پیام خراسان

آخرين مطالب

پرونده جنجالی قتل مادر و دختر تایبادی در ایستگاه پایانی! اجتماعي

پرونده جنجالی قتل مادر و دختر تایبادی در ایستگاه پایانی!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - خراسان / دیوان عالی کشور بر حکم عاملان قتل مادر و دختر تایبادی مهر تایید زدند و بدین ترتیب این پرونده جنایی در حالی به ایستگاه پایانی رسید که عامل اصلی جنایت به 2 بار قصاص نفس در ملأ عام محکوم شده است.
اواسط شهریور 98 بود که هیاهوی وحشتناکی ساحل شنی دریای خزر در منطقه عباس‌آباد را به هم ریخت. ضجه‌ها و فریادهای دلخراش مسافران مشهدی، غواصان دریا را به تکاپو انداخت. طولی نکشید که امدادگران دل به درون موج‌های بی‌رحم دریا زدند و پیکرهای نیمه جان عروس 17 ساله تایبادی به همراه دخترخاله و شوهردخترخاله‌اش را از درون آب‌های خروشان بیرون کشیدند اما هنوز صدای جیغ و گریه‌های تکان‌دهنده «سارا» مادر دختر 17 ساله فضای ساحل را در هم می‌شکست چرا که خبری از «علیرضا» (جوان تازه‌داماد تایبادی) نبود. دقایقی بعد «موج مرگ» به ساحل زد و پیکر بی‌جان نامزد مهرانا (عروس 17 ساله) در حالی مقابل دیدگان آن‌ها قرار گرفت که دیگر آه و ناله‌های هولناک، آسمان آبی دریا را نیز سیاه‌پوش کرده بود. آن روز جمعه «سارا» با دستانی لرزان و چشمانی اشکبار با شوهرش در تایباد تماس گرفت و ماجرای مرگ تلخ تازه‌دامادشان را خبر داد. چند روز بعد مراسم سوگواری و عزاداری برگزار شد اما زمزمه‌های ارث و میراث تازه‌داماد، شک و تردیدی عجیب را در میان برخی افراد بر سر زبان‌ها انداخت. 
مادر «مهرانا» نیز تاکید داشت خانواده داماد مرحوم، سهم دخترش از ارثیه تازه‌داماد را بپردازند ولی این ماجرا به اختلافات فامیلی دامن زد تا جایی که غلام‌رسول (یکی از برادران علیرضا) تصمیم وحشتناکی گرفت و نقشه ترسناک خود را با برادرش ابراهیم در میان گذاشت که در منزل دیوار به دیوار خانه «مهرانا» زندگی می‌کرد. او که دسیسه قتل مهرانا (تازه‌عروس 17 ساله) و مادر او را در سر می‌پروراند، به برادرش که مدعی بود «با این کار خودش را به دردسر می‌اندازد!» گفت: یکی از دوستانم را که اهل سرخس است، برای انجام این نقشه اجیر کرده‌ام!
در این شرایط بود که «ابراهیم» کلید منزل «علیرضا» را به غلام داد و بدین ترتیب سیگنال‌های جنایت وحشتناک از آن سوی دیوار منزل «مهرانا» به گوش رسید. لحظات دلهره‌آور، ثانیه‌شمار ساعت را دنبال می‌کردند تا این که چتر سیاه شب آسمان نوزدهم بهمن سال 98 را به آغوش کشید و ناگهان در میان تاریکی اوایل شب، غلام‌رسول و مجتبی (دوست اجیرشده سرخسی او) مقابل منزل «مهرانا» از خودرو پیاده شدند و در حالی کارد به دست به درون منزل مرحوم قدم گذاشتند که «محمدصدیق» (پدر مهرانا) برای خرید بستنی از خانه بیرون رفته بود و «مهرانا» به همراه مادرش (سارا) در خانه بودند. دقایقی بعد صحنه هولناکی رقم خورد و دو جوان قاتل به طرز وحشتناکی مادر و دختر نوجوان را به قتل رساندند و تیغ بر گلوی آن‌ها کشیدند. از سوی دیگر تماس‌های «محمدصدیق» با همسر و دخترش برای آن که سؤال کند «چه نوع بستنی را دوست دارند؟» بی‌پاسخ ماند! پدر «مهرانا» با نگرانی به سوی خانه دخترش بازگشت و با صحنه دلهره‌آوری روبه‌رو شد که همسر و دختر 17 ساله‌اش با ضربات کارد به قتل رسیده بودند.
