پیام خراسان

آخرين مطالب

هماهنگی 2 سازمان برای برخورد جدی با گران‌فروشی بلیت هواپیما/ آغاز به کار قطارهای پرسرعت تهران - مشهد گفتگو

هماهنگی 2 سازمان برای برخورد جدی با گران‌فروشی بلیت هواپیما/ آغاز به کار قطارهای پرسرعت تهران - مشهد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - برنا - گروه اجتماعی: شصت‌وچهارمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر برگزار شد.
شصت‌وچهارمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با حضور انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور و رئیس ستاد و نمایندگان دستگاه‌های عضو، ظهر سه‌شنبه 16 بهمن ماه 1403 در سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.
انوشیروان محسنی بندپی ضمن تبریک دهه فجر و ایام شعبانیه، به آمادگی دستگاه‌ها برای ارائه خدمات به مسافران در ایام نوروز 1404 اشاره و ابراز امیدواری کرد که تمامی اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام شده منجر به ارتقای کیفیت خدمات‌دهی و رضایتمندی گردشگران شود.
معاون گردشگری کشور ضرورت نوسازی و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی را مورد تاکید قرار داد و اولویت‌دهی آن را در کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای موثر دانست.
وی با اشاره به برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران براستفاده از ظرفیت این رویداد از سوی پلیس راهور، سازمان امور عشایر و سازمان جوانان هلال احمر به‌منظور تبلیغ و افزایش تاثیرگذاری کمپین‌های «چشم به راهیم» و 60-30 در کاهش تصادفات جاده‌ای تاکید کرد و استفاده از یافته‌های علمی را در راستای ایمن‌تر کردن سفر موثر دانست.
محسنی بندپی به تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان و توجه به مصوبه شورای فرهنگی عمومی برای حفظ شئونات اسلامی در ایام نوروز 1404 اشاره کرد و افزود: از 23 اسفندماه 1403 ثبت آمار ارسالی از سوی دستگاه‌های اجرایی را آغاز می‌کنیم و پایگاه‌ها نیز از 27 اسفندماه مستقر می‌شوند.
معاون گردشگری کشور همچنین به نقش ستادهای اجرایی استانی و کمیته‌ها برای اجرای تصمیمات اتخاذ شده در ستاد مرکزی اشاره و لزوم هرچه سریع‌تر تشکیل شدن ستادهای استانی را متذکر شد.
خدمات‌دهی یک میلیون و 200 هزار نفر برای ایام نوروز 1404
مصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی و دبیر ستاد نیز به برگزاری جلسات مستمر در طول سال وایام پیک سفر به‌منظور اتخاذ تصمم‌گیری‌ها و اقدامات لازم و عاجل اشاره کرد و افزود: 27 عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در ده کمیته فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند و چند جلسه کارشناسی برای هماهنگی اقدامات لازم نوروز 1404 برگزار شده است.
وی افزود: یک میلیون و 200 هزار نفر در دستگاه‌های مختلف طی ایام نوروز خدمت‌رسانی می‌کنند و سعی ما نیز هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌ها برای حل سریع مشکلات و خدمات‌دهی بهتر به گردشگران نوروزی است.
در ادامه نیز نمایندگان دستگاه‌ها به ارائه برنامه‌های خود برای نوروز پیش رو پرداختند.
بررسی طرح ملی ارتقای نشاط اجتماعی توسط رئیس‌جمهوری/ ابلاغ چهار مصوبه برای نوروز 1404 به استان‌ها
حجت‌الله غلامعلی نماینده وزارت کشور در ستاد هماهنگی خدمات سفر بیان کرد: پس از ایام دهه فجر چهار مصوبه طرح ملی استقبال از بهار، اقدامات ترافیکی و وظایف تخصصی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به استان‌های سراسر کشور ابلاغ خواهیم کرد.
وی به استفاده از ظرفیت مصوبه شورای فرهنگ عمومی برای حفظ شئون ماه رمضان، شورای تامین استان و شورای مدیریت بحران برای شرایط اضطراری اشاره کرد.
غلامعلی به تدوین طرح ملی ارتقای نشاط اجتماعی اشاره کرد و افزود: در این طرح وظایف هر یک از دستگاه‌ها مشخص شده و به زودی از سوی رئیس‌جمهوری بررسی و پس از تصویب برای اجرا ابلاغ می‌شود.
استفاده از ظرفیت پروازهای بک‌آپ برای شرایط اضطراری/ تکمیل پروازهای تاجیکستان و پرواز فوق‌العاده
پیام اخوان نماینده سازمان هواپیمایی کشور بیان کرد: پروازهای سیستمی فعال هستند و پروازهای فوق العاده نیز توسط شرکت‌های هواپیمایی براساس ظرفیت ناوگان درخواست و بررسی‌های لازم انجام می‌شود.
