پیام خراسان

آخرين مطالب

آنچلوتی: برای اولین بار در ماه مارس در هر سه جام زنده و مدعی هستیم گفتگو

آنچلوتی: برای اولین بار در ماه مارس در هر سه جام زنده و مدعی هستیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - طرفداری | رئال مادرید در تلاش است تا پس از حذف اتلتیکو مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، در دیدار روز شنبه مقابل ویارئال در لالیگا به مسیر پیروزی بازگردد.
شاگردان کارلو آنچلوتی پس از نمایش نه چندان قانع کننده در دربی مادرید، به دنبال ارائه یک واکنش قوی و کسب پیروزی مقابل ویارئال در دیدار روز شنبه هستند تا با روحیه‌ای مطلوب به تعطیلات بین‌المللی وارد شوند.
آنچلوتی پیش از سفر به ورزشگاه دِ لا سرامیکا، در کنفرانس خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و در مورد وضعیت وینیسیوس جونیور که در تمرینات امروز غایب بود، به ارائه توضیحاتی پرداخت.
سرمربی رئال مادرید در ابتدای صحبت‌های خود به تشریح وضعیت تیم پس از تلاش‌های طاقت‌فرسا در دربی مادرید پرداخت و گفت:
در حال ریکاوری هستیم، زیرا زمان بین دو بازی بسیار کوتاه بوده است. واضح است که این موضوع فردا یکی از جنبه‌های کلیدی است که باید در نظر بگیریم. باید یک بازی هوشمندانه و حساب‌شده ارائه دهیم.
سپس آنچلوتی گزارش‌های منتشر شده مبنی بر احتمال غیبت قطعی وینیسیوس در بازی فردا را تکذیب کرد و گفت:
ما به او یک روز استراحت اضافی دادیم، زیرا هنوز آثار خستگی مفرط در او مشهود بود. فردا او با تمام توان در دسترس خواهد بود. او هیچ مشکل خاصی ندارد، فقط کمی خستگی عضلانی دارد.
او در مورد بازی ضعیف ملی‌پوش برزیلی مقابل اتلتیکو افزود: 
وینیسیوس بازیکنی غیرقابل جایگزین و مهره‌ای کلیدی برای ماست. او می‌تواند بازی‌های خوب یا بد انجام دهد، اما جایگاه او در تیم غیرقابل خدشه است. اگر گاهی اوقات او عملکرد مطلوبی ندارد، یا دچار اشتباهاتی می‌شود من او را زیر سوال نمی‌برم. او آنقدر برای این باشگاه مهره‌ای تأثیرگذار بوده است که نمی‌توانم با این موضوع مخالفت کنم.
آنچلوتی در مورد جنجال‌های پیرامون دربی و پنالتی مردود شده‌ی خولیان آلوارز این‌گونه اظهار داشت:
من به این مسائل توجه نکردم. برای ما، آن مسابقه به پایان رسیده است. تمرکز ما اکنون بر روی بازی بعدی، یعنی دیدار فردا است. ما دوره‌ی بسیار طولانی با بازی‌های فشرده پیش رو داریم و می‌خواهیم فردا عملکردی مطلوب ارائه دهیم.
در پاسخ به این پرسش که آیا او به طور کامل قانون پنالتی دو ضرب را درک می‌کند، سرمربی رئال مادرید پاسخ داد: 
من از جزئیات این قانون آگاهی کامل ندارم؛ اما قانون هر چه که باشد، باید به آن احترام گذاشت.
آنچلوتی همچنین با استقبال از دعوت رائول آسنسیو به تیم ملی اسپانیا، گفت:
ما از این خبر بسیار خرسندیم. این یک خبر عالی است. او به دلیل تلاش و جدیت مثال‌زدنی‌اش شایسته‌ی این دعوت بود. او لایق بهترین‌هاست.
آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، در کنفرانس خبری پیش از بازی با ویارئال، به شدت از برنامه‌ریزی لالیگا برای برگزاری بازی در روز شنبه، آن هم در هفته‌ای که تیمش در لیگ قهرمانان اروپا به میدان رفته بود، انتقاد کرد و گفت:
واقعاً نمی‌توانم این تصمیم را درک کنم. متأسفانه، ما هیچ قدرتی برای تغییر این برنامه نداریم. حداقل زمان مورد نیاز برای ریکاوری بازیکنان، 72 ساعت است. این برنامه‌ریزی برای من غیرقابل قبول است؛ اما خب، این تقویم مسابقات است.
او در ادامه با اشاره به فشردگی بیش از حد تقویم مسابقات، افزود: 
به نظر من، این مسئله صرفاً به مسائل مالی و حق پخش تلویزیونی مربوط می‌شود، و هیچ توجهی به ریکاوری و سلامت بازیکنان نمی‌شود. این نظر شخصی من است.
سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در مورد عملکرد تیمش در فصل جاری اظهار داشت: 
با وجود تمام چالش‌هایی که با آن‌ها روبرو بوده‌ایم، ما در ماه مارس همچنان در هر سه جام (لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ری) حضور داریم. این اتفاق در سه فصل گذشته برای رئال مادرید رخ نداده بود.
در سال اول، ما در ماه ژانویه توسط اتلتیک بیلبائو از کوپا دل ری حذف شدیم، در سال دوم، در لالیگا از کورس قهرمانی عقب افتادیم؛ اما امسال، برای اولین بار، ما در ماه مارس در هر سه جام زنده و مدعی هستیم. عملکرد تیم تا به اینجا خوب بوده است. البته، می‌توانستیم بهتر هم باشیم، اما از عملکرد فعلی راضی هستیم.
آنچلوتی درباره شرایط سخت فصل و فشردگی بازی‌ها:
این فصل به دلیل فشردگی تقویم بازی ها، بسیار پر استرس بوده است. از ژانویه تاکنون، ما به طور مداوم هر سه روز یک بار بازی کرده‌ایم. بازی فردا می‌تواند بیست و یکمین یا بیست و دومین بازی ما باشد.
این حجم از بازی‌ها واقعاً بیش از حد است. حتی برای من که در زمین بازی نمی‌کنم. آماده سازی برای یک مسابقه هر سه روز یکبار، فرصت ریکاوری را از بازیکنان می‌گیرد. متاسفانه کاری از دست ما بر نمی‌آید. تنها راه حل، توقف بازی‌ها است، اما این امکان پذیر نیست.
اظهارات کورتوا درباره داوری:
این نظر شخصی اوست، بهتر است از خودش بپرسید.
دلیل تعویض وینیسیوس با اندریک:
خیر، اندریک را به جای وینیسیوس به زمین نفرستادم تا پنالتی بزند. وینیسیوس خسته بود و ما به یک بازیکن تازه نفس نیاز داشتیم.
برنامه رئال مادرید برای بازی با ویارئال:
فردا باید تلاش فوق العاده ای انجام دهیم. به دلیل کمبود زمان، انرژی و طراوت کافی را نخواهیم داشت. با این حال، باید با نگرشی مثبت و بازی هوشمندانه به میدان برویم. از بازی پر فراز و نشیب و رفت و برگشت های بی مورد خودداری کنیم. راه‌های زیادی برای پیروزی وجود دارد، به عنوان مثال، دفاع منسجم. تمرکز اصلی من در آماده‌سازی تیم، ارائه یک بازی هوشمندانه است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/832698/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف هیوندا و پژو در جاده نهبندان - بیرجند؛ 4 نفر جان باختند

