پیام خراسان

آخرين مطالب

سرهنگ الهی راد: فرهنگ ایثار و شهادت را به بخش‌های مختلف جامعه و همه اقشار تسری دهیم گفتگو

سرهنگ الهی راد: فرهنگ ایثار و شهادت را به بخش‌های مختلف جامعه و همه اقشار تسری دهیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهی‌راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی در نشست مشترک با «قربانعلی اسدی» سرپرست دانشگاه بجنورد، ضمن تأکید بر اهمیت تدریس درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه‌های استان و انتقال ارزش‌های آن به نسل جدید و دانشجویان، اظهار داشت: برای انتقال ارزش‌ها و حماسه‌های دفاع مقدس به نسل امروز باید تلاش کنیم تا فرهنگ ایثار و شهادت را به بخش‌های مختلف جامعه و به همه دوران‌ها و اقشار تسری دهیم، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ارزش‌های دفاع مقدس در دانشگاه‌ها بسیار اهمیت دارد.
این قشر باید از ارزش‌های دفاع مقدس در هشت سال جنگ تحمیلی و فرهنگ ایثار و شهادت تاثیر بپذیرند و این ارزش‌ها را به صورتی علمی فراگرفته و برای همگان تبیین کنند.
وی با اشاره بر اینکه در دوران هشت سال دفاع مقدس درس‌ها و عبرت‌های فراوانی وجود دارد، افزود: می‌توان در تمام مقاطع و متناسب با رشته‌های مختلف مفاهیم دفاع مقدس ارائه شود. لذا؛ زمینه ورود دانشجویان به کار تحقیقاتی و علمی در این حوزه را بیش از پیش فراهم شود تا دانشگاه را به عرصه پژوهش در حوزه دفاع مقدس و تدوین دانشنامه دفاع مقدس بیشتر بکشانند.
سرهنگ الهی راد با بیان اینکه وجود دو شهید گمنام گرانقدر در دانشگاه بجنورد، تصریح کرد: وجود شهدا برای همه جامعه و دانشگاه منشأ خیر و برکت است. موزه دفاع مقدس و مقاومت استان نیز با امکانات مناسب و جانمایی ادوات جنگی مورد استقبال گسترده قرار گرفته و محلی برای اردو‌های دانشجویی و دانش آموزی است که با وجود محوطه منحصر‌به‌فرد و ظرفیت‌های بسیار، قابلیت تبدیل شدن به یک ظرفیت گردشگری در استان را دارد و مکانی که بتواند بیانگر نقش رزمندگان استان در دفاع مقدس و رشادت‌های آنها باشد فراهم شود.
در ادامه این نشست «قربانعلی اسدی» سرپرست دانشگاه بجنورد نیز خاطرنشان کرد: تدریس درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه بجنورد با جدیت پیگیری می‌شود. عدم ارتباط قوی و موثر دانشگاه‌ها و سایر نهاد‌ها موجب آسیب و زیان است و این ارتباط را تقویت خواهیم کرد. با افزایش ارتباط و همکاری دو جانبه فی مابین دانشگاه بجنورد و اداره کل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس استان می‌توان کار‌های بسیار ارزشمندی در حوزه ایثار و شهادت و دفاع مقدس و پژوهش و در جهت تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی انجام داد.
سرهنگ «محمد رعنایی» مدیر پیشکسوتان و تشکل‌های مردم نهاد و مسول آموزش و پژوهش اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی نیز در ادامه این نشست بر همکاری و اهتمام جدی دانشگاه‌ها برای تدریس درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه‌ها تأکید کرد و تصریح کرد: طبق ابلاغیه صورت گرفته، تمامی دانشجویان مقاطع مختلف باید در طول دوره تحصیل خود این درس را بگذرانند و تاکنون نیز در استان در این راستا اقدامات بسیار خوبی از سوی دستگاه‌های متولی انجام شده است.
«معصومه رحمانی» مدیر ادبیات و انتشارات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی نیز در پایان ضمن اساره به اهمیت ترویج ارزش‌های دفاع مقدس و فرهنگ ایثارگری در جامعه، گفت: خواستار این هستیم که زمینه همکاری و ورود دانشجویان و اساتید به این حیطه و بهره گیری از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در حوزه تدوین کتوب و مقالات و پژوهش‌های دوران دفاع مقدس بیشتر فراهم شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/831328/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات جدید از ضرب‌وجرح دانش‌آموز مشهدی توسط ناظم مدرسه

