پیام خراسان

آخرين مطالب

ساماندهی 3500 ون‌ کافه و وانت‌بار در تهران تا پایان تیرماه گفتگو

ساماندهی 3500 ون‌ کافه و وانت‌بار در تهران تا پایان تیرماه
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مجتبی اقوامی‌پناه، به نگرانی‌های عمومی و مسئولان شهری نسبت به وضعیت بهداشتی، ترافیکی و منظر شهری این کسب‌ و کارهای سیار گفت: نمی‌توان اجازه داد هر خودرویی در هر نقطه‌ای از شهر مستقر شود. نظارت، بهداشت، آلودگی صوتی، منظر شهری و سلامت مردم از جمله مواردی است که باید تحت کنترل باشد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اقوامی‌پناه افزود: با تاکید علیرضا زاکانی شهردار محترم تهران جهت ساماندهی مشاغل سیار و موتوری، دستورالعملی تدوین شده که قرار است امسال تمامی ون‌ کافه‌ها و حتی وانت‌ بارهای عرضه میوه، گل، لوازم جانبی موبایل و دیگر مشاغل سیار ساماندهی شوند.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با اشاره به فرایند اخذ مجوز برای این نوع کسب‌ و کارها گفت: مرجع صدور مجوز، درگاه ملی مجوزهاست و متقاضیان باید با ثبت‌نام در این درگاه، مراحل دریافت مجوز کسب‌ و کار را طی کنند. سپس شهرداری منطقه، لوکیشن مناسب را مشخص و تأیید می‌کند و این محل به عنوان نقطه فعالیت رسمی آن‌ها شناخته می‌شود.
وی در ادامه درباره ساماندهی ون‌ کافه‌ها و وانت‌بارهای فعال در پایتخت بیان کرد: در حال حاضر حدود 600 ون‌ کافه در سطح شهر تهران فعالیت می‌کنند که تنها 50 مورد از آن‌ها دارای مجوز رسمی هستند.
اقوامی‌پناه با اشاره به لزوم شفاف‌سازی و افزایش اعتماد عمومی شهروندان اظهار کرد: تمام ون‌ کافه‌ها پس از دریافت مجوز، موظف هستند یک QR کد و کد شناسایی را روی بدنه خودرو نصب تا مشخص شود تحت نظارت شهرداری، اصناف و دستگاه‌های بهداشتی هستند.
وی با بیان این که جابجایی ون‌ کافه‌ها از لوکیشن تعیین‌ شده ممنوع است، تصریح کرد: اگر کسب‌ وکاری به محل غیرمجاز منتقل شود، امکان نظارت از بین می‌رود و در صورت مشاهده تخلف، شهرداری به همراه نهادهای نظارتی مانند اصناف و بهداشت وارد عمل شده و اقدام قانونی انجام خواهد شد.
اقوامی‌ پناه با بیان اینکه بسیاری از فعالان این عرصه از جوانان خلاق و نوآور هستند، تأکید کرد: ما نمی‌خواهیم مانع اشتغال‌زایی باشیم بلکه قصد داریم کسب‌ وکارها را قانونمند کنیم. به همین دلیل از این افراد می‌خواهیم در بستر قانونی فعالیت خود را ادامه دهند.
وی هشدار داد: در صورتی که افراد از ثبت‌نام در سامانه و دریافت مجوز سر باز زنند، شهرداری ناچار خواهد بود به صورت سلبی با آن‌ها برخورد و در صورت لزوم، خودروهای بدون مجوز توقیف خواهند شد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی به چالش‌ مکان یابی نیز اشاره کرد و گفت: مجوزهای کسب‌ وکار از درگاه ملی مجوزها، پنج سال اعتبار دارند اما مجوز استقرار در لوکیشن‌ها توسط شهرداری هر سه ماه یک‌بار بررسی و در صورت عدم مشکل تمدید خواهد شد.
اقوامی‌پناه همچنین عنوان کرد: از ابتدای امسال، به‌ صورت پایلوت در برخی مناطق کار ساماندهی آغاز شده و امیدواریم تا پایان خرداد، تمامی 3500 ون‌ کافه و وانت‌بار فعال در تهران را ساماندهی کنیم. از رسانه‌ها نیز می‌خواهیم که با آگاهی‌ رسانی به مردم و فعالان این کسب‌ وکارها، در تحقق این هدف همراه باشند.
وی در پایان تأکید کرد: هدف ما، ایجاد تعادل بین حفظ اشتغال جوانان و تأمین سلامت و رفاه شهروندان است چرا که تهران باید شهری قانونمند، زیبا و دوست‌داشتنی برای همه باشد.
کد خبر 939978 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خدمات شهری کافه - کافه‌رستوران شهرداری شهردارى تهران مدیریت شهری

