پیام خراسان

آخرين مطالب

اگر نمایشگاه قرآن انحصارا به کتاب وحی بپردازد، جایگاهش بهتر حفظ می شود گفتگو

اگر نمایشگاه قرآن انحصارا به کتاب وحی بپردازد، جایگاهش بهتر حفظ می شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلی تهران با حضور سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی و مؤسسات مردم نهاد در حال برگزاری است. از آنجایی که امسال این نمایشگاه برای دومین بار در سال اجرا می‌شود با تغییراتی روبرو بوده است. امسال ما شاهد برپایی دو نمایشگاه قرآن در سال بوده ایم.
اما تغییراتی شگرف را شاهدیم که مهمترین آن کوچک‌تر شدن وسعت و فضای این رویداد است. حجت الاسلام ارباب سلیمانی نیز در نشست خبری این رویداد پیشتر گفته بود: به دلیل برگزاری نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) و نیز حضور مستقل بخش «عفاف و حجاب» در همین مکان، محدودیت‌هایی در فضای نمایشگاه ایجاد شده و فضای کلی نمایشگاه حدود 20 هزار مترمربع خواهد بود.
این در حالی است که در دوره سی و یکم فضای نمایشگاه 65 هزار متر مربع بود و بخش عظیمی از این فضا نیز به صورت مفروش شده برای صرف افطار و عبادت شرکت کنندگان حاضر در نمایشگاه استفاده می‌شد و دوره نمایشگاه سی ام نیز 75 هزار متر مربع در اختیار این رویداد قرآنی قرار گرفته بود.
سلیمی: مصلی و نمایشگاه متعلق به مردم است
در همین راستا عباس سلیمی پیشکسوت قرآنی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نمایشگاه قرآن یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی کشور است و از همه دست‌اندرکاران و شرکت‌کنندگان در غرفه‌های مختلف قدردانی می‌کنم.
وی با اشاره به نکته انتقادی در این زمینه گفت: با توجه به عظمت این رویداد فرهنگی و قرآنی، فضای موجود در این نمایشگاه کافی نیست و نیاز به فضایی مناسب‌تر یا بزرگ‌تر برای برگزاری آن احساس می‌شود. همچنین باید به افزایش مدت زمان برگزاری نمایشگاه توجه کرد.
سلیمی افزود: مسئله‌ای که اخیراً مرا بسیار نگران کرده، این است که بخش زیادی از فضای مصلی، بلااستفاده و موکت شده است در حالی‌که مردم شریف و نجیب ما باید در هوای سرد بر زمین نشسته و افطار کنند. این وضعیت شایسته مردم نیست. مسئولان باید توجه داشته باشند که مصلی و نمایشگاه متعلق به مردم است و حقوق این افراد، پیر و جوان، تنها به برگزاری یک نمایشگاه خلاصه نمی‌شود. حال که نوزادان، زنان و مردان سالخورده با زحمات فراوان به اینجا آمده‌اند، نباید در زمان افطار در شرایط نامناسب قرار بگیرند.
وی گفت: به عنوان یکی از اعضای جامعه قرآنی، به این نحوه مدیریت اعتراض دارم و امیدوارم مسئولین دست‌اندرکار، حتی در همین چند روز باقی‌مانده، در شیوه‌ها و تدابیر خود تجدید نظر کنند و به احترام و کرامت جامعه قرآنی و مردم فهیم توجه بیشتری داشته باشند.
اینکه شبستان و فضای امسال کمتر شده نگران کننده است
همچنین مهدی فیض مترجم و فعال قرآنی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص کمیت و کیفیت این نمایشگاه گفت: به نظرم نمایشگاه امسال خیلی فشرده شده است.
وی ادامه داد: این‌که شبستان اصلی را کوچک کرده‌اند، نگرانم کرده که نتوانیم به اندازه سال‌های قبل مخاطب جذب کنیم. بالاخره قسمت‌های اصلی نمایشگاه باید محتوایی داشته باشد که مستقیماً با قرآن مرتبط باشد.
فیض افزود: این‌که یک‌سری نمایشگاه‌های دیگر مانند نمایشگاه پوشاک، خوراک یا سوغات اضافه کرده‌اند، ربطی به نمایشگاه قرآن پیدا نمی‌کند. من خودم را جای مهمان‌های خارجی یا سفیران کشورهای اسلامی که دعوت شده‌اند می‌گذارم؛ این مخلوط کردنِ موضوعات مختلف، جالب نیست. اگر نمایشگاه کمی خالص‌تر و قرآنی‌تر باشد، فکر می‌کنم شأن و جایگاه قرآن بهتر حفظ می‌شود.
کد خبر 6401702

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/832908/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توقیف ٤٤ خودروی شوتی در خراسان جنوبی

کشف ١٧٠٠ عدد انواع مواد محترقه در قائنات

بایرن-اینتر باید در فینال برگزار شود نه در یک‌چهارم!

