پیام خراسان

آخرين مطالب

خام فروشی بلای جان اقتصاد کشاورزی خراسان شمالی است گفتگو

خام فروشی بلای جان اقتصاد کشاورزی خراسان شمالی است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان شمالی با انتقاد از خام فروشی محصولات کشاورزی استان گفت: باید با کمک شرکت‌های دانش بنیان به سمت توسعه کالاهای کشاورزی و صادرات آن از طریق صنایع تبدیلی حرکت کنیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، بهمن نوری، امروز در نوزدهمین نشست کارگروه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان، خواستار حمایت جدی مدیران اجرایی از شرکت‌های دانش‌بنیان شد و بر ضرورت تسلط کامل مدیران و کارشناسان بر حوزه‌های مرتبط با این شرکت‌ها تاکید کرد و اظهار داشت: اهداف ما با شرکت‌های دانش‌بنیان مشترک است و پیشرفت در این مسیر نیازمند هماهنگی و تلاش مضاعف تمام دستگاه‌هاست.
نوری با تاکید بر اهمیت توسعه استان، اافزود: راهی جز حرکت در مسیر توسعه نداریم و باید به الگویی برای سایر استان‌ها و حتی کشورها تبدیل شویم. این ظرفیت در بسیاری از حوزه‌ها وجود دارد، اما نیازمند تحرک و تلاش بیشتری هستیم.
وی همچنین به اهمیت استمرار جلسات اقتصاد دانش‌بنیان اشاره کرد و افزود: این موضوع از تاکیدات ویژه مقام معظم رهبری در نام‌گذاری سال‌ها بوده است، چرا که نتایج ملموسی در جامعه خواهد داشت.
استاندار خراسان شمالی، یکی از راهکارهای اساسی برای سرعت بخشیدن به توسعه استان را استفاده از سامانه‌های دانش‌بنیان به جای روش‌های سنتی دانست و گفت: پیشبرد اهداف توسعه نیازمند بهره‌گیری از آخرین یافته‌های دانش روز، ارتقای کیفیت محصولات و بهبود بهره‌وری در حوزه‌های مختلف است.
بازنگری سند توسعه روستایی و اهمیت نقش بخش خصوصی
نوری با اشاره به آماده شدن سند توسعه روستایی استان، به ضرورت اصلاح و بازنگری این سند تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های دولتی می‌توانند امکانات لازم را فراهم کنند، اما بدون حضور فعال و خلاقیت بخش خصوصی نمی‌توان به اهداف توسعه دست یافت. بخش خصوصی باید با دانش و انگیزه در این مسیر کنار ما باشد.
وی همچنین به نقش نوآوری و خلاقیت تاکید کرد و اظهار داشت: خیلی از مشکلات ما ناشی از تحریم نیست، بلکه باید رویکرد ریسک‌پذیری و خلاقیت را تقویت کنیم، چرا که با روش‌های سنتی نمی‌توان پیشرفت کرد.
استاندار خراسان شمالی بر اهمیت توسعه پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و گفت: رونق بیشتر این مراکز به افزایش سرعت رشد و توسعه استان کمک می‌کند.
وی با انتقاد از خام‌فروشی در استان اظهار داشت: ضروری است که به جای خام‌فروشی، حرکت به سمت فرآوری محصولات تقویت شود. به عنوان مثال، کشت محصولات استراتژیکی مانند پنبه، پسته و زعفران در استان وضعیت مناسبی دارند، اما با بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌بنیان می‌توان ارزش افزوده بیشتری از این محصولات به دست آورد.
نوری در بخش پایانی سخنان خود خواستار اطلاع‌رسانی گسترده پیشرفت‌ها و موفقیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان استان شد و تاکید کرد: دستاوردهایی مانند کسب رتبه دوم فن‌بازار خراسان شمالی در کشور و موفقیت‌های دیگر باید به اطلاع مردم برسد، چرا که این موضوع می‌تواند انگیزه و اعتماد عمومی را افزایش دهد.
وی بر استفاده از این دستاوردها برای تقویت جایگاه استان در رشد و توسعه ملی تاکید کرد و گفت: با هماهنگی و تلاش جمعی می‌توانیم شاهد تحولات بزرگ در خراسان شمالی باشیم.
انتهای پیام/٣١١