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/855864/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توقف پاری‌سن‌ژرمن در بازی معوقه

6 عامل تعیین‌کننده اولین اسکودتوی طارمی

خراسان جنوبی، رتبه برتر کشوری در مشارکت مردمی طرح «زندگی با آیه‌ها» را کسب کرد

حسرت پپ: حیف شد برادر بلینگام از دست رفت!‏

رشفورد گلزنی به سیتی را فراموش نمی‌کند

پس از مصاحبه تند؛ امری از بازیکنش انتقام گرفت!

آوای طبیعت با اجرای ساز رازآلود «فوجارا»

دیدار فرماندهان پایگاه مقاومت بسیج ادارات خراسان جنوبی با فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) استان

سپاهان در باغ فردوس آماده جام حذفی شد

بازی شهر راز شیراز و مس کرمان در ورزشگاه حافظیه با تساوی بدون گل پایان یافت

ضبط داروهای مخدر غیرمجاز و کالاهای قاچاق در اسفراین

کشف راز قدیمی ترین کاپ ورزشی ایران در بازارهای عتیقه!

لباس عجیب یک دزد برای سرقت در بجنورد

500 پروژه راکد در مازندران فعال شد

راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی وفاق در یزد برای نخستین بار در کشور

درگیری مسلحانه با قاچاقچیان در کویر بردسکن

هشدار برای سالمندان گوشی‌ باز

تدوین و انتشار کتاب مدیریت رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) در بانک شهر

اینیستا: صحبت از رسیدن بارسا به سه‌گانه اغراق نیست!

سیتی به خاطر فیفا دی‌ها غرامت گرفت؛ بیشتر از رئال

جنجال در کاتالونی؛: برای بارسا آرزوی مرگ کردند!‏

طارمی هنوز آماده بازی کنار لائوتارو نیست!

انریکه: خوشبختم چون در تیمم جت جنگنده دارم!‏

فیگو: امباپه خاص نیست، ما هم در برنابئو هو شدیم!

النصر بدون رونالدو جان کند تا برد!

چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند

برخورد خودرو با ستون برق حادثه‌ساز شد

حرکات خطرناک و بدون ایمنی کارگران ساختمانی در مشهد

پایان رزمایش عملیاتی نصرالله 3 در بردسکن

شهرداری‌ ها برای کسب درآمد پایدار از ظرفیت‌ های بومی استفاده کنند

سرعت ساخت و ساز در سایت 48 هکتاری بردسکن رونق گرفته است

دانشگاه آزاد اسلامی بردسکن میزبان 1000 داوطلب آزمون سراسری

نمایی از درهم‌تنیدگی اذان و موسیقی ایرانی در برنامه جناب خان

موزیک ویدئوی جدید «ریسه» کاری از گروه رایکادو

اجرا و همراهی محمد علیزاده با شرکت کننده صداتو

معرفی مدیران جدید بیمه دی

دیدارفرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات خراسان جنوبی با فرمانده سپاه

لیگ دسته اول فوتبال / تساوی بی‌ثمر شهر راز و مس کرمان؛ یک امتیاز برای فراموشی

درخشش هنرجویان و دانشجویان خراسان رضوی در شانزدهمین المپیاد ملی فرش دستباف

ویتکاف بار دیگر به روسیه سفر می‌کند

لزوم اهتمام به مالیات بر واحدهای خالی به‌منظور جلوگیری از سوداگری مسکن

تورم مواد غذایی در فروردین 1404؛ کدام ماده غذایی رکورد زد؟

شوک به یاران نوراللهی و قربانی در دقیقه 90

رقبای ژاپنی السد و النصر به عربستان رسیدند

مهاجم یونایتد بی‌عرضه است، برو یقه وینگر را بگیر‎!‎

دومین غیبت پیاپی امباپه؛ کیلیان به ختافه نرسید

گوسفند، جایزه بهترین بازیکن در لیگ نروژ!

فهرست نقل و انتقالاتی پرسپولیس

زمان ثبت قرارداد اولین تمدیدی پرسپولیس اعلام شد

تغییر ساعت دیدار استقلال و پیکان