امیر امانالهی: صیانت از 730 کیلومتر نوار مرزی شرق کشور برعهده ارتش است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، امیر سرتیپ «سیروس امانالهی» فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی امروز در مراسم رژه یگانهای نیروهای مسلح که به مناسبت روز ارتش در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: یکی از ماموریتهای ارتش در این گوشه از کشور، اجرای طرح انسداد مرزهای شرق کشور است که تاکنون 60 کیلومتر از این نوار مرزی دیوارگذاری شده است.
وی افزود: در این طرح 930 کیلومتر از مرزهای مشترک ایران و افغانستان، از دهانه ذوالفقار تا سیرخون جنوبی، دیوارگذاری خواهد شد که تاکنون زیرساختهای نصب دیوارهای بتنی به طول 110 کیلومتر از این راستا فراهم شده است.
فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نزاجا تصریح کرد: یگانهای زیرمجموعه قرارگاه منطقهای شمال شرق ارتش در شش استان کشور شامل خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، گلستان، سمنان و مازندران مستقر و مشغول انجام ماموریتهای محوله هستند.
امیر امانالهی ادامه داد: همچنین نیروی زمینی ارتش به فرمان رهبر معظم انقلاب در مرزهای شرقی کشور حضور دارد و پایگاه آن از دهانه ذوالفقار تا منطقه چاه خرما استقرار یافتهاند.
وی یادآور شد: امروزه اگر موفقیتی در ارتش حاصل شده، به پشتوانه دعای خیر مردم و اهتمام نیروهای مسلح و مسئولان بوده است.
فرمانده قرارگاه منطقه ای شمال شرق نزاجا خاطرنشان کرد: در این روز با مردم پیمان میبندیم که تا آخرین نفس از تمامیت ارضی کشور، اسلام و مهین عزیزمان دفاع خواهیم کرد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852728/