نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: لزوم حفظ حرمت افراد در ارزیابیها/ قضاوت باید بهدور از اشتباه انجام شود
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، نشست توجیهی رابطان ارزیابی خادمان فرهنگی حج پیش رو با بیانات حجتالاسلام والمسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت امروز (چهارشنبه) در تهران برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین نواب در این نشست با استناد به روایات و سخنان حضرت امیرالمؤمنین و امام صادق (علیهماالسلام) و بیان نکات اخلاقی اظهار داشت: ارزیابی خادمان فرهنگی یکی از سختترین مسئولیتها در مجموعه بعثه مقام معظم رهبری است که امروز برعهده شما گذاشته شده است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه باید در ارزیابی افراد بهنحوی عمل کرد که تأثیر مثبتی روی ارزیابیشونده مشاهده شود، گفت: شناسایی و درک افکار خادمان فرهنگی مهم است و قضاوت باید بهدرستی و بهدور از اشتباه انجام شود.
وی تأیید و یا رد کردن بدون دلیل را اشتباه دانست و تصریح کرد: ارزیابی باید عالمانه باشد و به رفع کاستیها بیانجامد. حضرت علی (علیهالسلام) میفرمایند: «التدبیر قبل العمل یؤمنک من الندم/ اندیشهورزی قبل از انجام هر عمل تو را از پشیمانی در امان نگه میدارد.»
حجتالاسلام والمسلمین نواب در ادامه به حاضران توصیه کرد که از تجارب دیگران استفاده کنند و توجه داشته باشند که در ارزیابیها حرمت افراد حفظ شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: امام صادق (علیهالسلام) در این مورد میفرمایند: «قِف عِندَ کُلِّ أمرٍ حَتّى تَعرِفَ مَدخَلَهُ مِن مَخرَجِهِ، قَبلَ أن تَقَعَ فیهِ فَتَندَمَ/ در برابر هر کارى بِایست [و فکر کن] تا آغاز و فرجامش را بدانى، پیش از آنکه در آن قرار گیرى و پشیمان شوى.»
وی قضاوت یکطرفه را رد و تصریح کرد: باید ارزیابیشونده را درک و با تواضع با او گفتوگو کنید و نقاط مثبتی که دارد را حتماً به او یادآوری کنید.
حجتالاسلام والمسلمین نواب لزوم توجه به روابط مدیر و خادمان فرهنگی در کاروانها و تقویت حس تعاون و همکاری بین آنان را یادآور شد و افزود: این کار موجب خواهد شد هر دو این افراد در کنار هم برای ارائه خدمات بهتر به زائران تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت با بیان اینکه در آموزههای حضرت علی (علیهالسلام) آمده است که: «حُسْنُ اَلتَّدْبِیرِ یُنْمِی قَلِیلَ اَلْمَالِ وَ سُوءُ اَلتَّدْبِیرِ یُفْنِی کَثِیرَهُ/ تدبیر نیکو دارایی اندک را رشد میدهد و بدی تدبیر، ثروت بسیار را به باد فنا میدهد»، اظهار داشت: برخورداری از سه ویژگی تواضع، بردبارى و نرمخویى در اخلاق موجب خواهد شد که کارها به نتیجه برسند. تلاش کنید تأثیر منفی اشتباه دیگران را کم و یا رفع کنید و ضمن اینکه اشتباهات را تذکر میدهید، تا آنجا که ممکن است راهنمایی کرده و اصلاح و بهبود امور را مد نظر قرار دهید.
درابتدای این نشست، حجتالاسلام والمسلمین «سید حسین رکنالدینی» معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اهداف برگزاری این نشست در مورد ارزیابی رابطان حج سال 1403 و آئیننامه انتخاب رابطان حج تمتع و شیوهنامه ارزشیابی عملکرد کارگزاران فرهنگی گزارش داد.
انتهای پیام/ 118
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲:۲۳
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/851270/