ظرفیت «یادمانهای شهدا» برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، سرهنگ «مهدی الهیراد» مدیر کل نشر ارزشها و حفظ آثار دفاع مقدس خراسان شمالی در جلسه شورای اسلامی شهر بجنورد اظهار داشت: در این استان 47 نقطه یادمان شهدا وجود دارد که ظرفیتی برای تبدیل شدن به قطب فرهنگی است.
وی افزود: برای ساخت موزه دفاع مقدس، دو تا سه میلیارد تومان و برای ساخت محوطه آن یک میلیارد و 600 میلیون هزینه شده است.
سرهنگ الهیراد ادامه داد: جامعه نیاز به گفتمان دفاع مقدس دارد؛ بنابراین کمک برای تکمیل باغ موزه دفاع مقدس یک ضرورت است.
مدیر کل نشر ارزشها و حفظ آثار دفاع مقدس خراسان شمالی بیان کرد: با تلاشهای انجام شده در حال تولید بازی شهید ایرج رستمی در استان هستیم.
وی افزود: خراسان شمالی دارای رزمنده و شهدای زیادی است، اما تاکنون کتاب چاپ شده در مورد رزمندگان دفاع مقدس به 20 جلد نیز نمیرسد و در این زمینه کوتاهی شده است.
انتهای پیام/ 112
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821234/