امضای قرارداد 4 پروژه تولید بار اول در پالایشگاه ایلام
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رئیس پژوهش و فناوری شرکت پالایش گاز ایلام از امضای قرارداد چهار پروژه تولید بار اول و 9 پروژه پژوهشی و حمایت از 14 عنوان پایاننامه تحصیلات تکمیلی در سال 1403 خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، محسن خزلی با اشاره به پایان یافتن چهار پروژه تولید بار اول شرکت پالایش گاز ایلام شامل طراحی و ساخت مبدل کویلوند، طراحی و ساخت روبشگر التراسونیک پایش خوردگی، ساخت پوششهای مقاوم در برابر خوردگی و متیل دیاتانولآمین اظهار کرد: این پروژهها با تکیه بر توان شرکتهای داخلی و دانش فنی متخصصهای کشور به سرانجام رسید.
با اجرای این پروژهها، شرکت موفق شد وابستگی خود را به تجهیزات وارداتی کاهش دهد و از توانمندی شرکتهای دانشبنیان و متخصصان داخلی نیز حمایت کند. وی با اشاره به قرارداد پروژه پژوهشی مسئلهمحور در سال 1403 گفت: این پروژهها شامل امکانسنجی بهبود عملکرد حرارتی کولر هوایی پالایشگاه بهدلیل افزایش دمای محیط، ساخت سیستم التراسونیک وایرلس پایش خوردگی آنلاین، حذف ترکیبات BTEX از پساب صنعتی پیش از ورود به تصفیهخانه با استفاده از روشهای نوین و ساخت نانو فتوکاتالیست جاذب کامپوزیتی بر پایه مواد معدنی بهمنظور کاهش COD و حذف مواد پایه آمینی در خروجی دفع واحد تصفیه پساب بود.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت پالایش گاز ایلام با تأکید بر اهمیت پروژه ساخت سیستم التراسونیک وایرلس پایش خوردگی آنلاین افزود: بهرهگیری از سیستمهای تست التراسونیک بهدلیل قابلیت اطمینان بالای نتایج تست و نبود آسیب به محصول، یا فرآیند مورد تست، در سطح جهان و در کشور ما روندی رو به رشد دارد و استفاده از آن اجتنابناپذیر است.
خزلی ادامه داد: استفاده و بهکارگیری دستگاههای تست التراسونیک در بازرسی تجهیزات و قطعات تولیدی، منجر به افزایش ایمنی تجهیزات بهکاررفته و افزایش کیفیت تولید کارخانهها شد، بهگونهای که استانداردهای بینالمللی و داخلی، استفاده از این دستگاههای تست التراسونیک را جزء لاینفک تولید قرار دادهاند.
وی با اشاره به پروژههای پژوهشی جاری مسئلهمحور شرکت گفت: بررسی و امکانسنجی افزایش ظرفیت واحد شیرینسازی گاز، بررسی امکان تولید کودهای گوگردی هیدروژله از طریق فرآوری گوگرد خام پالایشگاه و راهاندازی خطوط تولید صنعتی آنها، امکانسنجی و تولید آزمایشگاهی کمپوست از لجنهای تر و SBR، پایش برخط شاخص عملکرد تجهیزات انرژیبر روی سامانه کنترل توزیع شده (DCS) و مطالعه شبکه پایش کیفی آبهای زیرزمینی بهمنظور ارزیابی سناریوهای نشت مخازن از پروژههای جاری این شرکت هستند.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت پالایش گاز ایلام با اشاره به حمایت این شرکت از 14 عنوان پایاننامه تحصیلات تکمیلی حمایت در سال 1403، تصریح کرد: واکاوی مدل مدیریت زنجیره تأمین لجستیک معکوس برای پسماند فاضلاب صنعتی در صنعت پالایش گاز، بررسی و مقایسه ایستگاه آتشنشانی با استانداردهای NPFA و IPS و تأثیر آن بر بهبود عملکرد سیستم، مطالعه دینامیک مولکولی فرآیند جداسازی فلزات سنگین از جریان پساب با استفاده از غشای چارچوب آلی فلزی و مطالعه انتقال حرارت درون بویلر و بررسی تأثیر پارامترهای مؤثر بر فرآیند احتراق با استفاده از تکنیک دینامیک سیالات محاسباتی بخشی از پایاننامههای مورد حمایت این شرکت بودهاند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/859438/