فروردین امسال
مراجعه 2 هزار و 634 نفر در خراسان جنوبی برای اهدای خون
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - 2 هزار و 634 نفر از مردم خراسان جنوبی در اولین ماه سال برای اهدای خون به مراکزخونگیری استان مراجعه کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: از 2 هزار و 634 نفر که برای اهدای خون به مراکز اهدای خون بیرجند، قاین، طبس وفردوس مراجعه کردند هزار و 888 نفر موفق به اهدای خون شدند.
کامبیز مهدیزاده افزود: 2 هزار و 199 نفر ازمراجعان آقایان و 235 نفر هم خانمها بودند که انتظار میرود تعداد مراجعه واهدای خون بانوان دراستان افزایش یابد.
وی همچنین از اهداکنندگان مستمر قدردانی کرد و افزود: هزار و 282 نفر از مراجعه کنندگان را اهداکنندگان مستمر تشکیل میدهند و 532 نفر هم برای اولین بار اقدام به اهدای خون کرده اند.
مدیرکل انتقال خون استان با اشاره به وجود 5 مرکزخونگیری در استان گفت: دو مرکز در بیرجند و مراکزی در شهرهای قاین و طبس و فردوس برای حضور اهداکنندگان آماده هستند و بقیه نقاط استان با تیم سیاری پوشش داده میشوند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/854473/