پیام خراسان

آخرين مطالب

آمادگی اصفهان برای میزبانی باشکوه از مسافران شهر گنبدهای فیروزه‌ای گفتگو

آمادگی اصفهان برای میزبانی باشکوه از مسافران شهر گنبدهای فیروزه‌ای
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان با اشاره به آمادگی اصفهان برای میزبانی باشکوه از مسافران گفت: از زمان آغاز به‌کار ستاد خدمات سفر شهر اصفهان (بیست‌وپنجم اسفند) تا صبح سی‌ام اسفند سال جاری و آخرین روز 1403، بیش از 30 هزار گردشگر و مسافر نوروزی در محل‌های مناسب اسکان داده شده‌اند.
جواد شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در پنجمین شب آغاز به‌کار ستاد خدمات سفر شهر اصفهان و تا صبح سی‌ام اسفند سال جاری و آخرین روز سال 1403، تعداد 30 هزار گردشگر و مسافر نوروزی در محل مناسب اسکان داده شده‌اند و هیچ مسافری در این زمینه با مشکل روبه‌رو نشده است.
وی افزود: هتل‌ها و مهمان‌پذیرها در اولویت کار این کمیته قرار گرفت و بر اساس آنچه از سوی جامعه حرفه‌ای هتل‌داران و مهمان‌پذیرها اعلام شده، در بیشتر هتل‌ها و مهمان‌پذیرهای شهر اصفهان هنوز ظرفیت خالی برای پذیرش مسافر وجود دارد، شب گذشته بالغ بر 1500 نفر شب خواب در هتل‌ها و مهمان‌پذیرها اسکان پیدا کردند.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: با توجه به دومین شب اسکان مسافران در آموزش و پرورش و استقبال گردشگران و مسافران از این مکان‌ها شب گذشته بیش از 4000 نفر مدارس و سایر فضاهای آموزشی را برای اسکان خود انتخاب کردند.
شفیعی با بیان اینکه منازل استیجاری به‌عنوان سومین اولویت اسکان مسافران و گردشگران قرار دارد، گفت: بیش از 3000 منزل استیجاری در چرخه رسمی اسکان شهر قرار دارد که این آمار قطعاً فراتر از این تعداد خواهد بود و آمار منازلی که خارج از چرخه رسمی اتحادیه مشاورین املاک و از طریق سایت‌های بازاریابی و شبکه‌های مجازی اقدام به فعالیت غیر مجاز می‌کنند در اختیار این ستاد قرار ندارد.
وی ادامه داد: در سال‌های گذشته این آمار فراتر از 11 هزار منزل استیجاری بوده است.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان خاطرنشان کرد: ظرفیت منازل استیجاری در چرخه ارائه خدمات اسکان قرار دارد و شب گذشته بیش از 2600 نفر منازل استیجاری را از طریق واحدهای صنفی مجاز و منتخب انتخاب کرده‌اند.
شفیعی گفت: مجموعه فرهنگی و تفریحی گردشگری باغ فدک به‌عنوان تنها محل اقامت مسافران در فضای روباز به‌صورت چادر خواب در شمال شهر اصفهان، اولویت بعدی اسکان در اصفهان قرار دارد و این مکان شب گذشته بیش از 750 خودرو پذیرش گردیده و همچنان در حال ارائه خدمت به گردشگران و مسافران است.
وی افزود: در صورت اضطرار شامل تکمیل ظرفیت‌های موارد اشاره شده اسکان و یا شرایط آب و هوایی (سردی هوا و بارش شدید باران) ظرفیت ورزشگاه‌ها، مراکز عمومی و مراکزی که امکان اقامت موقت دارند نیز به این چرخه اضافه می‌شود.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: ورزشگاه‌های مناطق پانزده‌گانه این کلان‌شهر تحت اختیار شهرداری و ورزشگاه‌های سایر دستگاه‌های دولتی و خصوصی به امکانات لازم تجهیز شده و در صورت نیاز به مرور در اختیار مسافران قرار می‌گیرد.
شفیعی گفت: پیش از بازگشایی در هر ورزشگاه برای پذیرش مسافر، هماهنگی لازم با کمیته قضائی و انتظامی و کمیته ایمنی و آتش‌نشانی انجام شده است و پس از مستقر شدن اکیپ‌های این کمیته‌ها و عوامل منطقه و تأیید شرایط ایمنی، مجوز ورود مسافران صادر می‌شود.
وی ادامه داد: به مسافران و گردشگران توصیه می‌شود، با توجه به اعلام هشدار سطح نارنجی و پیش‌بینی سامانه بارشی برای اواخر هفته و اوایل هفته جاری، پیش‌بینی‌های لازم و رزرو محل اسکان را پیش از ورود به شهر انتخاب کنند و با خیالی راحت و آسوده مسافرت کنند.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان تصریح کرد: برنامه کاربردی «اصفهان‌من» و سامانه 137 شهرداری اصفهان به‌صورت 24 ساعته آماده ارائه اطلاعات به گردشگران نوروزی است و مسافران می‌توانند اطلاعات مورد نیاز خود در رابطه با ظرفیت باقی‌مانده اسکان را از سامانه 137 دریافت کنند.
کد خبر 850859

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/836253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ “بی قرار”؛ روایت عشق و انتظار با صدای‌ نیما‌ مسیحا

برخورد تند رافینیا با وینیسیوس: برو بیرون!