شوت دیدنی عمر مرموش؛ گل دوم من سیتی به برایتون توسط عمر مرموش

با یک ضربه آزاد تماشایی؛ پاسخ برایتون به تیم پپ

گل اول بایرن مونیخ به یونیون توسط سانه

خولین آلوارز: یامال یکی از بهترین‌های جهان است

گل اول یونیون به بایرن مونیخ توسط هولرباخ

درخواست رئال از فیفا؛ ما را از دست تباس نجات دهید!

اشتباه مدافع جوان ازبک؛ گل دوم برایتون توسط جک هینشلوود

منچسترسیتی در خانه مساوی کرد

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت طارمی به نیمکت

بوژوویچ: برد ذوب‌آهن مقابل فولاد هشداری محکم برای ماست

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

اولین تمرین تیم ملی با حرفهای جدی امیر قلعه

دولت به دنبال طرد اتباع غیرمجاز است

برای تکمیل موزه دفاع مقدس استان به خرد جمعی نیاز داریم

سرهنگ فلاحی: برای تکمیل موزه دفاع مقدس استان به خرد جمعی نیاز داریم

هدف از فعال کردن خانه احزاب، ایجاد تشکل‌های صنفی است

مشهد در تابستان 1404 جیره‌بندی آب خواهد داشت؟

خاطره همایون شجریان از حضورش در جشن حافظ سال 94

آهنگ «میخوام برگردم» از دِ دان در کنسرت

آهنگ جدید/ «چه روزایی» را از سینا سرلک بشنوید

نماهنگ زیبا و عیدانه «تو عطر بهاری» با صدای همایون شجریان

نوازندگی ویولن از ساموئل یروینیان در کنار یانی

اجرای قدیمی و زیرخاکی از مانی رهنما، نیما مسیحا و حمید حامی

ویدئو کنسرت احساسی «تو را که دیدم» با اجرای راغب

لزوم استفاده از ظرفیت 5 هزار گونه پرنده مهاجر در تالاب کجی

برنامه ریزی مدیران خراسان جنوبی برای توقف مسافران نوروزی

نیاز 940 میلیاردی برای تکمیل طرح آبرسانی به بیرجند و طبس

خراسان جنوبی قهرمان ملی مدیریت ترافیک و کاهش چشمگیر تلفات جاده‌ای

منزوی: تکمیل پروژه موزه ملی دفاع‌مقدس تنها با همت جمعی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی امکانپذیر است

74 درصد محدوده‌های آبی استان خراسان جنوبی بحرانی است

توزیع8 میلیون لیتر نفت سفید در استان خراسان جنوبی

تقویت ناوگان عملیاتی برای خدمات به 430 هزار مشترک برق در خراسان جنوبی

هنری: بهره‌مندی 17 هزار خانواده خراسان‌ جنوبی از پویش ضیافت کریمانه

سرهنگ هزاری: توزیع بیش از 500 میلیارد تومان کمک در نهضت خدمت مومنانه

راز گرانی سیب زمینی لو رفت

زیارت درماه پربرکت

زیارت درماه پربرکت – آفتاب نو

مبارزه با کشت خشخاش در خراسان شمالی تشدید شود

مطالبات شهرداری بجنورد از نهادهای دولتی به 500 میلیارد تومان رسید

جریمه پروژه هماگ به اندازه حقوق یک کارمند است!

ماه رمضان و مشارکت 70 فاطمه در پخت یک آش در اصفهان

سخنگوی دولت پزشکیان: تلاش کردیم به مردم نشان دهیم با آنان صادقیم | بار سنگینی همه ماه‌ها به دوش‌مان بود

افزایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد؛ گامی به سوی توسعه پایدار و هوشمند

هیئتی از دروز‌ی های سوری برای اولین بار به منطقه اشغالی جولان رفتند

رشد استعداد‌های رسانه‌ای نوجوانان وظیفه والدین است

یک «پژوهشگر البرزی» عنوان برتر سازمان منابع طبیعی کشور

تجهیز 115 کلاس برای میزبانی از مسافران و گردشگران در تربت حیدریه