قائم مقام آستان قدس رضوی: 30 هزار خادم آماده خدمت به زائران نوروزی و رمضانی مشهد هستند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «مصطفی فیضی» قائم مقام آستان قدس رضوی در ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی اظهار داشت: ماهها است که برای ارائه خدمات به زائران آماده میشویم.
وی افزود: همکاران ما در شهرداری نیز در حال تدوین استراتژیهای لازم برای این ایام هستند. از نیمه رجب، ایام مناسبتی آغاز شده و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
در این مدت، خادمان حرم مطهر حضرت رضا علیهالسلام در تمام مسیرها و مجتمعهای بینراهی به زائران خدمت خواهند کرد.
قائم مقام آستان قدس رضوی ادامه داد: امسال، سال نو همزمان با ماه مبارک رمضان است و ما افتخار داریم که این ایام را جشن بگیریم. جمعیت خادمان ما در این مدت به بیش از 30 هزار نفر میرسد و علاوه بر پرسنل ثابت، افراد دیگری نیز در خدمت رسانی مشارکت خواهند داشت.
فیضی گفت: این مناسبتها تنها مختص شهر و استان نیستند، بلکه رویدادهایی ملی و فراملی هستند.
وی تصریح کرد: حفظ شأن و کرامت زائران از مهمترین وظایف خادمان است. آنها باید رفتار ویژهای با زائران داشته باشند تا آنها با خاطره خوش از این شهر بازگردند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط آیتالله مروی: خدمات کریمانه و منصفانه اصناف به زائران، جلوهای از ارادت به حضرت رضا (ع) است تصاویر/ دیدار فعالان حوزه سفرهای نوروزی خراسان رضوی با تولیت آستان قدس رضوی
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/832779/