پیام خراسان

آخرين مطالب

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است گفتگو

سردار سلامی: پاسخ ما به تهدید دشمن محکم و کوبنده است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین سلامی عصر شنبه در مراسم بزرگداشت شهید باکری در تبریز اظهار کرد: بنده به آذربایجان‌شرقی و غربی و اردبیل و زنجان علاقه وافری دارم برای اینکه این دیار سرزمین مردان و زنان بزرگی است که در شکل‌گیری ایران اسلامی و پیشروی پیام‌های بزرگ نقشی برجسته ایفا کردند.
وی ادامه داد: بخش مهمی از استقلال ایران و روح مقاومت در این سرزمین بزرگ مدیون مجاهدت‌ها و ایستادگی‌ها و پیشگامی‌های این دیار است‌.
سلامی افزود: دیاری با آرمان بزرگ که در کهکشان پرستاره جایگاه رفیع به خود اختصاص داده‌اند.
وی با بیان اینکه نام‌های بزرگ شهدا و آثار درخشان آنان همانند نهرهای جاری جویندگان معرفت را سیراب می‌کند، گفت: یکی از اینها شهدا آیت الله آل هاشم است که به خاطر خدمت به مردم به شهادت رسید.
وی خاطرنشان کرد: سردار شهید مهدی باکری فرمانده آرمانی و آن اسوه بزرگ و آن کسی که اخلاق الهی داشت و فرماندهانی که با او بودند و علی تجلایی و سردار شهید شفیع زاده و جوادی و سرداران دیگر و مجاهدان راه خدا؛ هر چه از مردمان این خطه بگوییم جا دارد و وسعت ذهن ما اجازه نمی‌دهد که ستایشی شایسته از این دیار داشته باشیم.
فرمانده سپاه گفت: اینجا سرزمین دیگری است و مردمان این دیار همیشه پیشگام بودند چه در قیام مشروطیت چه در انقلاب اسلامی و در یوم الله 8 دی ماه نیز مردم تبریز پیشگام اصلی برای شکستن آن فتنه بزرگ بودند.
وی یادآور شد: ملت‌ها، جوامع، اقوام و شهرها با قهرمانان خود شناخته می‌شوند و برای عزت، ارتقا و منزلت خود فداکاری می‌کنند و الهام می‌بخشند و جامعه‌ای حرکت می‌کند که آگاه است.
وی با بیان اینکه قیام‌ها تحت تأثیر ایمان و آگاهی حاصل می‌شود و این مشخصه‌های سرزمین ماست، گفت: در فتح سوسنگرد بچه‌های تبریز نقش تعیین کننده داشتند، در فتح‌المبین، رمضان و بعد خیبر و عملیات‌های بعد از آن خطوط را شکستند.
وی گفت: شهید مهدی باکری در کنار دجله آرام و با قلب مطمئن نشسته بود و هیچ اضطرابی نداشت، دشمن در آن نقطه بود، او ایستاد و مقاومت کرد.
وی ادامه داد: عبودیت و بندگی، سادگی، ساده زیستی از او می‌جوشید و در پیکره لشکر 31 عاشورا جریان پیدا می‌کرد، او یک قهرمان بزرگ برای امت اسلامی بود.
سلامی افزود: ما گاهی تصور می‌کنیم شهادت برای یک لحظه است. شهادت آغاز یک مسیر پایان ناپذیر است. اگر مردم معتبر و قدرت بزرگ شناخته می‌شود به برکت این شهادت‌هاست، فضائل شهدا تا ابد جاری است و آثار وجودی آن‌ها پاک نمی‌شود.
وی تاکید کرد: شهید باکری همیشه در مقابل دشمنان ایستاده است. ما در مسیر زمان حرکت می‌کنیم و بچه‌هایی که خطوط را می‌شکستند و بر زمین می‌افتادند در حال ساختن یک جاودانگی و شکوه تمام نشدنی برای ملت ایران بودند.
وی خاطرنشان کرد: اگر شهدا نبرد نمی‌کردند سرنوشت کشور ما تحت سیطره دشمنان بود. دشمنان به ارزش‌های اسلامی پایبند نیستند و رفتار آنان را در لبنان، غزه، عراق و سوریه دیده‌اید، ما از یک تاریخ نزدیک سخن می‌گوئیم.
فرمانده سپاه با بیان اینکه در دشمنان ما هیچ تعهدی و هیچ پیمانی را به رسمیت نمی‌شناسد، گفت: شهدا، نهراسیدن از قدرت‌ها را به ملت آموختند. این درس، ملت ما را حول محور ولایت ثابت قدم نگه داشت. ما ماندیم در حالی که در فشار اقتصادی بودیم، در لحظاتی که تحت تأثیر «گزینه‌های نظامی روی میز است» زندگی کردیم و به دشمن اعتماد نکردیم، مذاکره نکردیم، دشمن مدام در حال تکرار اشتباهات است.
وی تاکید کرد: امروز دشمن دم از مذاکره می‌زند و هنوز ملت ایران را نشناخته است، ملت ایران عمیقاً دشمن خود را می‌شناسد و هرگز به سخنان آنان توجه نمی‌کند.
وی خاطرنشان کرد: ما دیدیم آن کسی که توافق کرده بود، توافقنامه را پاره کرد و به تهدید روی آورد. مؤمن یک بار گزیده می‌شود، اگر از تجربیات تلخ درس نگیریم دوباره آنها تکرار خواهند شد.
وی گفت: ما در مقابل هر تهدیدی قاطعانه می‌ایستیم و اگر تهدید کنند پاسخی محکم و کوبنده خواهیم داد.
کد خبر 6408964