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/832061/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تامین گوشت، تخم‌مرغ و شکر مورد نیاز استان خراسان‌جنوبی

بهره برداری مجموعه ورزش های آبی کاشمر در حضور دنیامالی

اولین صندوق قابل معامله بیت کوین راهی بازار ایران

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

نماینده مجلس: دولت، بخش خصوصی را رقیب خود می‌داند

مرکز نفس در شیروان افتتاح شد

اجرای طرح «14 کتاب 14 روزِ بهاری» توسط کانون گیلان

کتاب «چگونه فوتبال تماشا کنیم» از رود گولیت؛ قسمت پنجم: دوران اوج سری آ و قهرمانی در یورو 88 با هلند

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

تصنیف زیبای «بهار» با شعری از هوشنگ ابتهاج

اولین واکنش رئال؛ پنالتی تمام شد، نوبت آرسنال است

تایید مصدومیت مندی؛ نگرانی در فرانسه و رئال

در هفته دروازه‌بان‌ها؛ دوناروما بازیکن هفته چمپیونزلیگ

خوشحالی امباپه از بازگشت به تیم ملی فرانسه

سرخیو راموس به رکورد 1000 بازی رسید

پاسخ بی‌رحمانه استون ویلا به سانچو در یک کلمه!

کمک بزرگ رئال به بارسا؛ پرز از نفوذش استفاده کرد!‏

پدر یامال خبرساز شد؛ علاقه پدرانه یا کسب درآمد!

پاس اشتباه و اخراج؛ هوملس رم را به دردسر انداخت!

مصدومیت 5 نفر در نیشابور طی سانحه رانندگی

سرویس‌دهی رایگان 150 دستگاه اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب های قدر

سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی مشهد در شب‌های قدر

رکورد زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی ثبت شد

نی انبان نوازی «محسن شریفیان» در شهر بارسلونِ اسپانیا

تمسخر سیمئونه توسط ستاره رئال؛ دست من بالا!‏

پایان شایعات؛ کیمیش تا 2029 در بایرن مونیخ

فهرست فرانسه؛ امباپه بعد از 6 ماه برگشت

کین گل نزند هم بازیکن مهمی برای بایرن است!

فهرست ژاپن برای قطعی کردن صعود به جام جهانی

یووه به فکر تغییر؛ سایه مانچو روی نیمکت موتا

مدیران پی‌اس‌جی همچنان بی‌خیال تمدید با دوناروما!

کورتوا ناجی همیشگی رئال در سخت‌ترین شرایط!

هدفم قهرمانی با آرژانتین در جام جهانی 2026 است

صندلی طبقه دوم آزادی هم کنده شد!

یکه‌تازی راموس در مکزیک؛ سومین گل در بازی چهارم!

علم الهدی: محور مدیریت جامعه ما با حجت امام زمان(عج)، وجود مقدس مقام معظم رهبری است/ حمایت از تحصن‌های حمایت از قانون حجاب

نشست بی‌واسطه فعالان اقتصادی خراسان شمالی با مدیران

سرویس‌دهی رایگان اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب‌های قدر

زیارت اهل قبور در پنجشنبه آخر سال - خرم آباد

55 درصد زائران حج آتی زنان هستند/ بهره‌مندی از ظرفیت فکری بانوان در تصمیمات حج

کشف بیش از 2 هزار عدد مواد محترقه غیرمجاز در گرمه

زیارت رییس جمهور از بارگاه امام زاده جعفر بن موسی الکاظم (ع) در پیشوا

وزیر ورزش و جوانان در قوچان به پویش «نه به‌تصادف» پیوست

تجربه سیما تیرانداز از دو بار طلاقش

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

گردونه رو بچرخون 1 اتریوم جایزه بگیر

مهم ترین نکات استفاده از کالابرگ الکترونیکی

تصنیف «نغمه نوروزی» از مرحوم غلامحسین بنان

ویدیو رسمی یوفا در مورد ضربه پنالتی آلوارز

بیانیه یوفا درباره پنالتی جنجالی؛ به درستی مردود شد