پیام خراسان

آخرين مطالب

حمایت دستگاه قضا از سرمایه‌گذاران در خراسان جنوبی گفتگو

حمایت دستگاه قضا از سرمایه‌گذاران در خراسان جنوبی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دادستان عمومی و مرکز انقلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه با توجه به شعار سال ما هم در دستگاه قضایی استان از سرمایه گذاران حمایت می‌کنیم، گفت: اقدام خوب منطقه ویژه اقتصادی در صدور مجوز در کمترین زمان نیز ستودنی است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام علی نسائی‌زهان در جریان دیدار نوروزی و بازدید از منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی اظهار کرد: رهبری فرزانه انقلاب شعار امسال را تولید برای سرمایه گذاری عنوان کردند که در این راستا همه ما باید برنامه ریزی و کمک کنیم تا این امر محقق شود.
وی با بیان اینکه امروز توفیق شد تا بازدیدی از منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی داشته باشیم، افزود: جای تقدیر و تشکر دارد از همه سرمایه‌گذاران و همه افرادی که در این مجموعه بزرگ سرمایه‌گذاری کردند. 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی گفت: انتظار داریم افرادی که می‌توانند بیایند در استان خراسان جنوبی به ویژه در منطقه ویژه اقتصادی سرمایه‌گذاری کنند تا سرمایه‌گذاری رونق بیشتری گیرد ما هم در دستگاه قضایی استان باید کمک کنیم تا شرایط برای سرمایه گذاری بیشتر و بهتر در استان فراهم شود. 
نسائی‌زهان، با تاکید براینکه برخی از قوانین و دستورالعمل‌ها دست وپا گیر است افزود: در برخی از این قوانین و دستور العمل‌ها افرادی که آنها را اجرا می‌کنند و به عبارتی مجری آن هستند مقصر هستند چرا که گاهی دیده می‌شود مجری قانون درک درستی از آن قانون ندارد و به گونه‌ای تفسیر می‌کند که سرمایه گذار را فراری می‌دهد. 
وی بیان کرد: همه آنهایی که مجری قانون هستند باید کمک کنیم تا بخش خصوصی بتواند بیشتر در میدان باشد و کارخانه‌ها راه بیفتند و رونق بیشتری در جریان باشد چرا که وقتی تولید افزایش یابد و رونق تولید در استان خراسان جنوبی جریان بیشتری یابد به تبع سفره مردم هم رنگین‌تر می‌شود، بیکاری کمتر می‌شود و همه اینها با تعامل یکدیگر به نتیجه می‌رسد. 
دادستان عمومی وانقلاب مرکز خراسان جنوبی گفت: ما هم در سیستم قضایی باید به سرمایه‌گذاران کمک کنیم تا فرصت به نفع سرمایه‌گذاران باشد، مردم هم کمک کنند چرا که مسئولان پای کارند. 
نسائی زهان با بیان اینکه مردم و سرمایه‌گذاران هستند که استان را می‌سازند گفت: باید قدر سرمایه گذار را بدانیم تا معظل بیکاری برطرف شود.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات بسیار خوب در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی این است که روند کارها برای صدور مجوزها بسیار راحت شده و این امر به سرمایه‌گذار کمک بسیار خوبی می‌کند. 
نسائی زهان گفت: کار سرمایه گذار باید زود انجام شود، سرمایه گذار نباید معطل شود، اگر سرمایه گذار بیاید و درگیر هفت خان صدور انواع مجوزها و غیره شود به عبارتی فراری می‌شود و به استانی می‌رود که برایش فرش قرمز پهن کرده‌اند. 
دادستان عمومی وانقلاب مرکز خراسان جنوبی اظهار کرد: بخش خصوصی باید فعال شود وسط میدان باشد تا سرمایه گذاران بهتر وبیشتر بتوانند بیایند ودر استان سرمایه گذاری کنند. 
انتهای پیام/254

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/845414/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

3 کشته در تصادف تریلر و خودروی سواری در نیشابور

راز قتل هولناک یک دختر جوان توسط پدرش

6 راز بسیار ساده برای عمر زیاد و باکیفیت

تصادف خودرو سواری با تریلر در جاده نیشابور با 3 کشته و یک مصدوم

آداب الصلوه؛ حجتی از سوی مولا بر امام خمینی

3 فوتی در تصادف محور نیشابور- سبزوار

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

راز سلامتی بهاری در این خوراکی ها

مجلس عزاداری جگرسوز دختر جوانی که در جنگل‌های بهشهر به دار آویخته شد + فیلم

حجت‌الاسلام‌ امینی: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردمی؛ یک سازمان رزم قدرتمند است

رونالدو برای نخستین بار توانست جایزه طلایی را به دست آورد

نماز جمعه در خلیل آباد

نماز عبادی سیاسی جمعه کاشمر

پیش اردوی پیشتازان قطب شهید دهقان در تربت جام

7 مصدوم در واژگونی خودرو سواری در محور تربت جام به صالح آباد

خبرنگاران تلاشگران عرصه فرهنگ و رسانه هستند

واژگونی خودرو 206 در محور تربت جام به صالح آباد

اجرای ورزش باستانی در تربت جام

پزشکیان: ما زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم اما سر جنگ هم نداریم

کتاب «فرود در رضوان»؛ کتابی برای پرواز یک قهرمان در کرمانشاه رونمایی شد

روایت ملکیان از اخلاق سرگردان و گردنگاه سیاست

«ستاره‌های غریب»؛ کتابی درباره شهدای غریب استان مرکزی در دوران اسارت منتشر شد

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

ساکت به نساجی برگشت!

هشدار هواشناسی؛ سیل در 3 استان/ امشب 5 استان منتظر برف و باران شدید باشند

آهنگ «دل نَکن» را از بهنام بانی بشنوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

روند افزایش دمای هوا از 30 فروردین ماه

رییس جمهور: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم / دنبال جنگ نیستیم

یمن: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

رونمایی کتاب «اشعار عامیانه تالشان جنوب غربی دریای خزر» در آستارا

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

فک بازیکن حریف را شکست، فقط کارت زرد گرفت!‏

دانش، نگرش و مهارت سه مولفه اصلی حرفه ای شدن راهبران تحول در الگو مدرسه تراز است

آوای دلنشین «هنگ درام» در دلِ طبیعت

تجمع مردم حاجی آباد در حمایت از مردم غزه

تصاویر/ بازدید مسئولان آمل از ستاد گرامی‌داشت حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل

بازدید مسئولان آمل از دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت آمل

مراسم تجلیل از روشا اکبری برنده مدال طلای شطرنج مدارس جهان در شهرستان نیشابور

برگزاری جشن ستارگان در شهرستان خلیل‌آباد

حساب و کتاب‌ها در طرح کالابرگ الکترونیکی؛ کوپن ادامه پیدا می‌کند؟

تناقض لالیگا که هانسی فلیک را خشمگین کرد

کواچ؛ ترکیب برنده دورتموند را مقابل بارسا پیدا کردم

بازگشت مورینیو به تیمی که دوست نداشت!‏

رویایی که کابوس شد؛ سقوط رئال از آسمان هفتم

گواردیولا آنقدر اصرار می‌کند تا پیشرفت کنید