دیوارگذاری 60 کیلومتری ارتش در مرز خراسان رضوی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی
، امیر سرتیپ سیروس اماناللهی، فرمانده قرارگاه شمالشرق نزاجا، صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که در بلوار نماز برگزار شد، اظهار کرد: ارتش در دوران دفاع مقدس با تقدیم 48 هزار شهید، جانانه از میهن پاسداری و دوشادوش دیگر نیروهای مسلح در دفاع از کشور ایستادگی کرده است.
امیر اماناللهی به نقش ارتش در خدمترسانی به مردم اشاره کرد و افزود: ارتش در کنار وظایف نظامی، در زمینه خدمات اجتماعی نیز فعالیتهای گستردهای داشته است.
وی با اشاره به حوزه عملیاتی ارتش در شمالشرق کشور گفت: این منطقه شامل 6 استان گلستان، سه خراسان، سمنان و بخشی از مازندران است. مأموریت اول ارتش در این منطقه، مراقبت مرزی از دهانه ذوالفقار تا چاه خرما به طول 430 کیلومتر و مأموریت دوم هم پروژه انسداد مرز است که ارتش با توانمندیهای خود 930 کیلومتر از آن را در دست دارد. پروژه انسداد مرز در خراسان رضوی نیز با موفقیت در حال انجام است و تاکنون 60 کیلومتر از 110 کیلومتر دیوارگذاری شده است.
اماناللهی در پایان تأکید کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران تا سر حد جان و با تمام توان در راه دفاع از میهن عزیزمان جانفشانی خواهد کرد و همواره آماده پاسخگویی به هر تهدیدی است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852706/