پیام خراسان

آخرين مطالب

محمد کبیری: سهم شرکت هواپیمایی کیش در پیشرفت کیش قابل چشم‌ پوشی نیست گفتگو

محمد کبیری: سهم شرکت هواپیمایی کیش در پیشرفت کیش قابل چشم‌ پوشی نیست
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشستی صمیمانه با مدیران و کارکنان شرکت هواپیمایی کیش، از تلاش‌ آنان در نوروز 1404 قدردانی و با اشاره به نقش کلیدی این شرکت، بر لزوم تقویت جایگاه برند کیش‌ایر در سطح بین‌المللی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد کبیری با حضور در ساختمان مرکزی شرکت هواپیمایی کیش، از تلاش‌های تمام وقت کارکنان و مدیران این شرکت در نوروز 1404 تشکر و قدردانی کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست با اشاره به عملکرد موفق کیش‌ایر در ایام عید نوروز گفت: در نوروز امسال، رکورد تاریخی 152 پرواز در یک روز ثبت شد که تعداد قابل توجهی از آن‌ها با هواپیماهای پهن‌پیکر انجام گرفت. این موفقیت، نشان‌دهنده ظرفیت بالای کیش‌ایر و همت والای منابع انسانی آن است. در شرایطی که سایر منطق آزاد در بهترین حالت 80 پرواز دارد، ما روزانه این تعداد پرواز را داریم که اهمیت داشتن یک شرکت هواپیمایی اختصاصی برای جزیره کیش را دوچندان می‌کند.
وی ادامه: من واقعاً ممنون همه منابع انسانی کیش‌ایر هستم. عزیزانی که در سخت‌ترین شرایط، در کنار شرکت ماندند و با تمام سختی‌ها، با تعهد کامل پای کار بودند؛ از خاک خوردن در دوران بحران گرفته تا تحمل گرمای تابستان و این وفاداری و فداکاری شایسته بهترین حمایت‌ها است.
کبیری با بیان اینکه کیش‌ایر برای ما فقط یک شرکت هواپیمایی نیست، بلکه زیرساخت اساسی در توسعه جزیره کیش است؛ اظهار کرد: چه در گذشته، چه امروز و چه در آینده، سهم این شرکت در پیشرفت کیش قابل چشم‌پوشی نیست. هر مدیری که بر این مجموعه وارد می‌شود، مسئول حفظ و ارتقای نام و نشان کیش‌ایر است؛ نامی که در ذهن مردم نقش بسته و مسئولیتی سنگین بر دوش مدیران دارد.
وی افزود: برند کیش‌ایر در سال‌های اخیر روند صعودی خود را آغاز کرده است. این برند نیازمند یک بازسازی جدی در همه حوزه‌هاست؛ چه از نظر کمی و چه کیفی. با مدیریت فعلی و حمایت سازمان، روند نوسازی ناوگان آغاز شده و امیدواریم در سال 1404 شاهد تحول جدی در این زمینه باشیم. برنامه‌ریزی لازم برای این توسعه انجام شده و منابع مورد نیاز نیز در بودجه دیده شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در بخشی از سخنان خود به بحث خصوصی‌سازی این شرکت نیز پرداخت و تاکید کرد:دیدگاه ما این است که کیش‌ایر باید وظیفه خود را نسبت به توسعه کیش ایفا کند و سازمان منطقه آزاد کیش نیز متقابلاً مسئولیت خود را در حفاظت و حمایت از این دارایی ارزشمند بر عهده بگیرد. وی ادامه داد: نگاه ما، نگاه حفاظتی است، نه سفارشی و مصرفی. به دنبال یک راه‌حل میانه هستیم که هم از ظرفیت بخش خصوصی بهره ببریم و هم کیش‌ایر به رسالت زیرساختی خود برای جزیره پایبند بماند. همانطور که شرکت هواپیمایی امارات در توسعه دبی نقش مهمی را ایفا کرد، کیش ایر نیز می‌تواند همان نقش را در جزیر داشته باشد.
کبیری با اشاره به دغدغه‌های معیشتی کارکنان نیز بیان کرد: با طرح‌هایی برای افزایش حقوق، ایجاد زیرساخت‌های رفاهی، اختصاص زمین برای ساخت مسکن کارکنان و توسعه زیرساخت‌های فنی نظیر MRO و هر اقدامی که به تقویت و انگیزه منابع انسانی کیش‌ایر بینجامد موافق هستیم و‌از آن‌ حمایت نیز خواهیم کرد
وی با اشاره به تلاش‌ها برای توسعه شبکه پروازی کیش‌ایر گفت: پیش از عید، مسیر پروازی به تاجیکستان راه‌اندازی شد و در نظر داریم مبادی بین‌المللی جدیدی تعریف کنیم. اما این مسیرها باید بهینه سازی شده باشند؛ به این معنا که در کنار مسیرهای غیرسود ده که ارزش راهبردی دارند، مسیرهای درآمدزا نیز ایجاد شوند تا در مجموع، شرکت از زیان‌دهی خارج شود و در عین حال نقش خود را در توسعه گردشگری و تقویت برند جزیره ایفا کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان ضمن تشکر از محمد اسناوندی و سایر مدیران و همکاران شرکت هواپیمایی کیش گفت: سال 1404 می‌تواند نقطه آغاز تحولی بزرگ برای کیش‌ایر باشد و من اطمینان دارم با همدلی، برنامه‌ریزی و پشتکار، می‌توانیم جایگاه این برند را در سطح منطقه‌ای و جهانی ارتقا دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/854153/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لالیگا اصرار دارد؛ پنالتی برای بارسا درست اعلام شد

