پیام خراسان

آخرين مطالب

ارتباط پنهانی زن متأهل با راننده شوهرش به جنایت ختم شد گفتگو

ارتباط پنهانی زن متأهل با راننده شوهرش به جنایت ختم شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش همشهری آنلاین، این ماجرای وحشتناک از دی‌ماه سال 1401 هنگامی شروع شد که زنی به کلانتری قاسم‌آباد مشهد رفت و گم شدن همسرش را به پلیس گزارش داد. با اعلام این شکایت بررسی‌های تخصصی در پلیس آگاهی خراسان رضوی آغاز و مشخص شد که رحمان با خودروی نیسان شخصی به نام رحمت کار می‌کند و آخرین بار نیز در قوچان حضور داشته است.
به دنبال این سرنخ‌ها، بلافاصله کارآگاهان به سراغ رحمت رفتند و او را دستگیر کردند. طولی نکشید که با اعترافات رحمت راز یک جنایت هولناک فاش شد. وی به افسران پلیس آگاهی گفت: Lمن به اتهام مواد مخدر در زندان بودم و رحمان با خودرو نیسان من کار می کرد. مدتی بعد متوجه ارتباط شوم او با همسرم شدم و به او اخطار دادم اما رحمان ماجرا را انکار کرد و مدعی شد همسرم را مانند خواهر خودش می‌داند. به همین دلیل نقشه‌ای کشیدم و به بهانه رفتن به مشهد منزل را ترک کردم، اما شب هنگام به صورت پنهانی وارد دامداری شدم و رحمان را در حال مصرف مواد مخدر در کنار همسرم دیدم. ولی آنها در منزل را بسته بودند تا کسی نتواند وارد شود.
بعد از این ماجرا همسرم را مجبور کردم با او قرار بگذارد و رحمان را به منزل بکشاندT ولی زمانی که او به خانه آمد با یکدیگر درگیر شدیم و من برای آنکه فرار نکند او را هل دادم که به کنج دیوار برخورد کرد و با پشت سر روی زمین افتاد. حالش بد بود که برایش قرص متادون و آب یوه آوردم. رختخواب را هم پهن کردم که تا صبح خوابید.
روز بعد، زمانی که حالش کمی بهتر شد، از او پرسیدم چرا با من این کار را کردی، تو راننده من بودی. ولی او باز هم بلند شد تا فرار کند که با چوب به دست او کوبیدم و چند مشت هم به صورتش زدم که دوباره حالش رو به وخامت گذاشت. طولی نکشید که فهمیدم او دیگر نفس نمی‌کشد. به همین دلیل پیکرش را درون کیسه گذاشتم و با موتورسیکلت به درون کالی در اطراف قوچان بردم و رهایش کردم. بعد از چند روز دوباره به سراغ جسد رفتم و آن را به داخل یک چاه (قنات) انداختم.»
در پی اعترافات صریح متهم، وی به بازسازی صحنه قتل پرداخت و سپس این پرونده جنایی با صدور کیفرخواست به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و اینگونه بود که جلسات محاکمه به ریاست قاضی محمد شجاع‌پور فدکی در مشهد برگزار شد.
در حالی که وکیل متهم در دفاعیات خود تلاش کرد این ماجرا را به مهدورالدم بودن مقتول گره بزند، وکیل اولیای دم ماجرای مواد مخدر را پیش کشید و مدعی شد رحمان (مقتول) و رحمت (متهم) به واسطه حمل مواد مخدر دستگیر شده بودند و متهم ادعا می‌کرد که مرحوم او را لو داده است، به همین خاطر هم رحمان را به خانه کشانده و پس از کتک‌کاری و خوراندن قرص متادون به قتل رسانده است.
در همین حال قضات باتجربه شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی، با استدلال‌های دقیق حقوقی و شرعی، دفاع «مهدورالدم بودن» را رد کردند و در نهایت پس از مشورت‌های قضایی رأی به قصاص نفس رحمت دادند.
همچنین قضات دادگاه وی را به پرداخت دیه به خاطر جنایت بر میت محکوم و تاکید کردند که دیه مذکور به ارث نمی‌رسد و در صورت مدیون بودن مقتول باید صرف بدهکاری وی شود و در غیر این صورت برای او در امور خیریه صرف شود.
این رأی که به امضای قضات محمد شجاع‌پور فدکی رئیس دادگاه و قاضی جواد آسیان یزد مستشار دادگاهرسیده، قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.
کد خبر 942036 منبع: خراسان برچسب‌ها خبر مهم قتل - قاتل حوادث ایران

