پیام خراسان

آخرين مطالب

«کیمیا بهادری»دختر سال خراسان شمالی؛مسئولان ازدختران ایرانی حمایت کنند گفتگو

«کیمیا بهادری»دختر سال خراسان شمالی؛مسئولان ازدختران ایرانی حمایت کنند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - - محدثه جوان دلویی: «کیمیا بهادری» دختر برگزیده خراسان شمالی در سال گذشته که هم شاعر و ورزشکار است و هم در تحصیل حرف اول را می‌زند متولد دی ماه 1388 در اسفراین است. مسلط به زبان انگلیسی و یکی از پژوهشگران نوجوان کشور است که کار بزرگی انجام داده، یکی از سخنرانان دیدار نخبگان خراسان شمالی با رئیس‌جمهور بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خودش می‌گوید تمام کارهایم را مادرم برایم رزومه کرده است. کیمیا از کلاس اول و با ورود به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نقاشی و شعر و داستان نویسی و اوریگامی علاقمند می‌شود. با هدایت مادر در کلاس‌های هنری کانون شرکت می‌کند و با استعدادی که دارد خیلی زود پله‌های ترقی را طی می‌کند و در مسابقات گوناگون هنری و فرهنگی مقام‌های متعددی کسب می‌کند و همزمان به ورزش شنا و تکواندو و شطرنج هم می‌پردازد.
وی محصل پایه دهم مدرسه فرزانگان اسفراین است و اظهار کرد: 9 سال است عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستم و وقتی در دوره‌های هنری و فرهنگی مهارت کسب کردم توانستم در مسابقات ادبی و هنری مقام‌هایی را کسب کند.
آنچه خوبان همه یکجا دارند
کیمیا در رشته علوم تجربی تحصیل می‌کند و علاقه دارد روزی پزشک و پژوهشگر برجسته ای در حوزه زیست شود تا به جامعه خدمت کند. او دارنده مدال طلا زیست شناسی و شیمی و نقره ریاضی در المپیاد استعدادهای برتر ایران، برگزیده مرحله اول المپیاد ادبی و فیزیک کشوری، دارنده رتبه دوم کشوری در جشنواره نوجوان خوارزمی در محور آزمایشات علوم، رتبه اول استان در محور زیست فناوری مسابقات جشنواره علمی پژوهشی پژوهش سرا، رتبه دوم همایش سلول‌های بنیادی پژوهش سرای خراسان شمالی را در رزومه‌اش دارد.
کیمیا که عنوان دختر نمونه سال خراسان شمالی را سال گذشته از آن خود کرده، به همراه دوستانش کار پژوهشی بزرگی در زمینه ترمیم بافت زخم‌ها انجام داده است.
او گفت: به عنوان تنها گروه پژوهشی دانش آموزشی در کنگره بافت زخم دانشگاه شهید بهشتی به اتفاق دوستانم، ستیلا سید نژاد، زهرا امیری، ریحانه ولیان، فاطمه نوزاد، طرح پژوهشی اثبات اثر عصاره گیاه ختمی بر باکتری لاکتو باسیل در حضور حرام مغز بر درمان سینوس پیلونیدال در رت وی ستار، شرکت کردیم که برگزیده شدیم.
وی افزود: بعد از سخنرانی‌ام در زمان سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی مبلغ 300 میلیون تومان بابت تجهیز آزمایشگاه‌های مدارس تخصیص یافت و ضمن اینکه پزشک متخصص اسفراین مقیم آمریکا در تماس با مدیر مدرسه‌مان درخواست به روز کردن تجهیزات آزمایشگاه مدرسه را داد.

پیام خراسان

وی که حافظ جز 30 قرآن کریم است و ادامه داد: سه سال پیاپی رتبه اول استان خراسان شمالی به عنوان کتاب خوان برتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رتبه دوم استانی در جشنواره نوجوان خوارزمی محور ادبیات، رتبه سوم استانی در جشنواره نوجوان خوارزمی در محور پژوهش، رتبه اول استانی در جشنواره نوجوان سالم در محور شعر، رتبه اول استانی در رشته مفاهیم قرآن شدم و ضمن اینکه دارنده مدرک پیشرفته زبان انگلیسی و کمربند قرمز تکواندو هستم.
از او می‌پرسم با درس‌هایت چطور به ورزش و کارهای هنری می‌رسی و اصلاً فعالیت یک روز چگونه است که پاسخ می‌دهد: ساعت 14 بعدازظهر از مدرسه به خانه بر می‌گردم یک ساعت استراحت می‌کنم و از ساعت 15 تا 17 مشغول انجام تکالیفم یا فعالیت‌های و کلاس‌های دیگرم هستم.
او تاکید می‌کند: به دلیل کمبود فضای ورزشی و اینکه اکنون یک سالن ورزشی مخصوص تکواندو در اسفراین وجود دارد امسال ترجیحاً تکواندو کار نمی‌کنم.
دختران امروزی جسور هستند
کیمیا دختران امروزی را باهوش و جسور می‌داند و می‌گوید: از مسئولان خراسان شمالی می‌خواهم واقعاً در عمل حرف‌هایشان را اجرایی کنند و نوجوانان و دختران شهرستانی استعدادهای فراوانی دارند اما با کمبود امکانات رو به رو هستند.
او اضافه می‌کند: سروده‌های مثنوی دارم. اما در اسفراین محفل مثنوی و شاهنامه و حافظ خوانی کم است و انجمن‌هایی قوی ادبی که با اساتید مجرب باشد نداریم.
کیمیا یکی از دغدغه‌های مهمش، توجه به وضعیت آموزشی دانش آموزان مستعد تحصیلی است و تصریح می‌کند: متأسفانه هیچ ارگان و سازمان و مدیری حاضر نیست از دانش آموزان المپیادی حمایت کند و هزینه چند جلسه کلاس فوق‌العاده و کاربردی را با استادان مجرب پرداخت کند.
این دانش‌آموز المپیادی اسفراینی می‌گوید: در شهرهایی مانند تهران ارگان‌هایی چند صد میلیون تومان برای دانش آموزان المپیادی هزینه می‌کنند اما در خراسان شمالی برخی از خانواده‌ها ناچار هستند ماهانه 10 میلیون تومان فقط برای کلاس‌های المپیاد فرزندشان هزینه کنند و بماند دانش آموزان مستعد تحصیلی نیازمندی که این گونه به حاشیه رانده می‌شوند.
او تاکید می‌کند: دانش آموزانی که به مرحله دوم المپیادها راه یافتند ارزش دارند که یک بار برای آن‌ها سرمایه گذاری شود.
کیمیا بهادری در آستانه روز معلم از معلم کلاس اولش یاد و عنوان می‌کند: خانم صادقی معلم کلاس اولم بود که نقش مهمی در موفقیت من داشت ضمن اینکه از تمام معلمان و مدیر عزیزم در مدرسه فرزانگان اسفراین هم تشکر می‌کنم.
دختران خراسان شمالی در همه عرصه‌ها نشان دادند با توجه به محرومیت‌ها و دیده نشدن‌ها می‌توانند حرف اول در کشور و دنیا را بزنند.
کد خبر 6451179