تیزر آهنگ جدید سهراب پاکزاد را اینجا ببینید

17 سال از گل دیدنی فابرگاس در UCL برابر میلان در سن‌سیرو گذشت

گواردیولا: هیچ تیمی رکورد سیتی را در اروپا ندارد!

رئال خسته و از نفس افتاده در فینال!

کمربند طلایی کشتی کج به یامال رسید!

صادرات جدید انگلیس؛ پسر جیمی کاراگر!

دیونگ: نباید از من انتظار زدن 10 گل را داشت!

5 فوق ستاره فوتبال جهان از نگاه آرسن ونگر

هشدار اینزاگی به اینتر در آستانه بازی بزرگ

رئال در لالیگا به زمین سفت رسید

دروغ گفتم، اینتر قهرمان اروپا می‌شود!

ماجرای 80 هزار دلار فولاد که در فرودگاه ضبط شد!

احضار پیروانی، کنعانی‌زادگان و یک استقلالی به کمیته اخلاق

فرماندار نیشابور: 5 ایستگاه استقبال از زائر در محور غرب خراسان رضوی، از نیشابور تا زبرخان راه‌اندازی شد

حجت‌الاسلام نوروزی: ایجاد تحول درونی و افزایش آگاهی نسبت به ارزش‌های الهی از برکات ماه مبارک رمضان است

افتتاح صد و شصتمین ایستگاه متروی تهران در میدان خراسان

سیستان و بلوچستان نایب قهرمانی رقابت‌های کشتی ساحلی

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل برق منطقه‌ای خراسان

بخشی از زمین‌های بهکده رضوی به مردم واگذار می‌شود

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی با خانواده شهید هاشمی در مشهد دیدار کرد

معاون امور استان‌های رسانه ملی: مردمی شدن صدا و سیما اولویت است

بی‌آبی از رگ گردن هم نزدیک‌تر شد

حجت‌الاسلام زرندی: قدردان اعتماد عمومی به مجموعه دستگاه قضایی هستیم

بهره‌برداری از ایستگاه مترو میدان خراسان و نوسازی حمل و نقل عمومی

احمد سلم‌آبادی استاد موسیقی مقامی استان خراسان‌جنوبی در گذشت

توزیع 8 میلیون لیتر نفت سفید در خراسان جنوبی

نصب کتیبه و گل‌آرایی حرم رضوی در آستانه میلاد کریم اهل بیت(ع)

توزیع میوه و خرمای تنظیم‌بازار ویژه نوروز در مشهد آغاز شد

آیت‌الله علم‌الهدی: کوه‌خواری و ساخت‌وساز در ارتفاعات مشهد شرعاً حرام است

ویژه‌برنامه‌های شب‌های قدر و ایام نوروز در حرم رضوی

عامل کلاهبرداری با رسیدهای جعلی در مشهد دستگیر شد

گلچینی از تک آهنگ های منتشر شده هفته اخیر

«سیدالکلام» و زندگی با آیه‌ ها

موزیک ویدئوی جدید «کولی» با صدای محسن چاوشی

اجرای ترانه‌ای سوزناک از خواننده داغ‌دارِ عصرجدید

«بوی بهار» در روزهای پایانی اسفند شنیدنی شد

آیدین نورمحمدی «با هم بهاریم» به مناسبت نوروز 1404 منتشر کرد

خوانندگی امیر جعفری در برنامه نوروزی سال 1373 تلویزیون

آهنگ شاد بندری با اجرای جناب خان

وقتی در «ماه عسل» با محسن یگانه افطار می‌کردیم

شنیدن یک موسیقی ویژه در آستانه سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع)

استاندار خراسان رضوی: سفر 10 میلیون زائر و مسافر نوروزی به مشهد پیش‌بینی شده است

64 باغ خراسان جنوبی ثبت ملی هستند

طرح ترافیک نوروزی 1404 در خراسان جنوبی آغاز شد

اجرای طرح نوزیستی گردشگری روستایی و طبیعی در خراسان جنوبی

آمادگی کامل راه‌آهن شرق برای استقبال از مسافران نوروزی

سوال روز چهاردهم مسابقه زندگی با آیه‌ها در خراسان جنوبی

4 کشته و 5 مجروح بر اثر ترکیدن لاستیک خودرو در محور نهبندان-بیرجند

برگزاری کارگاه تخصصی صوت و لحن ویژه نوجوانان پسر در خراسان جنوبی