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/833638/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواشناسی 27 اسفند/ وضعیت جوی خراسان رضوی تا پایان سال آرام است

راز جاودانگی تختی از زبان علیرضا دبیر؛ پهلوانی که قلب‌ها را تسخیر کرد

صدای شمشیر سردار نا آرام در دالان های عمارت خورشید!

راز ژاپنی‌ها برای افزایش تمرکز و کاهش مه مغز

پرترددترین پروازهای داخلی؛ کدام مسیرهای هوایی ایران شلوغ‌اند؟

من زینب تو هستم

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

راز جوانی ابدی فاش شد؟ پروتئینی که سن سلول‌ها را به عقب برمی‌گرداند!

نقش‌آفرینی در توسعه شبکه ریلی کشور یکی از اهداف استراتژیک فولاد مبارکه است/ استفاده از 61 درصد ظرفیت ریلی کشور برای ورود بار به فولاد مبارکه

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل سوم پاری سن ژرمن به مارسی توسط پل لیرولا در دقیقه 76

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

اشتوتگارت 3-4 بایرلورکوزن؛ معجزه ژابی تایم، ورکسلف این‌بار فرصت را از دست نداد

20 سال حبس و 2 بار قصاص مجازات قتل مادر و دختر پولدار+ جزئیات

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

گل اول منچستریونایتد به لسترسیتی توسط راسموس هویلوند در دقیقه 28

گل اول پاری سن ژرمن به مارسی توسط عثمان دمبله در دقیقه 17

گل علی قلی‌زاده به یاگلونیا بیاویستوک در دقیقه 9

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

غار مرجنون بَرزٌک؛ راز هزارساله در دل کوه

منصوریان:یک بار بین دو نیمه بازی سال نو را جشن گرفتیم

«فیروزه‌کست» در اصفهان آغاز به‌کار کرد

بازار شب عید مشهد با حضور 450 بازرس پایش می‌شود

بررسی پدیده سیاست طایفه‌ای در گذار آسیای مرکزی/ چرا جوامع پسااستبدادی نتوانستند نظم جدیدی ایجاد کنند؟

اهدای بیش از 91 هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی همدان

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

اولین اظهارات قاتلان امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران در دادگاه

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!

نقل قول از روبرت لواندوفسکی؛ بایرن مونیخ بزرگ است اما با بارسلونا قابل مقایسه نیست

گل دوم نیوکاسل به لیورپول توسط ایساک

وقتی کیلیان امباپه از مقایسه شدن با کریستیانو رونالدو لذت می‌برد

طعنه به آنچلوتی: بهانه نیاور، ما هم استراحت نکردیم

به میکل آرتتا فقط چلسی را بدهید؛ رکورد درخشان سرمربی آرسنال مقابل رقیب همشهری

هشدار رئیس اتلتیکو به کورتوا: ساکت باش!

خلاصه بازی لیورپول 1 - نیوکسل 2

جشن قهرمانی نیوکاسل، قهرمان جام اتحادیه انگلیس

گل اول اشتوتگارت توسط دمیروویچ ؛ اشتوتگارت 1-0 لورکوزن

هارمونی «تار» و «کمانچه» با این اجرای زیبا