12 محوطه تاریخی خراسان رضوی در فهرست میراث فرهنگی کشور ثبت شد

343موقوفه در خوسف سند دار شدند

برملا شدن یک راز از سریال اوشین/ پدر اوشین او را فروخته بود؟

فراخوان ارسال اثر به نخستین جشنواره «تماشاگه راز» تا پایان ماه مبارک رمضان

تصاویر/ گردهمایی دانش‌آموزان مدارس ابتدایی مشهد

هوای کلانشهر مشهد آلوده است

تحصن کنندگان حجاب پول گرفته اند؟

بازیکن استقلال در عربستان؟ | چرا که نه اصلا این‌بار خود الهلال می‌آید سراغش!

مکارترین دزد ایران را بشناسید

خدمت منصفانه اصناف به زائران، جلوه‌ای از ارادت به امام رضاست

حجت‌الاسلام ماندگاری: تفکر آمریکایی با ارزش‌های اسلامی در تضاد است

تابلوی نقاشی «دست خدا» رونمایی شد

دنیل کریگ به دنیای نارنیای گرتا گرویگ رفت

«إنّک مسئول!» و نقدی بر خوانش‌های تخدیری از دین

«میرو»» 18 فروردین به سینما می‌آید

یکه‌تازی قیمت ها در بازار طلا؛ سکه امامی رکورد زد

بازدید پزشکیان از دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی قرچک

آواز حسین علیشاپور از «سرو مهر» روایت می‌کند

بهترین گل‌های هفته لیگ قهرمانان اروپا

رودریگو: به داور فشار آوردیم تا پنالتی اتلتیکو را رد کند

هشدار اسکالونی به آرژانتینی‌ها: با اروگوئه مهربان باشید

همه گل‌های جاشوا کیمیچ برای بایرن مونیخ در بوندسلیگا

آیت‌الله علم‌الهدی: دامن زدن به التهاب اجتماعی با توهین و تهمت در فضای مجازی/ مدیریت خشم و گذشت، شرط اساسی همزیستی مسالمت آمیز است

آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان خراسان رضوی از 28 اسفند

71 هزار و 922 مجوز الکترونیکی در خراسان جنوبی صادر شد

مسئول کانون مرکزی سازمان بسیج حقوقدانان خراسان رضوی: رسالت بسیج حقوقدانان تسهیل‌گیری در ارائه خدمات حقوقی به مردم است

نخستین جشنواره رسانه های ورزشی خراسان رضوی برگزار شد

تحویل 25 هزار واحد مسکونی روستایی در خراسان رضوی

سرهنگ جهانشیری: اعتمادسازی موجب جذب سرمایه اجتماعی می‌شود

خراسان‌ جنوبی؛ قطب نوظهور گردشگری و صنایع گوهرسنگ‌ها

ثبت 12 محوطه تاریخی خراسان رضوی در فهرست میراث کشور

بازدید فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از یگان‌های مرزی هنگ تایباد+ تصاویر

تجدید میثاق وزیر ورزش و جوانان با شهدا با حضور در مزار شهدای شهرستان قوچان

جش گلریزان ستاد دیه خراسان جنوبی در بیرجند برگزار شد

تعویض گلدان‌های بالای ضریح مطهر امام رضا(ع)

وزیر ورزش و جوانان وارد قوچان شد

راز‌های بزرگ‌ترین اختلاس ارزی ایران؛ درباره فساد چای دبش چه می دانید؟

انتشار فراخوان نخستین جشنواره «تماشاگه راز»

قیمت میوه و تره بار 23 اسفند 1403

کاهش مطالعه زنگ خطر برای جامعه است

قطعه‌ای ارزشمند از جنگ تحمیلی

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد

آهنگ جدید/ آرون افشار «شب عاشقی» را منتشر کرد

واکنش جالب بلینگام به بطری آب پرتاب شده توسط هواداران اتلتیکومادرید

اعتراض تند سیمئونه به پنالتی جنجالی در دربی مادرید

نامزدهای بهترین بازیکنان هفته لیگ قهرمانان

کاپیتان پرسپولیس در آزادی به میادین برمی‌گردد

تصاویر/ دیدار فعالان حوزه سفر‌های نوروزی خراسان رضوی با تولیت آستان قدس رضوی

سارقان سابقه‌دار در ایام نوروز از مرخصی محروم خواهند بود