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/860347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارواخال را محروم کنید یا بروید دنبال زندگی‌تان!‏

خیال بارسا راحت شد؛ همه ستاره‌ها به فینال می‌رسند

فرمول بردن بارسا؛ درس‌های مورینیو از پیروزی مقابل پپ!

قابل توجه یامال؛ مسی با عینک رنگی جشن نگرفت!‏

تصنیف «یاد ایام» با صدای استاد محمدرضا شجریان

ترانه «دلتنگ توام» با صدای حجت اشرف زاده

خراسان جنوبی ویترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی

عکس/ تهران عصر قاجار؛ از باغ فردوس تا مغازه خواربارفروشی

واژگونی پراید در خراسان شمالی منجر به فوت یک نفر شد

زمان پرداخت ارز حج اعلام شد

زمان پرداخت و مبلغ ارز حج تمتع اعلام شد

راز درمان زردی زبان چیست؟

ایلان ماسک بار دیگر به جنگنده‌های اف-35 حمله کرد: پهپادها می‌توانند جنگنده‌های ما را در چند ثانیه نابود کنند!

سارق 73 ساله برای بیستمین بار دستگیر شد!

شانس خیلی زیادی برای قهرمانی داریم/ فوتبال ما یک قهرمانی به تراکتور بدهکار است

بنزین پایه بایواتانول برای نخستین بار در ایران تولید می‌شود

خانه خانم معلم کلاس درس می‌شود

این بار 5 معلم در تصادف زخمی شدند

نیک‌افروز: کیش پیشگام در اجرای طرح های دولت الکترونیک

توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب در پی اعتراض ناشران به کاهش متراژ غرفه‌ها

رونمایی از یک اطلس با نمایش نقشه‌هایی از خلیج فارس و جزایر سه گانه

نظری جویباری: نه بدهی ما 1950 میلیارد است و نه بدهی پرسپولیس 200 میلیارد

اِوَز کجاست که پایتخت کتاب ایران شد؟

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

بریکس دلار را دور زد

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

دامداران: نرخ شیر بوی زیان می‌دهد

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

مدیریت مصرف آب، در همه بخش ها الزامی و مورد تأکید است

رضایت رئیس اتاق بازرگانی افغانستان از دستاوردهای سفر استاندار به این کشور

زلزله تلویزیونی در فوتبال فرانسه!

چراغ سبز رئال به آنچلوتی برای مذاکره با برزیلی‌ها به یک شرط

ایسکو و عجیب‌ترین ادعا درباره بتیس و رئال مادرید

سوسا، والمارک و قلی‌زاده؛ درخشان اما ناهماهنگ

پرواز پدیده سپاهان در آسمان روسیه

دخه‌آ به اولدترافورد برمی‌گردد

دو خبر خوب به یونایتد در آستانه بازی بزرگ

تاخت و تاز اوسمار؛ جشن قهرمانی با 7 گل!

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

خط 3 قطار شهری مشهد هفته آینده با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

موزیک ویدئوی فیلم «آتابای» با صدای محسن چاوشی

معرفی 10 زنجیره ارزش و 120 فرصت سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی

رقابت 10 هزار و 483 داوطلب در کنکور سراسری در خراسان جنوبی

‌ضرورت بررسی‌های لازم برای ایجاد شهرداری در بافت تاریخی بیرجند

نخبگان در خراسان جنوبی خانه دار می‌شوند

راز طولانی شدن نقاشی «مونالیزا» فاش شد

برنامه های زیر سایه خورشید در راستای نهادینه کردن فرهنگ رضوی است

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکارهای ملی کشور است

4 حلقه چاه کشاورزی در درگز به سامانه هوشمند اندازه‌گیری مجهز شد

کلاهبردار 700 میلیاردی در مشهد به دام افتاد