پیام خراسان

آخرين مطالب

آمریکا توان حمله نظامی به ایران را ندارد سیاسی

آمریکا توان حمله نظامی به ایران را ندارد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - امام جمعه موقت شهرستان بیرجند با بیان اینکه تهدیدهای آمریکا را جدی نمی‌گیریم، گفت: 40 سال است که آمریکا ما را تهدید نظامی می‌کند، در حالی که توان این اقدام را ندارد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت الاسلام سید محمدباقر عبادی در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند با بیان اینکه امروز ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا می‌خواهد ملت ایران و جهان را از جنگ بترساند، اظهار داشت: یکی از کارهای آمریکا تهدید رسانه‌ای است تا ما را از جنگ اقتصادی غافل کند.
وی افزود: بیش از 40 سال است آمریکا ما را تهدید نظامی می‌کند اما خودشان بهتر می‌دانند که توان این اقدام را ندارند.
امام جمعه موقت شهرستان بیرجند با اشاره به تجهیز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و دستاوردهای دفاعی کشور با درایت ولی فقیه و رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: ملت مسلمانان ایران اسلامی با پیروی از آیات قرآن هیچ ترسی از دشمنان ندارند و این تهدیدها فقط ایمان ملت را اضافه می‌کند.
عبادی گفت: امروز دنیا در حال عبور از دلار است و آمریکا می‌داند که تحریم‌ها به خودشان هم آسیب می‌زند لذا دنبال امتیاز گرفتن است.
وی با بیان اینکه تهدید های آمریکا را جدی نمی‌گیریم ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری متحدان آمریکا با اعمال تعرفه‌ها سنگین از او دلسرد شدند.
امام جمعه موقت شهرستان بیرجند افزود: آمریکا ترسیدن ندارد، بلکه باید به حماقت رئیس جمهور آمریکا خندید که برای جزیره‌ای که هیچ ساکنی ندارد هم تعرفه تعیین کرده است.
وی در بخش دیگر از خطبه‌های نماز جمعه با گرامیداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی هفته پیش‌رو از جمله هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت شهید آوینی، عنوان کرد: شهید سید مرتضی آوینی سردار جنگ ترکیبی و روایت‌ها بود و کارهای کرد که زوال‌ناپذیر است و جوانان باید راه این شهید را ادامه دهند.
عبادی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در روز عید فطر، یادآور شد: ‌جمهوری اسلامی ایران در این منطقه نیروی نیابتی ندارد و در این منطقه فقط یک نیروی نیابتی وجود دارد و آن رژیم صهیونیستی غاصب فاسد است که به نیابت از استعمارگران به کشورها تجاوز می‌کند.
امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه اصل پیدایش این رژیم صهیونیستی غاصب به انگلیس برمی‌گردد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی آرزوها را بر دل آمریکا و اسرائیل باقی گذاشت است.
وی با بیان اینکه انسان فکر درست کند عمل درست از او سر می‌زند بنابراین اعمال انسان بر اساس افکار او است.افزود: گاهی عبادات انسان براساس عادت است، اما اگر روح تفکر در آن نباشد بی‌اثر یا کم‌اثر است لذا تفکر به عبادات انسان و ارتباطش با خدا ارزش می‌بخشد.
امام جمعه موقت بیرجند در ادامه تفکر را یکی از راه‌های مدیریت نفس سرکش انسان دانست و بیان کرد: عبادت واقعی تفکر در امر الهی است و خداوند در آیات قرآن بسیار بر تفکر انسان تأکید کرده است.
انتهای پیام/254

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/843433/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز قتل هولناک یک دختر جوان توسط پدرش

6 راز بسیار ساده برای عمر زیاد و باکیفیت

تصادف خودرو سواری با تریلر در جاده نیشابور با 3 کشته و یک مصدوم

آداب الصلوه؛ حجتی از سوی مولا بر امام خمینی

3 فوتی در تصادف محور نیشابور- سبزوار

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

راز سلامتی بهاری در این خوراکی ها

مجلس عزاداری جگرسوز دختر جوانی که در جنگل‌های بهشهر به دار آویخته شد + فیلم

حجت‌الاسلام‌ امینی: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردمی؛ یک سازمان رزم قدرتمند است

رونالدو برای نخستین بار توانست جایزه طلایی را به دست آورد

نماز جمعه در خلیل آباد

نماز عبادی سیاسی جمعه کاشمر

پیش اردوی پیشتازان قطب شهید دهقان در تربت جام

7 مصدوم در واژگونی خودرو سواری در محور تربت جام به صالح آباد

خبرنگاران تلاشگران عرصه فرهنگ و رسانه هستند

واژگونی خودرو 206 در محور تربت جام به صالح آباد

اجرای ورزش باستانی در تربت جام

پزشکیان: ما زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم اما سر جنگ هم نداریم

کتاب «فرود در رضوان»؛ کتابی برای پرواز یک قهرمان در کرمانشاه رونمایی شد

روایت ملکیان از اخلاق سرگردان و گردنگاه سیاست

«ستاره‌های غریب»؛ کتابی درباره شهدای غریب استان مرکزی در دوران اسارت منتشر شد

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

ساکت به نساجی برگشت!

هشدار هواشناسی؛ سیل در 3 استان/ امشب 5 استان منتظر برف و باران شدید باشند

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

روند افزایش دمای هوا از 30 فروردین ماه

رییس جمهور: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم / دنبال جنگ نیستیم

یمن: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

رونمایی کتاب «اشعار عامیانه تالشان جنوب غربی دریای خزر» در آستارا

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

فک بازیکن حریف را شکست، فقط کارت زرد گرفت!‏

دانش، نگرش و مهارت سه مولفه اصلی حرفه ای شدن راهبران تحول در الگو مدرسه تراز است

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

تجمع مردم حاجی آباد در حمایت از مردم غزه

تصاویر/ بازدید مسئولان آمل از ستاد گرامی‌داشت حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل

بازدید مسئولان آمل از دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت آمل

مراسم تجلیل از روشا اکبری برنده مدال طلای شطرنج مدارس جهان در شهرستان نیشابور

برگزاری جشن ستارگان در شهرستان خلیل‌آباد

حساب و کتاب‌ها در طرح کالابرگ الکترونیکی؛ کوپن ادامه پیدا می‌کند؟

تناقض لالیگا که هانسی فلیک را خشمگین کرد

کواچ؛ ترکیب برنده دورتموند را مقابل بارسا پیدا کردم

بازگشت مورینیو به تیمی که دوست نداشت!‏

رویایی که کابوس شد؛ سقوط رئال از آسمان هفتم

گواردیولا آنقدر اصرار می‌کند تا پیشرفت کنید

زیباترین عکس سال در بازگشت معجزه‌آسای یونایتد