پیام خراسان

آخرين مطالب

عامل کلاهبرداری با رسیدهای جعلی در مشهد دستگیر شد اجتماعي

عامل کلاهبرداری با رسیدهای جعلی در مشهد دستگیر شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خراسان / «پسر نامرئی» که با تماس‌های تلفنی در بسیاری از شهرهای بزرگ کشور و با رسیدهای جعلی از قصابی‌ها کلاهبرداری کرده است، در حالی با دستورهای ویژه قاضی شعبه 454 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد دستگیر شد که تاکنون به کلاهبرداری در شهرهای مشهد، نیشابور، تربت حیدریه، تهران، تبریز و شیراز اعتراف کرده است.
ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی «پسر نامرئی» در مشهد از مدتی قبل زمانی آغاز شد که شکایت متصدیان قصابی رو به افزایش گذاشت.
در این میان متصدی یکی از قصابی‌هایی که در توزیع گوشت‌های منجمد فعالیت داشت با مراجعه به نیروهای انتظامی ادعا کرد فردی با تماس تلفنی تقاضای ارسال چندین کارتن گوشت منجمد برای قصابی‌های محلی را داشت و من هم شماره شبای بانکی‌ام را برایش فرستادم و بعد از آن که پیام واریز وجه را دریافت کردم، گوشت‌ها را به نشانی یک قصابی دیگر در منطقه گلشهر مشهد ارسال کردم. او حتی رسید واریز وجه را هم برایم فرستاد و این گونه اعتمادم را جلب کرد. از سوی دیگر وقتی متوجه شدم که پولی به حسابم واریز نشده است، به نشانی قصابی رفتم که گوشت‌ها را خریده بود اما آن‌جا فهمیدم که او هم گوشت‌ها را تلفنی خریداری و همه بهای آن‌ها را هم به حساب فروشنده واریز کرده است!
در همین حال، شاکیان دیگری نیز که طعمه کلاهبرداری های «پسر نامرئی» شده بودند با شکایت‌های مشابهی عنوان کردند طی چند روز مدام برای «پسر نامرئی» به مقاصد مختلف گوشت ارسال کرده‌اند اما بعد با رسیدهای جعلی روبه‌رو شده اند.
در پی افزایش شکایت‌های مذکور پرونده‌ای در شعبه 454 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد تشکیل شد و ماجرای «رسیدهای جعلی» زیرذره‌بین تحقیقات قرار گرفت. طولی نکشید که با دستورهای ویژه قاضی «سیدکاظم احمدی حسینی» گروهی از کارآگاهان زبده پایگاه شمال پلیس آگاهی مشهد وارد عمل شدند و رصدهای اطلاعاتی را در حالی برای دستگیری «پسر نامرئی» آغاز کردند که بررسی‌های مقدماتی نشان داد همه حساب‌های بانکی که پول فروش گوشت‌ها به آن واریز شده است مربوط به افراد مجهول‌المکان است. خط‌های تماس تلفنی «پسر نامرئی» هم هویت‌های ناشناس دارند!
این گونه بود که کارآگاهان در تحلیل کارشناسی جرم متوجه شدند با یک کلاهبردار زیرک روبه‌رو هستند که تلاش می‌کند هیچ گونه اثری از تبهکاری‌های خود بر جای نگذارد.
در این شرایط گروهی تخصصی از کارآگاهان با دستور سرهنگ محمدرضا فدائیان (رئیس پلیس آگاهی مشهد) مأموریت یافتند با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین پلیسی، دامنه تحقیقات خود را گسترده‌تر کنند. این در حالی بود که قاضی «احمدی حسینی» با راهنمایی‌های کارآگاهان، اختیارات خاص قضایی را نیز برای ورود به مخفی‌گاه متهم صادر کرد؛ بنابراین چند روز بعد «پسر نامرئی» در عملیات کارآگاهان و پس از مدتی رصدهای اطلاعاتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.
