پیام خراسان

آخرين مطالب

توپچی‌ها آماده شلیک به دیوار سفید برنابئو ورزشی

توپچی‌ها آماده شلیک به دیوار سفید برنابئو
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /با وجود توقف مقابل یونایتد، مسیر آرسنال در لیگ قهرمانان پیروزمندانه بود و آن‌ها خود را برای بازی رئال آماده می‌کنند.
هرچند که توپچی‌های لندن در قیاس با قرمز‌های آنفیلد تا به اینجا یک بازی کمتر انجام داده‌‌اند و اگر هم بر فرض برد آرسنال را در آن دیدار پیش‌بینی کنیم، اختلاف دو تیم از پانزده به دوازده می رسد و این یعنی لیورپول آرنه اشلوت نسبت به آرسنال چهار قدم پیش‌تر یا بهتر است بگوییم چهار بازی جلوتر است.در حالی که ده هفته به پایان این فصل لیگ برتر انگلیس باقی مانده اما دوباره آرتتا و شاگردانش به جایگاه دوم رسیده‌‌اند و به نظر می‌رسد که نمی توانند فراتر از جایگاه دوم و نایب قهرمانی به صدرنشینی و رویای برپایی جشن قهرمانی فکر کنند.
اگر توپچی‌های لندن موفق شوند جایگاه همیشگی خودشان طی فصول اخیر یعنی رتبه دوم را حفظ کنند، برای سومین فصل متوالی است که تیم آرتتا به مقام نایب قهرمانی دست پیدا می‌کند. البته نباید تیم عجیب و غریب و پدیده این فصل پریمر لیگ یعنی ناتینگام فارست را دست کم گرفت و از یاد برد.
عملکرد آنها به قدری چشمگیر بوده که در حال حاضر با پنجاه و یک امتیاز در رتبه سوم جدول بالاتر از تیم‌های مدعی همچون چلسی، منچستر سیتی، تاتنهام و نیوکاسل ایستاده‌‌اند. فاصله آرسنال با تیم نونو اسپرینتو سانتو تنها چهار امتیاز است و امکان دارد طی ده بازی باقی مانده، ناتینگام فارست از لغزش‌های احتمالی آرسنال نهایت استفاده را ببرد و در عین ناباوری، جای توپچی‌های لندن با قرمزها عوض شود.
اما سوال و بحث اصلی اینجاست که چرا نسخه آرسنال آرتتا همچنان با گذشت زمان زیاد، هنوز به یک تیم مدعی قهرمانی از نوع درجه یک تبدیل نشده است؟ این تیم با صرف هزینه‌های کلان برای خرید بازیکن، هرچند که کمی اقتدار، غرور و صلابت از دست رفته اش را تا حدودی بازگرداند ولی هنوز این تیم نمی‌تواند برای کسب عنوان قهرمانی وارد میدان رقابت سنگین پریمیر لیگ شود.در واقع درون و برون باشگاه آرسنال، نشان می‌دهد که این تیم برای رقابت با غول‌های دیگر انگلیسی همانند لیورپول، هنوز به حد کافی آماده نیست و همچنان فاصله زیادی با آن سطح، ذهنیت و سواد حرکت در مسیر پر پیچ و خم قهرمانی دارد.
توپچی‌های لندن این موقعیت را در فصل جاری داشتند که بالاخره بعد از مدت‌ها و سالیان سال و البته سقوط منچستر سیتی و گواردیولا، دوباره بر مسند تاج و تخت قهرمانی تکیه بزنند ولی آنها قدر این شرایط را ندانستند و در حالی که منچستر سیتی با افت بسیار شدیدی مواجه شده، به جای سیتیزن‌ها قرمز‌های آنفیلد بودند که حسابی آرسنال را شگفت زده کردند. فعلاً شواهد و قرائن این طور پیداست که توپچی‌ها قافیه را از مدت‌ها پیش به اشلوت و تیمش باخته‌اند و قرار نیست در ادامه راه چیزی به نفع آرسنال تغییر کند.
مسئله اینجاست که میکل آرتتا سرمربی خوب و با سوادی است و از لحاظ دانش فنی و تاکتیکی میان سایر مربیان لیگ برتری، جایگاه و تصویر ذهنی مثبتی به خود اختصاص داده اما صرفاً «خوب بودن» از حیث تاکتیکی برای قهرمانی در لیگ برتر انگلیس کافی و وافی نیست.
مشخص نیست که چرا آرتتا با وجود اینکه در بازه نقل و انتقالات تابستانی و حتی در مقطع تعطیلات میان فصل هم هیچ اقدامی برای به خدمت گرفتن یک مهاجم شش دانگ و تراز اول انجام نداد و به کای‌هاورتز و گابریل ژسوسی اعتماد کرد که از قضا، با مصدومیت‌های شدید و ناگهانی، دست آرتتا را بدجوری خالی کردند و به نوعی مرد اسپانیایی نیمکت آرسنال را تحت فشار گذاشتند و لای منگنه قرار دادند.
ششمین فصل از پروژه آرتتا در حال سپری شدن است و چیزی تا پایان آن باقی نمانده و هنوز خبری از فتح لیگ برتر انگلیس نیست و فقط یک جام حذفی و دو جام خیریه (کامیونیتی شیلد) دستاوردهای او در طی شش سال حضور بر روی نیمکت آرسنال بوده است. البته شاید بازی مقابل رئال همه چیز را عوض کند.
صعود به نیمه‌نهایی با حذف رئال بزرگترین موفقیت آرتتا در امارات خواهد بود و چه بسا، مایه کری برای لیورپولی که همیشه در سد رئال مانده و از دور رقابت‌‎های سی ال کنار رفته است (امسال هم آن‌ها مغلوب پاریس شدند).
پس بی‌جهت نیست که همه در لندن منتظر این مسابقه هستند. رقابتی که سطح آرسنال را عوض می‌کند!
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/832742/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عبور فلیک از ژاوی در متروپولیتانو