مربی اسپانیا، یامال را تنبیه کرد

اتلتیکو از رودیگر و امباپه شکایت کرد

رکوردهایی ناخوشایند برای ایتالیا با قبول شکست مقابل آلمان

لزوم حمایت از تولید داخلی برای تحقق شعار سال

دشمنان بدانند در صورت لزوم پاسخ سخت و کوبنده‌ای خواهند گرفت

جهاد اقتصادی، سنگر محکم در برابر جنگ ترکیبی دشمنان

مسئولان زمینه سرمایه‌گذاری را برای مردم تسهیل و تسریع کنند

راز موفقیت استارتاپ‌های ایرانی؛ مهاجرت به زیرساخت ابری

آرامگاه فردوسی را با این بنر 2 روز تعطیل اعلام کردند +عکس

تولید زیربنای یک جامعه پویا است

واکنش آیت الله علم الهدی به تهدیدهای ترامپ | حل مشکل گرانی توسط مردم میسر است

نطنز برای دومین بار لرزید / زلزله نطنز اصفهان 6 پس‌لرزه داشت

هشدار سازمان ملل درباره اوضاع فاجعه‌بار غزه

نطنز سه بار لرزید

سرمایه‌گذاری در تولید کلید مهار گرانی است

موج دوم لیست‌های جنجالی؛ Coinbase این‌بار با 3 انتخاب عجیب برگشت

کمبود اسکان در خراسان رضوی نداریم

دشمن با عملیات روانی به‌دنبال بی‌ثباتی بازار ارز است

نوروز در فرهنگ شیعه

کتاب "گزارش لحظه به لحظه از شهادت امیرالمومنین (ع)" منتشر شد + لینک

کتاب "النصوص" منتشر شد + لینک

دیوید مویس شاهد اصلی دادگاه ستاره برزیلی

اولین ناکامی پوچتینو با آمریکا؛ به فینال نرسیدند

هشدار رونالدو پس از شکست مقابل دانمارک

جوکوویچ: هرگز خواهان دو دستگی در تنیس نبوده‌ام

تیری آنری وسط جشن پیروزی پاناما!

سردار تقوی: برقراری نظم و امنیت، هدیه نوروزی پلیس رضوی به مردم است

نغمه‌ دل‌تنگی "بی تو نمی مونم” را با صدای حمید حامی بشنویم

اجرای بازارچه صنایع دستی خلاق بشرویه؛ اشتغال 24 نفری

8 سیاه‌چادر عشایری در خوسف پذیرای مسافران نوروزی

بهمنی: محدودیت‌های ترافیکی نوروزی راه‌های خراسان جنوبی اعلام کرد

تصدی‌گری دولت‌ها مانع تحقق اقتصاد مقاومتی است

برای اولین بار در تاریخ؛ یک زن و یک آفریقایی رئیس کمیته المپیک شد / عکس

کاهش دمای هوا در مشهد و نفوذ هوای سرد

167 کشته و 4571 زخمی در تصادفات نوروزی تا امروز/ خراسان رضوی در صدر تصادفات مرگبار

جنگل‌های کشور در آستانه نابودی؛ ضرورت گردشگری مسئولانه برای حفاظت از اکوسیستم‌ها

ترافیک در ورودی و خروجی‌های مشهد سنگین است

آرامگاه فردوسی را با این پوستر 2 روز تعطیل اعلام کردند +عکس

سردار سلامی در دیدار اقشار مختلف مردم با رهبرانقلاب

مظفری: خراسان مرکز تعامل فرهنگ‌ها و اندیشه‌ها است

دیدار سرپرست شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش با امام جمعه جزیره

تغییر مسیر شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش به سمت ایجاد درآمدهای پایدار

آخرین وضعیت قیمت مرغ

هفت نوبت تغییر پول؛ برزیل چگونه از تورم 3000درصد رهایی یافت؟

هری‌کین: برای توپ طلا باید زودتر جام ببرم

برونو فرناندز به‌ دنبال علم فریب دادن دروازه‌بان!

انتقاد کومان و سیمونز از نیکو ویلیامز

رؤیای ستاره اینتر: کاش گولر را از رئال بخریم!