830874/