پیام خراسان

آخرين مطالب

سرهنگ الهی راد: آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در انتقال، حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد گفتگو

سرهنگ الهی راد: آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در انتقال، حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهی‌راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی در دیدار با «حسین محمدی ثانی» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی، اظهارداشت: دفاع مقدس به عنوان یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین رخدادهای تاریخ معاصر ایران و بخش مهمی از هویت ملی و دینی کشور است و آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال ارزش‌های فرهنگی و ملی از نسل‌های گذشته به نسل‌های آینده دارد.
وی ضمن تشریح اقدامات انجام شده در حوزه دفاع مقدس و مقاومت، در خصوص همکاری متقابل در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دانش آموزان و بهره گیری از ظرفیت های مختلف و اجرای مطلوب‌تر برنامه مشترک دو حوزه تأکید کرد و افزود: دفاع مقدس به معنای واقعی کلمه یک گنج بسیار بزرگ است که معرفت و ظرفیت بسیار مهمی در آن نهفته است و همه باید برای بهره‌ برداری از این گنج بزرگ و با ارزش برنامه‌ریزی کنند و انتقال الگو‌ها و ارزش‌های ارزشمند دفاع مقدس به دانش آموزان امروز جامعه به عنوان اداره‌کنندگان آینده کشور، موضوع مهم و اساسی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی با بیان اینکه شهدای معلم و دانش آموز استان نقش بی‌بدیلی در دفاع مقدس داشتند و حماسه آفرینی، زندگی نامه و تاریخ شفاهی معلمین و دانش‌آموزان شهید استان باید ثبت و گردآوری شود، تصریح کرد: دفاع مقدس، صرفاً یک جنگ نظامی نبود، بلکه میدانی برای ظهور و تقویت ارزش‌های انسانی و معنوی مانند ایثار، شجاعت، مقاومت و وحدت ملی بود. یکی از فرصت های بی‌نظیر و تاثیرگذار برای انتقال این فرهنگ، اردوهای راهیان نور است، فضای اردوهای راهیان نور، فضای متفاوتی است و باید زمینه بهره‌برداری بهتر دانش آموزان مهیا شود.
وی ضمن تأکید بر برگزاری مدرسه انقلاب، نمایشگاه های دفاع مقدس و مقاومت در سطح مدارس و برگزاری یادواره های شهدا با محوریت دانش آموزان، بیان کرد: یکی از اقدامات تاثیرگذار در انتقال ارزش های دفاع مقدس و مقاومت در سطح مدارس، برگزاری مدرسه انقلاب بود چراکه، خود دانش آموز به تبیین و روایت می‌پردازد.
سرهنگ الهی راد ضمن تأکید بر افزایش توانمندسازی مربیان درس آمادگی دفاعی در سطح مدارس، گفت: درس آمادگی دفاعی در سطح مدارس صرفاً به عنوان یک درس کلیشه‌ای نباشد و دانش آموزان بیشتر با این درس عجین شوند. انتظار داریم آموزش و پرورش در انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان، به بهترین شکل عمل نماید و با تعامل دو سویه زمینه شرکت دانش آموزان عزیز و فرهنگیان را در فعالیت‌های مرتبط با ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت از جمله کنگره سه هزار شهید استان و برنامه های فرهنگی و هنری و زمینه استفاده از ظرفیت تشکل های دانش آموزی و بازدید دانش آموزان از موزه دفاع مقدس و مقاومت را فراهم آورد.
«حسین محمدی ثانی» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این دیدار با بیان اینکه مجموعه آموزش و پرورش هر نوع آمادگی را همچون گذشته در جهت تقویت تعامل دوسویه فعالیت‌ها برای اشاعه و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت دارد، افزود: آموزش و پرورش برای پیشبرد ماموریت‌های حوزه دانش آموزی و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آمادگی کامل دارد و امیدواریم با کمک هم، در جهت آگاهی بخشی دانش آموزان نسل جدید از جانفشانی ها و ایثارگری های فرزندان این مرز و بوم در طول به ثمر نشستن انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، دفاع از حرم و خط مقاومت گام برداریم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/844521/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکرار شاهکار بارسلونا در پاریس!