وی به سامانه حقوق مسافر برای درج شکایات اشاره کرد و افزود:‌ این سامانه به تمامی شرکت‌های هواپیمایی وصل است و شکایت‌ها در اسرع وقت رسیدگی می‌شود. نتیجه شکایت پروزهای داخلی طی7 روز و پروازهای خارجی طی 14 روز برای مسافر پیامک می‌شود.
اخوان درباره پروازهای جایگزین گفت: شرکت‌های هواپیمایی را موظف کرده‌ایم که تعدادی هواپیمای بک‌آپ در اختیارمان قرار دهند که بین شرکت‌ها در صورت شرایط اضطراری جابه جا شوند.
هماهنگی 2 سازمان برای برخورد جدی با گران‌فروشی بلیت هواپیما و متخلفان
وی با اشاره به پیش‌بینی افزایش پروازها به ترکیه، عتبات عالیات و تاجیکستان در ایام نوروز 1404، ادامه داد: با توجه به لغو روادید با تاجیکستان طی این مدت پروازهای تاجیکستان تکمیل شده است و درخواست پرواز فوق‌العاده به این کشور داشته‌ایم.
وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در ایام نوروز پروازها به خصوص مناطق جنوب کشور افزایش داشته باشد. همچنین با سازمان تعزیرات حکومتی هماهنگی‌های لازم را برا گران‌فروشی و تخلفات انجام داده‌ایم.
آغاز به کار قطارهای پرسرعت تهران-مشهد/ اجرای طرح مثلث طلایی قطارهای گردشگری در نوروز 1404
محسن طباطبایی نماینده شرکت راه آهن با اشاره به برنامه‌ریزی برای رشد مسافران نسبت به سال گذشته، بیان کرد: ستاد نوروزی ذیل ستاد وزارت راه و شهرسازی تشکیل و با مناطق 21 گانه جلسات آمادگی برگزار شده است.
وی ادامه داد: پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از اول اسفندماه به صورت حضوری و غیرحضوری آغاز می‌شود.
شروع به کار مجدد قطارهای پرسرعت در مسیر تهران- مشهد، راه‌اندازی قطار 2 طبقه تهران-یزد، راه‌اندازی قطارهای پنج ستاره در مسیر خاوران- مشهد، کرمانشاه– مشهد و همدان- مشهد، افزایش ظرفیت در محور خراسان از مواردی بود که طباطبایی به‌عنوان ویژگی‌های نوروز امسال نسبت به سال‌های گذشته مطرح کرد.
مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری شرکت راه آهن تصریح کرد: فعالیت قطارهای گردشگری از دو ماه قبل در مسیر شیرگاه و کاشان شروع شده است و در تلاشیم طرح مثلث طلایی گردشگری ایران شامل سه استان فارس، اصفهان و یزد را برای نوروز و اردیبهشت امسال اجرایی کنیم.
نقش ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در کاهش تصادفات جاده‌ای/ رونمایی از کمپین «نه به تصادف»
حسن‌زاده معاون اجتماعی پلیس راهور به تاثیر استفاده از ظرفیت ستاد عشایر استان‌ها، جوانان هلال‌احمر و نوروزگاه‌ها در کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای اشاره کرد و نقش ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر را در این راستا متذکر شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته هزار و 89 نفر در طرح ترافیکی نوروزی جان خود را از دست داده‌اند و 10 درصد کاهش داشته‌اند بر اهمیت هم‌افزایی دستگاه‌ها در کاهش تلفات جانی تاکید کرد.
حسن‌زاده ادامه داد:‌ رزمایش پلیس راهور در 27 اسفندماه انجام خواهد شد و از همان روز استقرار و با اجرای طرح ترافیکی انتظامی آغاز می‌شود.
معاون اجتماعی پلیس راهور همچنین به رونمایی از کمپین «نه به تصادف» در هفتم اسفندماه اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این کمپین در کاهش تصادفات موثر باشد.
وی با اشاره به شماره 120 برای گزارشات مردمی بر اهمیت توجه به گزارشات مردمی تاکید کرد.
مصوبه سران قوا برای برخورد سریع با متخلفان/ جریمه تا 10 برابر متخلفان
نماینده تعزیرات حکومتی به ابلاغ مصوبه سران قوا برای برخورد سریع با متخلفان صنفی و اقتصادی اشاره کرد و افزود: قضات ما برخورد سریع از جمله جریمه‌های 10 برابری و پلمب واحدهای متخلف را انجام خواهند داد.
وی افزود: گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی از تاریخ پنجم اسفندماه آغاز می‌شود و تا پانزدهم فروردین ماه 1404 در دو شیفت صبح و عصر انجام وظیفه می‌کنند. سامانه 124 وزارت صمت و 135 سازمان تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌های مرتبط با دستگاه‌های نظارتی گزارش‌های تخلف را ارسال ‌می‌کنند و گزارش‌ها در صورت لزوم به گشت‌های مشترک ارسال می‌شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821319/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست کمک دوباره پزشکیان از مردم: در روزهای سرد یک‌بار دیگر به دولت کمک کنید

