استاندار خراسان رضوی:
فعالیت چهار منطقه ویژه اقتصادی در خراسان رضوی
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - هم اکنون چهار منطقه ویژه اقتصادی در خراسان رضوی فعال و نیمه فعال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ،استاندار خراسان رضوی در آیین افتتاح مجتمع خیام سپهر فولاد نیشابور گفت: مطالعات شهرک صنعتی عطار نیشابور نیز به عنوان پنجمین منطقه ویژه به پایان رسیده است.
غلامحسین مظفری افزود: همه ظرفیت مدیریتی و توانمندی خراسان رضوی را برای تحقق شعار سال و حمایت از سرمایهگذاری به کار گرفتهایم.
وی ادامه داد: باید تسهیلگر و کمک کننده سرمایهگذاران باشیم و سیستم اداری در کنار تولید و سرمایهگذار باشد.
استاندار خراسان رضوی گفت: بخش خصوصی فعالیت و سرمایهگذاری های بزرگی را در استان شروع کرده است که یکی از آنها پالایشگاه پلاسما با سرمایه 100 هزار میلیارد ریال است که از همه ظرفیتها برای توسعه استان در این عرصه نیز استفاده خواهیم کرد.
مجتمع «خیام سپهر فولاد نیشابور» پس از مجتمع فولاد خراسان به عنوان دومین مجموعه فولادی در نیشابور، سالانه 600 هزار تن مقاطع فولادی تولید خواهد کرد.
در آیین بهره برداری از این مجتمع فولادی علاوه بر محمد رضا عارف، سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی و تعدادی از مسئولان محلی نیز حضور داشتند.
شهرستان نیشابور با 2 بخش سرولایت و مرکزی دارای چهار شهر «بار، خور، چکنه» و نیشابور است و با 355 هزار نفر جمعیت در 110 کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰:۲۹
-
۱۵ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/845244/