جنجال جدید رئال؛ تباس جواب آنچلوتی را داد

رابرتسون: اشلوت از اول دنبال قهرمانی با لیورپول بود

انتقاد تند کاپلو از کونسیسائو

اتلتیکو بدون کاپیتان و مهاجم کلیدی برابر بارسا

دردسر بزرگ سیمئونه؛ یامال گل می‌خواهد!

شزنی: دلیلی برای مقایسه یامال و مسی وجود ندارد

4 بازیکن تاریخ‌ساز منچسترسیتی در دوران گواردیولا

قهرمان کوزوویی جنجالی‌ترین بازی لالیگا!

ثروتمندترین فوتبالیست جهان در سال 2025 چه کسی خواهد بود؟

آخرین وضعیت یک میلیون دلار فولاد خوزستان در قطر

رکورد ملی پرتاب وزنه دختران ایران شکسته شد

سرهنگ الهی راد: انقلاب اسلامی زمینه رشد و فعالیت بانوان در عرصه‌های مختلف را فراهم کرد

واکنش طالبان به توئیت عراقچی+ عکس | آغوش ما به پهنای خراسان بزرگ باز است و...

اوره صادراتی ستاره درخشان درآمدزایی پتروشیمی خراسان

جمع‌آوری 23 میلیارد ریال برای آزادی محکومان مالی

شست‌وشوی گنبد منور امام رضا(ع) در آستانه بهار

رونمایی از اِلمان گل صحن پیامبر اعظم(ص) حرم رضوی

برپایی 20 محفل قرآنی روزانه در یک روستای میان جلگه

خراسان رضوی، مهیای میزبانی از زائران و مسافران نوروزی

آغاز طرح نوروزی پلیس راه در خراسان رضوی

افزوده شدن هزار و 76 کلاس درس به زیرساخت آموزشی خراسان رضوی

راه آهن خراسان رضوی آماده خدمت رسانی به زائران و مسافران رضوی

شور و حال زائران و مجاوران رضوی در سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع)

آغاز مرحله چهارم ساخت مجمع تربیتی آموزشی حضرت مهدی (عج) در مشهد

آواز زنده مصطفی راغب برای مولا علی (ع)

اجرای قطعه «دریا نمیرم» توسط گرشا رضایی در ویژه برنامه نوروزی

تجلیل از ایرج و فخرالدینی در شب موسیقی ایران

پاسخ جالب مصطفی راغب به سوال مجری!

اجرای جدید سیروان خسروی از موزیک «تنها نذار»

انتشار نماهنگ «کریم آل طاها» به مناسبت ولادت امام حسن (ع)

660 هزار نفر در خراسان جنوبی مشمول دریافت سهام عدالت

بررسی ظرفیت‌های عملیاتی ستاد مدیریت بحران منطقه 8 و استان خراسان جنوبی

تصاویر/ آیین تجلیل از پیشکسوتان و فعالان هنری، رسانه‌های مکتوب، غیرمکتوب و فضای مجازی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت و دستگاه‌های فعال در سامانه سادم خراسان‌جنوبی

2000 بسته مواد غذایی از سوی آستان قدس رضوی به محرومان سراسر خراسان‌جنوبی اختصاص یافت

تصاویر/برگزاری نشست هم اندیشی کارگروه‌ های بانوان ایثارگر و پیشکسوت خراسان شمالی

برپایی غرفه‌های صنایع دستی، نجوم و زیارت مجازی در «شادمانه نور» یزد

تصاویر/برگزاری جشن گلریزان ویژه کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد خراسان شمالی

نوری: مشارکت همه اقشار در امر خداپسندانه، آزادی زندانیان جرایم غیر عمد قابل تقدیر است

تصاویر/برگزاری جلسه هماهنگی عوامل اجرایی راهپیمایی روز قدس خراسان شمالی

آخرین جزئیات وضعیت اسکان زائران ایرانی حج 1404/ اسکان 87 هزار زائر در 76 هتل

فعالیت بیش از 6 هزار نیرو در طرح نوروزی خراسان‌شمالی

سوسک سیاه گندم و شته مومی کلزا در مزارع خراسان‌شمالی

بررسی چالش‌های استارت‌آپی در بندرعباس

توانمندسازی بازرگانان با حمایت از نخبگان دانشگاهی در خراسان شمالی

کاهش 6.4 درصدی ازدواج‌ در خراسان شمالی

سهم 200 کلاسه خراسان شمالی از طرح نهضت عدالت آموزشی

فیلم/ ممنوعیت فروش این دو کالا در فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره‌بار

خاطره جالب سینا مهراد از همبازی شدن با شادمهر عقیلی پس از 23 سال + فیلم

بیانیه کاخ سفید بعد از حمله به یمن / حوثی‌ها در سال گذشته 174 بار کشتی‌های جنگی آمریکایی و 145 بار کشتی‌های تجاری را هدف قرار داده‌اند