پیام خراسان

آخرين مطالب

دولت باید بستر را برای سرمایه‌گذاران فراهم کند سیاسی

دولت باید بستر را برای سرمایه‌گذاران فراهم کند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - عضو فقهای شورای نگهبان گفت: دولت نباید با بخش خصوصی رقابت کند، بلکه باید مسیر را برای آن هموار سازد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، آیت‌الله سیداحمد حسینی خراسانی در جمع مدیران استان خراسان شمالی اظهار کرد: امروز اقبال به نهج‌البلاغه، این مجموعه بی‌نظیر در حوزه سیاست، مدیریت، مردم‌داری و حکمرانی، ضرورتی انکارناپذیر است.
وی افزود: توصیه می‌کنم در سال جدید با نهج‌البلاغه زندگی کنید، چرا که نسخه‌ای شفابخش و کارآمد برای اصلاح نظام مدیریتی کشور است.
عضو فقهای شورای نگهبان با تأکید بر تکریم اقشار ضعیف جامعه، افزود: طبقه ضعیف را برای رضای خداوند اکرام و حمایت کنید. اگر بنا داریم با شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» حرکت کنیم، باید رضایت مردم را به‌عنوان یک اصل محوری مدنظر قرار دهیم.
آیت الله خراسانی خاطرنشان کرد: دولت حق رقابت با مردم را ندارد؛ وظیفه دولت ایجاد بستر، رفع موانع و هدایت بخش خصوصی است تا این بخش در سرمایه‌گذاری به انحراف کشیده نشود.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه خراسان شمالی در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری، تصریح کرد: شناسایی سرمایه‌گذاران داخل و خارج از استان و حتی خارج از کشور یک ضرورت است. با جلب اعتماد این سرمایه‌گذاران، مسیر شکوفایی اقتصاد استان هموار خواهد شد.
وی بیان داشت: مردم خراسان شمالی مردمی با مناعت طبع و همت بلند هستند که شایسته بهترین خدمات می‌باشند.
دادگستری مانعی برای بخش خصوصی نیست حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی نیز در این جلسه با اشاره به نام‌گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: دستگاه قضائی استان ظرفیت‌های متعددی دارد که در راستای تحقق شعار سال در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار خواهد گرفت.
وی افزود: به استاندار و مدیران اجرایی اطمینان می‌دهیم که دادگستری در مسیر توسعه، نقش سرعت‌گیر نخواهد داشت، بلکه با تمام توان پشتیبان آن‌ها خواهیم بود.
رئیس کل دادگستری استان تأکید کرد: مدیران هر جا نیاز به حمایت قضائی داشته باشند، در کنار آنان خواهیم بود تا با اخلاص، هماهنگی و هم‌افزایی، زمینه تحقق عملی شعار سال فراهم شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به برخی مداخلات در عزل و نصب مدیران، گفت: تذکرات لازم در این زمینه داده شده و انتظار می‌رود همه مسئولان در چارچوب قانون و مصالح نظام حرکت کنند.
براتی‌زاده خاطرنشان کرد: همه ما زیر پرچم نظام جمهوری اسلامی وظیفه داریم برای پیشبرد اهداف کلان کشور و تحقق شعار سال، نهایت تلاش خود را به کار گیریم.
کد خبر 855009

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/844133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکرار شاهکار بارسلونا در پاریس!

ستاره والیبال آمریکا راهی ژاپن شد

اعتراف گواردیولا: سیتی دیگر دی‌بروینه را نخواست!

تهدید برای میلان؛ شاید اروپا از دست برود

هشدار به اینتر؛ خطر بایرن در کمین است

ژاپن شاهد رکورد شگفت‌انگیز فوق‌ستاره والیبال جهان

8 بازی مرگ و زندگی بارسا و رئال برای قهرمانی

نقشه سیتی لو رفت؛ اولمو جانشین دی‌بروینه بود

258 میلیون یورو برای رویایی شدن چلسی

مدافع سابق بارسلونا فروشنده شد!

روایت ناظر دیدار هوادار - ملوان از درگیری باورنکردنی

«گندوز» بهترین دروازه‌بان خارجی لیگ برتر شد

رئیس کمیته استیناف: رأی بیرانوند اواسط اردیبهشت‌ صادر می‌شود

زوایای جدید رمالی و جادوگری در فوتبال؛ پرونده‌ای با احضار 100 نفر!

37 درصد عقب‌ماندگی در بارش‌های کشور داریم+ فیلم

کاهش 19 درصدی فوتی‌های حوادث جاده‌ای

سرهنگ الهی راد: آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در انتقال، حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد

حجت‌الاسلام خیاط: تلاش‌ها برای تحقق اهداف حوزه علمیه خراسان تداوم داشته باشد

برخورد مرگبار پراید با تیر چراغ برق در مشهد

برگزاری جشنواره قرآنی «رایحه رضوان» ویژه زائران رضوی

افزایش 60 درصدی وجوهات فطریه و کفاره از صندوق‌های حرم رضوی

سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی: معلمان شاغل در حوزه استثنایی ، فرشتگان نجات دانش‌آموزان با نیازهای ویژه هستند

مازندرانی خواندن مجید خراطها در کنسرتش

«بهت قول میدم» در مرز 250 میلیون بازدید/ بداهه استاد فلامنکو

از چنگ تا دوزله؛ روایت موسیقی در سرزمین ایلام

آهنگ «سپید و سیاه» با اجرای حمید حامی

صدور و تمدید 75 پروانه علامت استاندارد در خراسان جنوبی

طبس لرزید

پیش‌بینی برداشت 41 هزار تن گندم از مزارع حاجی آباد

150 هزار نفر از خراسان جنوبی در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کردند

رونق بهاری صنایع دستی خراسان جنوبی؛ فروش 13 درصد جهش کرد

کاهش متوفیان تصادفات نوروزی درون‌شهری خراسان جنوبی

خراسان جنوبی در نوروز میزبان خیل مسافران؛ رشد 140 درصدی جابه‌جایی

172 میلیون دلار سهم صادرات استان خراسان جنوبی در سال جاری

جابه‌جایی بیش از 149 هزار مسافر نوروزی در خراسان جنوبی

یکشنبه‌های صنعتی استاندار خراسان جنوبی/عابدی

90 میلیون دلار سهیمه خراسان جنوبی برای کولبری است

انجام بیش از 3 هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس خراسان‌شمالی

راز موفقیت «محفل» و پرده‌برداری از ماجرای عجیب یک مخاطب

آموریم راز شکست دادن سیتی را گفت

نجات جان 1600 نفر توسط امدادگران آتش‌نشانی بجنورد در سال گذشته

قتل پدر توسط پسر معتاد به ماده مخدر شیشه‌ای در بجنورد

قاضی‌زاده هاشمی: ارتقای سرمایه‌گذاری، نیازمند اعتماد مردم است

هشدار هواشناسی خراسان شمالی نسبت به فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه

تصاویر/دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی با معاون آموزش و پرورش استان

هشدار زرد هواشناسی در خراسان شمالی

‌پسر شیشه‌ای‌ در بجنورد پدرش را به قتل رساند

قاضی‌زاده هاشمی: تقویت تولید صرفا با سخنرانی و تبلیغات محقق نمی‌شود

نمایشگاه بین المللی مشهد : تقویم نمایشگاهی، راهنما خرید بلیط و آدرس

اسکان بیش از 89 هزار نفر شب در 150 مسجد مشهد در ایام نوروز