ستاره والیبال آمریکا راهی ژاپن شد

اعتراف گواردیولا: سیتی دیگر دی‌بروینه را نخواست!

تهدید برای میلان؛ شاید اروپا از دست برود

هشدار به اینتر؛ خطر بایرن در کمین است

ژاپن شاهد رکورد شگفت‌انگیز فوق‌ستاره والیبال جهان

8 بازی مرگ و زندگی بارسا و رئال برای قهرمانی

نقشه سیتی لو رفت؛ اولمو جانشین دی‌بروینه بود

258 میلیون یورو برای رویایی شدن چلسی

مدافع سابق بارسلونا فروشنده شد!

روایت ناظر دیدار هوادار - ملوان از درگیری باورنکردنی

«گندوز» بهترین دروازه‌بان خارجی لیگ برتر شد

رئیس کمیته استیناف: رأی بیرانوند اواسط اردیبهشت‌ صادر می‌شود

زوایای جدید رمالی و جادوگری در فوتبال؛ پرونده‌ای با احضار 100 نفر!

37 درصد عقب‌ماندگی در بارش‌های کشور داریم+ فیلم

کاهش 19 درصدی فوتی‌های حوادث جاده‌ای

سرهنگ الهی راد: آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در انتقال، حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد

حجت‌الاسلام خیاط: تلاش‌ها برای تحقق اهداف حوزه علمیه خراسان تداوم داشته باشد

برخورد مرگبار پراید با تیر چراغ برق در مشهد

برگزاری جشنواره قرآنی «رایحه رضوان» ویژه زائران رضوی

افزایش 60 درصدی وجوهات فطریه و کفاره از صندوق‌های حرم رضوی

سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی: معلمان شاغل در حوزه استثنایی ، فرشتگان نجات دانش‌آموزان با نیازهای ویژه هستند

مازندرانی خواندن مجید خراطها در کنسرتش

«بهت قول میدم» در مرز 250 میلیون بازدید/ بداهه استاد فلامنکو

از چنگ تا دوزله؛ روایت موسیقی در سرزمین ایلام

آهنگ «سپید و سیاه» با اجرای حمید حامی

صدور و تمدید 75 پروانه علامت استاندارد در خراسان جنوبی

طبس لرزید

پیش‌بینی برداشت 41 هزار تن گندم از مزارع حاجی آباد

150 هزار نفر از خراسان جنوبی در طرح زندگی با آیه‌ها شرکت کردند

رونق بهاری صنایع دستی خراسان جنوبی؛ فروش 13 درصد جهش کرد

کاهش متوفیان تصادفات نوروزی درون‌شهری خراسان جنوبی

خراسان جنوبی در نوروز میزبان خیل مسافران؛ رشد 140 درصدی جابه‌جایی

172 میلیون دلار سهم صادرات استان خراسان جنوبی در سال جاری

جابه‌جایی بیش از 149 هزار مسافر نوروزی در خراسان جنوبی

یکشنبه‌های صنعتی استاندار خراسان جنوبی/عابدی

90 میلیون دلار سهیمه خراسان جنوبی برای کولبری است

انجام بیش از 3 هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس خراسان‌شمالی

راز موفقیت «محفل» و پرده‌برداری از ماجرای عجیب یک مخاطب

آموریم راز شکست دادن سیتی را گفت

نجات جان 1600 نفر توسط امدادگران آتش‌نشانی بجنورد در سال گذشته

قتل پدر توسط پسر معتاد به ماده مخدر شیشه‌ای در بجنورد

قاضی‌زاده هاشمی: ارتقای سرمایه‌گذاری، نیازمند اعتماد مردم است

هشدار هواشناسی خراسان شمالی نسبت به فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه

تصاویر/دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی با معاون آموزش و پرورش استان

هشدار زرد هواشناسی در خراسان شمالی

‌پسر شیشه‌ای‌ در بجنورد پدرش را به قتل رساند

قاضی‌زاده هاشمی: تقویت تولید صرفا با سخنرانی و تبلیغات محقق نمی‌شود

نمایشگاه بین المللی مشهد : تقویم نمایشگاهی، راهنما خرید بلیط و آدرس

اسکان بیش از 89 هزار نفر شب در 150 مسجد مشهد در ایام نوروز