مطالبات 116 نفر در یکصد و سی‌امین برنامه «دوشنبه‌های ملاقات مردمی» پیگیری شد

تصمیم فاجعه‌بار رئیس جمهور

(عکس) بهمن 1349؛ دبیرستان دخترانه بهجت در میدان خراسان

برقراری پرواز ارومیه ـ مشهد و بالعکس از 25 بهمن‌ماه

اختتامیه رزمایش نصرالله 2 در کویر طبس با حضور یگان‌های تکاوری و پهبادی فراجا اجرا شد

مدیرکل امور اقتصادی: 67 پروند مولدسازی در خراسان شمالی ایجاد شده است

نشست «زیبا صدایم کن»؛ قصه پدری که تا پایان سربلند ماند

منتظر بارش‌ سنگین برف باشید | برف در راه است

اعلام هشدار هواشناسی برای اکثر مناطق کشور؛ بارش و افزایش محسوس سرما

برگزاری مراسم گرامیداشت دهه فجر و اعیاد شعبانیه با تأکید بر فداکاری‌های شهدای انقلاب در خراسان جنوبی

الحاق 151 هکتار زمین به نهضت ملی مسکن شهرستان گرمه

سارق اماکن خصوصی در اسفراین دستگیر شد

توقیف 50 دستگاه موتورسیکلت متخلف در آشخانه

دیدار مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی با فرمانده سپاه جواد الائمه

پزشکیان: مردم یک‌بار دیگر به دولت کمک کنند

علی لاریجانی، در دیدار رئیس مجلس عراق: آمریکایی‌ها می‌خواستند رژیم صهیونیستی را ژاندارم منطقه کنند؛ طوفان‌الأقصی این نقشه را برهم زد/ هوشیاری و وحدت داخلی هر یک از کشورهای منطقه می‌تواند بار دیگر جلوی این نقشه را بگیرد

مدارس کدام استان فردا چهارشنبه 17 بهمن تعطیل است؟

اجرای پویش درختکاری نهال فجر در روستای سنگ بست فریمان + عکس

عکس تکان‌دهنده از وضعیت یک پراید پس از تصادف

نشست گذر پیک بار سال 1404 در شرکت برق استان بوشهر برگزار شد

جزئیات پرونده کتک کاری دو زن در کافه/ رازهایی که نباید گفته می‌شد

گروه مالی فیروزه آماده ورود به بازار سرمایه

فیلم/ الدوساری دروازه پرسپولیس را برای بار سوم باز کرد

هماهنگی 2 سازمان برای برخورد جدی با گران‌فروشی بلیت هواپیما/ آغاز به کار قطارهای پرسرعت تهران - مشهد

عکس تکان‌دهنده از وضعیت یک پراید بعد از تصادف

آذری جهرمی: ترویج خشونت کلامی مقدمه ترویج خشونت فیزیکی است! نتیجه تجمعات خودجوش! مشهد در سال 96 قابل مرور است

بیل گیتس درباره تجربه مصرف روان‌گردان در جوانی خود صحبت کرد

صدرعاملی: برای من مهم بود که مرغک کانون دوباره روی پرده بیاید

«زیبا صدایم کن» فیلمی زیبا با شیدایی امین حیایی / ماجرای اقباس این فیلم چیست؟

صحیفه سجادیه گنچینه‌ای از درس‌های اخلاقی است

اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری شهرستان آبدانان

آخرین وضعیت بازار گوشت

یک‌هزار خانواده در خراسان جنوبی خانه‌دار شدند

هشدار به هموطنان؛ آغاز بارش برف سنگین با ورود سامانه بارشی جدید

باکمک مردم می‌توان نابرابری‌ها آموزشی را جبران کرد

کاهش محسوس دمای هوا در راه است

جزئیات افزایش سرمایه فولاد خراسان

هشدار هواشناسی به 23 استان کشور/ زمستان باطوفان، برف و باران قدرت خود را به رخ می‌کشد

تصادف منجر به آتش‌سوزی، مرگ راننده پراید در مشهد را رقم زد

افزایش 3 برابری پهنای باند ورودی اینترنت خراسان جنوبی

رزمایش عملیاتی نصرالله 2 به مدت سه روز در صحرای طبس اجرا شد

اهدای هزینه حج تمتع به بیمارستان ایرانمهر بیرجند

روند افزایشی دمای هوا از امشب تا جمعه

خراسان جنوبی سرشار از بسترهای اقتصادی است

زمان ثبت‌نام و هزینه عمره رمضان مشخص شد

دومین رویداد بازی و سرگرمی در خراسان شمالی افتتاح شد

بزرگ‌ترین پل معلق شیشه‌ای خاورمیانه در روستای کندر البرز احداث می‌شود

فوری/ اعلام تعطیلی مدارس مشهد 17 بهمن 1403

قدردانی اهالی غزه از ایران در مراسم تحویل اسیر صهیونیست