این «پسر نامرئی» که هنوز از چگونگی دستگیری خود در شوک فرو رفته بود، وقتی مقابل مقام قضایی قرار گرفت دیگر همه راه‌های انکار دسیسه پیچیده خود را برای کلاهبرداری از قصابی‌ها بسته دید، در اعترافاتی تلخ پای دخترانی را به میان کشید که از آنان هم سوءاستفاده کرده بود.
این جوان 28 ساله که «امیرحسین» نام دارد، در ادامه اعترافات خود به کارآگاهان پایگاه شمال پلیس آگاهی نیز گفت: از طریق سایت دیوار فروشندگان گوشت را شناسایی می‌کردم و سپس تقاضای خرید گوشت‌های منجمد برزیلی را می‌دادم و بعد وجه آن را به صورت «رسید جعلی» در حالی برای فروشنده ارسال می‌کردم که از او می‌خواستم گوشت‌ها را با یک پیک موتوری به قصابی‌های دیگر ارسال کند که با آن‌ها هم برای خرید ارزان گوشت قرار گذاشته بودم. وقتی فروشنده با اعتماد به رسید جعلی، کارتن‌های حاوی گوشت منجمد را به قصابی‌های دیگر ارسال می‌کرد آن‌ها هم پول خرید را به حساب بانکی واریز می‌کردند که متعلق به برخی از دختران و زنانی بود که من با آن‌ها رابطه داشتم!
وی ادامه داد: گاهی نیز از همان دختران برای تحویل گوشت‌ها استفاده می‌کردم و پس از فروش به قصابی‌های محلی، وجه آن به حساب بانکی آن‌ها واریز می‌شد تا من در این میان شناسایی نشوم ولی نمی‌دانم چگونه در روز جمعه ناگهان پلیس را بالای سرم دیدم ...
در پی اعترافات «پسر نامرئی» و با دستورهای قاطع قاضی پرونده، طولی نکشید که همه عوامل مرتبط با این تبهکار حرفه‌ای دستگیر و بازجویی از آن‌ها آغاز شد.
یکی از دخترانی که فقط 16 سال دارد و طعمه سودجویی‌های این پسر خلافکار قرار گرفته است، درباره این ماجرای تأسف‌بار به سروان شفیعی (افسر پرونده) گفت: او (متهم) با من تماس گرفت و از من خواست به بولوار طبرسی شمالی بروم. وقتی به محل قرار رسیدم او هم سوار بر تاکسی اینترنتی به دنبالم آمد و به من گفت «از تربت حیدریه مقداری گوشت فرستاده‌اند که قصد فروش آن‌ها را دارم». یک بار هم در خیابان آیت‌الله عبادی گوشت فروخته و شماره کارت بانکی مرا داده بود که 18 میلیون تومان به حساب بانکی من واریز شد و من هم 5 میلیون تومان آن را به خودش پس دادم!
در همین حال یکی از شاکیان وی با تماس تلفنی کارآگاهان خود را از نیشابور به مشهد رساند و در تشریح ماجرای «رسید جعلی» به کارآگاهان گفت: روز چهارشنبه (پانزدهم) فردی از طریق سایت دیوار پیام داد که مقداری گوشت لازم دارم و من هم قیمت دادم. او عصر روز بعد با یک تاکسی آمد و ادعا کرد رسید وجه را از طریق شبکه اجتماعی «ایتا» برایم ارسال کرده است. من هم زمانی که رسید پرداخت را دیدم گوشت‌ها را بار زدم که بعد از رفتن او متوجه شدم رسید مذکور جعلی بود! و این گونه بیش از 15 میلیون تومان از دست دادم
بر اساس این گزارش، در حالی که «پسر نامرئی» به کلاهبرداری در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، نیشابور، تربت حیدریه و شیراز اعتراف کرده است، تلاش کارآگاهان با دستورهای ویژه مقام قضایی برای ریشه‌یابی تبهکاری‌های گسترده این جوان 28 ساله همچنان زیر نظر سرگرد میرزایی (رئیس پایگاه شمال پلیس آگاهی مشهد) ادامه دارد.
بازار



لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/833293/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فداکاری انگلیسی؛ واکر برای دله آلی ریش گرو گذاشت!

راز شادی‌ های گل علی علیپور فاش شد: طراح شادی گل، استقلالی سابق ملوان

صلاح: توتی اسطوره و یکی از الگوهای من است

گاوی: امیدواریم فلیک برای مدت طولانی در بارسا بماند

خلاصه بازی التعاون 0 - الهلال 2

ناراحتی کورتوا؛ لالیگا به ما بی‌احترامی می‌کند!

امباپه: با بیشتر گل زدن، از کریستیانو بهتر نمی‌شوم!

باوجود امباپه و کورتوا نمی‌توان رئال را شکست داد

کونسیسائو: شادی گلم به خاطر پسرم نبود

تبدیل مستقیم سلول‌های پوست به سلول‌های مغزی در پیشرفتی چشمگیر

توزیع رایگان 16 هزار و 900 جلد کتاب در سیزده مرحله طرح پیوند با کتاب

خلاصه بازی آث میلان 2 - کومو 1

خلاصه بازی ویارئال 1 - رئال مادرید 2

در چنین روزی؛ تساوی پرسپولیس و الوحده امارات در روز قضاوت پرحاشیه نیشیمورا با گل حسین بادامکی

پیروزی رئال با درخشش امباپه

راز پسرخوانده‌ای که 20 سال در حبس نامادری اش بود

شعرخوانی در وصف مادران شهدا با حال و هوای زیارت امام رضا (ع) و تمجید رهبر انقلاب+فیلم

(تصاویر) پخت 14 هزار پُرس آش نذری در بجنورد

واکنش سردار سلامی به پیشنهاد مذاکره از سوی آمریکا +فیلم

خاطره سردار سلامی از دیدار با شهید باکری، ساعاتی قبل از شهادت+فیلم

ضیافت کریمانه در مشهد الرضا(ع)

تصادف فاجعه بار در جاده بیرانشهر / مادر باردار در این صحنه فوت شد

جزئیات حادثه مرگبار در مشهد/ 3 کشته و 7 مجروح در تصادف زنجیره‌ای در جاده مشهد-تربت حیدریه

سرلشکر سلامی: دشمن ملت ایران را نشناخته است

سردار سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

مشهد الرضا(ع) در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) غرق در نور و شادمانی است

سرلشکر سلامی: شهید باکری برای تمامی امت‌های اسلامی، قهرمان بود

تور مشهد ویژه نوروز 1404 نفری چند؟ + جدول قیمت

تصادف زنجیره ای در محور مشهد تربت حیدریه با 4 فوتی و 9 مصدوم

روش درمانی جدید برای رفع آکنه

معاون استاندار: نانوایی‌ها در مسیرهای پرتردد مسافران فعال باشند

«اگر غم لشکر انگیزد» با خوانش «سید مهدی شجاعی» منتشر شد

چگنی نژآد: ایجاد کتابخانه در مساجد فرصت مغتنمی برای تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است

آهنگی از فریدون آسرایی به نام «دل من جز تو که با هیشکی نمیمونه»

مشکل جدی ژابی؛ یک مدافع به مصدومان اضافه شد

گل اول میلان توسط پولیشیچ در دقیقه 53

گل دوم لایپزیش توسط اوپندا در دقیقه ‌48

گل دوم میلان توسط ریندرز در دقیقه 76

فرصت‌سوزی بایر؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

ورود دله‌ علی به زمین؛ میلان 2-1 کومو

فرصت‌سوزی ریندرز؛میلان 2-1 کومو

عصبانیت شدید رام؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

واکنش تماشایی گولاچی؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

ضربه دیدنی آدیمی به تیر دروازه خورد؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

تخصیص 50 درصدی اعتبار سفر رئیس جمهور شهید برای موزه دفاع مقدس استان

تصادف زنجیره‌ای در جاده تربت حیدریه-مشهد جان 3 نفر را گرفت

اجرای پر احساس مهدی دارابی به نام «بدون تو امسال و عید»

تیم ملی با قلعه‌نویی استارت زد

انتظار 15 ساله اهالی روستای زرد سملقان برای تفکیک زمین

اولین فرماندار اهل سنت در خراسان شمالی منصوب شد