قهرمانی تاریخی و‌ حماسی ازبکستان در فوتبال آسیا

سقوط با فن نیستلروی: لستر به چمپیونشیپ برگشت!

تساوی کایسری‌اسپور در خانه شاگردان مورینیو

اینتر در بولونیا زانو زد؛ کیش‌ومات در حرکت آخر

ضربه سنگین به اینتر؛ محرومیت دو ستاره برابر رم!

اشلوت: زیر سوال بردن تعصب ترنت مسخره است

کسب عنوان نخست کشور و 7 رتبه برتر توسط دانش‌آموزان هنرستان‌های فنی‌و‌حرفه‌ای و کاردانش استان

موزیک ویدئوی زیبای رضا بهرام به نام «از عشق بگو»

دستگیری8 نفر معتاد و خرده فروش مواد مخدر درطبس

ناگفته‌های پرونده آرمان و غزاله از زبان قاضی و یکی از وکلای پرونده | جسد غزاله چه سرنوشتی پیدا کرد | آرمان چطور مرتکب قتل شد

تلاشی دیگر برای افزایش پروازهای فرودگاه بجنورد

وقتی شریعتمداری با تعطیلی بازار تبریز مخالفت کرد

رانش هولناک زمین در روستای گلی شهرستان بجنورد | تصاویر

عکسی احساسی از پرنده‌ای کمیاب با یک ویژگی بی‌نظیر در میان تمام پرندگان

تقویم نجومی امروز دوشنبه اول اردیبهشت 1404 / تقویم همسران امروز ؛ چه اعمالی نباید انجام داد

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، یکشنبه 31فروردین +ساعت اکران دایناسور در تهران

معاون رییس جمهور به دیدار خانواده شهید امیرعبداللهیان رفت

کارنامه مشترک کسری بودجه دو دولت

کامبک در 9 دقیقه؛ چهره جدید دورتموند بعد از بارسا

تروسار: گل اولم به ایپسویچ الکی بود!‏

پسر 15 ساله وین رونی از مهاجمان یونایتد بهتر است!

ما آرسنال هستیم و قهرمان چمپیونزلیگ می‌شویم

گل اول لیورپول توسط آرنولد

فریادهای ترنت در کینگ پاور؛ لیورپولی‌ام و گل می‌زنم!‏

حمله برزیلی‌ها به نیمار: دلمان برایت نمی‌سوزد!

آژیر خطر در رئال؛ سولاری و رائول در حالت آماده‌باش

پیروزی لیورپول در کینگ‌پاور؛ یک قدم تا قهرمانی

برد خانگی دورتموند مقابل گلادباخ

عربستان آماده میزبانی بر جام جهانی 64 تیمی!

تاج: از بهترین دستگاه VAR دنیا در لیگ برتر استفاده می‌کنیم

گازگرفتگی زن و شوهر مشهدی‌ را در ساحل بابلسر به کام مرگ کشاند

ارادت بازیکن گلگهر پس از گلزنی به امام رضا علیه‌السلام

بازدید مصطفی اسدی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از برگزاری مرحله دوم المپیاد علمی کشور

آهنگ «هجرت» کاری با صدای گروه چارتار

برای اولین بار در تاریخ؛ منچستریونایتد متحمل 15 شکست در یک فصل لیگ برتر انگلیس شد

حضور دوباره بابک زنجانی در عرصه اقتصادی کشور؛ این بار نوبت به وزارت راه رسید!

غارت منابع طبیعی، این بار در فارس | شناسایی و برخورد با تور گردشگری متخلف | جریمه 15000 دلاری برداشت گیاهان در کشور همسایه

انتشار رمان «برای مادرم»

عیادت شاه از کاشانی موجب شد غریبانه به خاک سپرده شود

آهنگ «من آدم خوبی بودم» با صدای امیر عظیمی

استقبال عربستان از جام جهانی 64 تیمی!

علی کریمی مقابل فنرباغچه فیکس است

مصدومیت تورام هم طارمی را فیکس نکرد!

آرتتا: ساکا مصدوم نیست، پایش درد می‌کند

اعتراض یونایتدها به راتکلیف؛ چه بر سر باشگاه ما آوردی!

اینزاگی: تورام می‌خواهد برگردد اما به میلان نمی‌رسد!

علی کریمی در زمین، حسینی اخراج!

آموریم: هویلوند باید فیلم ببیند تا گلزنی یاد بگیرد

سرمربی آلمانی و اسبق سایپا درگذشت