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/860352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصنیف «یاد ایام» با صدای استاد محمدرضا شجریان

ترانه «دلتنگ توام» با صدای حجت اشرف زاده

خراسان جنوبی ویترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی

عکس/ تهران عصر قاجار؛ از باغ فردوس تا مغازه خواربارفروشی

واژگونی پراید در خراسان شمالی منجر به فوت یک نفر شد

زمان پرداخت ارز حج اعلام شد

زمان پرداخت و مبلغ ارز حج تمتع اعلام شد

راز درمان زردی زبان چیست؟

ایلان ماسک بار دیگر به جنگنده‌های اف-35 حمله کرد: پهپادها می‌توانند جنگنده‌های ما را در چند ثانیه نابود کنند!

سارق 73 ساله برای بیستمین بار دستگیر شد!

شانس خیلی زیادی برای قهرمانی داریم/ فوتبال ما یک قهرمانی به تراکتور بدهکار است

بنزین پایه بایواتانول برای نخستین بار در ایران تولید می‌شود

خانه خانم معلم کلاس درس می‌شود

این بار 5 معلم در تصادف زخمی شدند

نیک‌افروز: کیش پیشگام در اجرای طرح های دولت الکترونیک

توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب در پی اعتراض ناشران به کاهش متراژ غرفه‌ها

رونمایی از یک اطلس با نمایش نقشه‌هایی از خلیج فارس و جزایر سه گانه

نظری جویباری: نه بدهی ما 1950 میلیارد است و نه بدهی پرسپولیس 200 میلیارد

اِوَز کجاست که پایتخت کتاب ایران شد؟

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

بریکس دلار را دور زد

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

دامداران: نرخ شیر بوی زیان می‌دهد

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

زلزله تلویزیونی در فوتبال فرانسه!

چراغ سبز رئال به آنچلوتی برای مذاکره با برزیلی‌ها به یک شرط

ایسکو و عجیب‌ترین ادعا درباره بتیس و رئال مادرید

سوسا، والمارک و قلی‌زاده؛ درخشان اما ناهماهنگ

پرواز پدیده سپاهان در آسمان روسیه

دخه‌آ به اولدترافورد برمی‌گردد

دو خبر خوب به یونایتد در آستانه بازی بزرگ

تاخت و تاز اوسمار؛ جشن قهرمانی با 7 گل!

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

خط 3 قطار شهری مشهد هفته آینده با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

موزیک ویدئوی فیلم «آتابای» با صدای محسن چاوشی

معرفی 10 زنجیره ارزش و 120 فرصت سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی

رقابت 10 هزار و 483 داوطلب در کنکور سراسری در خراسان جنوبی

‌ضرورت بررسی‌های لازم برای ایجاد شهرداری در بافت تاریخی بیرجند

نخبگان در خراسان جنوبی خانه دار می‌شوند

راز طولانی شدن نقاشی «مونالیزا» فاش شد

برنامه های زیر سایه خورشید در راستای نهادینه کردن فرهنگ رضوی است

پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از شاهکارهای ملی کشور است

4 حلقه چاه کشاورزی در درگز به سامانه هوشمند اندازه‌گیری مجهز شد

کلاهبردار 700 میلیاردی در مشهد به دام افتاد

جزئیات پروژه راه‌آهن چابهار – زاهدان از قول سردار سلامی/ این مسیر ریلی یکی از پروژه‌های فنی پیچیده در کشور محسوب می‌شود

داریوش ارجمند؛ از ناخدا خورشید تا حشمت فردوس/ عکس

خط 3 قطار شهری مشهد هفته آینده با حضور رئیس جمهور افتتاح می شود

شینا انصاری: احیای جنگل‌های بلوط با همکاری وزارت جهاد در دستور کار است

رئیس سازمان محیط‌زیست: کانون‌های داخلی گرد و غبار تثبیت و مهار می‌شود

پای کالابرگ های الکترونیکی به میادین میوه و تره بار باز شد!