دقایقی بعد ماجرای این جنایت هولناک در بیسیم‌های پلیس پیچید و قاضی شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب تایباد را به صحنه قتل کشاند. طولی نکشید که با دستورهای ویژه قاضی جلیلیان (دادستان وقت تایباد) تلاش پلیس به نتیجه رسید و عاملان این جنایت تکان‌دهنده بعد از گذشت حدود 10 روز از این ماجرای هولناک، دستگیر و به پنجه عدالت سپرده شدند.
با تکمیل تحقیقات در دادسرای عمومی و انقلاب تایباد، این پرونده جنجالی که دیگر موجی از نگرانی و حشت را در بین مردم به راه انداخته بود به شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و توسط قضات باتجربه در حالی مورد رسیدگی ویژه قرار گرفت که مطالبات مردمی نیز به حساسیت و اهمیت این پرونده جنایی دامن می‌زد. بالاخره در کشاکش این پرونده جنجالی، جلسات محاکمه برگزار شد و 3 متهم این پرونده پای میز عدالت ایستادند و هر کدام نقش خود در این قتل تکان‌دهنده مادر و دختر تایبادی را بازگو کردند.
مدتی بعد از پایان جلسات محاکمه، قضات باتجربه دادگاه وارد شور شدند و مجتبی را به دوبار قصاص نفس در ملأ عام محکوم کردند که ضربات مرگبار را بر مقتولان فرود آورده بود. از سوی دادگاه و بنا بر حکم قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی، غلام‌رسول (متهم ردیف دوم) به تحمل 25 سال زندان به جرم معاونت در قتل و همچنین 20 سال زندان به خاطر شروع به قتل سارا و پرداخت دیه سنگین محکوم شد.
از سوی دیگر قضات دادگاه، ابراهیم (متهم سوم) را نیز به دلیل معاونت در قتل مادر و دختر تایبادی به تحمل 15 سال زندان محکوم کردند اما رأی صادرشده از سوی دادگاه مورد اعتراض وکلای مدافع و متهمان قرار گرفت و این پرونده برای بررسی دقیق‌تر به شعبه سی‌ودوم دیوان عالی کشور ارسال شد. در نهایت قضات سپیدموی دیوان عالی نیز پس از کنکاش‌های دقیق حقوقی، قانونی و شرعی در این پرونده جنجالی، همه ابعاد و زوایای آن را واکاوی کردند اما در نهایت به رد فرجام‌خواهی نظر دادند و پس از شنیدن گزارش کامل عضو معاون دیوان عالی کشور، بر حکم صادرشده از سوی شعبه دادگاه کیفری یک خراسان رضوی مهر تایید زدند که بدین ترتیب پرونده جنجالی مذکور به ایستگاه پایانی رسید و احکام مذکور در مسیر اجرا قرار گرفت.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/857883/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یامال-رافینیا؛ رئال از این ترکیب وحشت دارد!

بایرن 3-0 ماینتس؛ یک هفته تا قهرمانی ‏

مارسکا: به من اعتماد کنید، چلسی پیشرفت می‌کند

ارسال خون از خراسان رضوی به بندرعباس در پی حادثه انفجار

نجات کودک خردسال از میان شعله‌های آتش در مشهد

تایپوگرافی آهنگ «بی بدن» با صدای محسن چاوشی

اجرای ترانه «زیر باران» از علیرضا عصار با همراهی اشوان

کاهش تعهدات مالی مولدسازی خراسان جنوبی به 1.4 میلیارد در سال جاری

علی دایی در کنار رضا قوچان‌نژاد+ عکس

زنده نگه داشتن یاد شهدا، تداوم‌بخش حیات جامعه است

تقسیم نمایندگی ولی‌فقیه بنیاد شهید به هفت منطقه جغرافیایی صورت گرفته است

20 سال تورم در ایران؛ سیگنال‌هایی که دیده نشد

شرط واگذاری خودروسازان ایرانی به چینی‌ها

چلسی 1-0 اورتون؛ سهمیه با چنگ و دندان

اعتراف ستاره برزیلی بارسلونا درباره پیشنهاد عربستانی‌ها

توقف بازی سلتیک با باران نارنگی!

آهنگ «یک لحظه از تو» با صدای نیما مسیحا

گزارش میدانی شهید حسن باقری از ماجرای طبس

انسداد مرزهای خراسان جنوبی با افغانستان اجرایی می‌شود

مردم برای کمک به حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی خون اهدا کنند

انتصاب 40 زن در رده های مدیریتی مازندران

اکران «خانه ارواح» بعد از 5 سال | یک بار دیگر پژمان جمشیدی

امام جمعه کیش در حضور نمایندگان خانه ملت، خواستار اعمال معافیت مالیاتی مناطق آزاد شد

ایجاد منابع پایدار درآمدی برای کیش ضرورت دارد

کتاب مردم‌نگاری در تحقیقات بازاریابی و مصرف‌کننده منتشر شد

نشست اجرایی تفاهم‌نامه بنیاد شهید، کانون‌های مساجد و صداوسیما برگزار شد

پیش بینی قیمت دلار 7 اردیبهشت 1404

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کانال 80 هزار تومان را از دست داد

تورم اقلام خوراکی اعلام شد

1404؛ سال حمایت از کارگران با رویکرد افزایش حقوق و تامین مسکن است

باید با همکاری کارفرمایان، مشکلات کارگران را حل کنیم

شوراها حلقه ارتباطی بین مردم و حاکمیت هستند

مولدسازی؛ کلید رفع بلاتکلیفی پروژه‌های ورزشی مشهد

اشک‌ها و لبخندها؛ روایت دیدار استاندار از یک مدرسه در آستانه روز معلم

اسلامی ندوشن، سیمرغ فرهنگ ایران بود

شوراها باید جایگاه واقعی خود را تبیین کنند

تحقق هدف‌گذاری 3000 مگاواتی انرژی پاک؛ نیازمند مسئولیت‌پذیری همگانی است

اجرای طرح یاریگران زندگی در تمامی مدارس خراسان جنوبی

بکارگیری فناوری‌های نوین؛ ضرورت ارتقای امنیت مرزها است

ناوگان دیزلی در مسیر توسعه؛ رفع مشکلات سهمیه‌بندی سوخت در اولویت استانداری

پیگیری و بررسی پیشنهادات نمایندگان مجلس در خصوص مسائل امنیتی در شورای امنیت

اولویت بررسی وضعیت امنیت مرزهای شمال شرق کشور و انسداد مرز خراسان رضوی

تنها آرزوی هافبک رئال که هنوز برآورده نشده!

معضل بزرگ اینتر قبل از بازی با بارسلونا

شوک به رئال؛ امباپه به فینال نمی‌رسد

سالن را منفجر کرد؛ ضربه نمایشی وفایی در پایان بخش دوم

برخورد جالب انریکه با یک خبرنگار جوان

آشنایی با هارالد براتباک، آقای گلی که خلبان شد؛ از گلزنی به میلان و رئال مادرید تا بازی در سلتیک

این تنها ترس فلیک برای ال‌کلاسیکو است

اعتراضات رئال از ترس پنج تایی شدن است!