تماشای 13 هزار نفر در مشهد از فیلمهای جشنواره فجر
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد از ابتدای نمایش فیلم ها تا امروز حدود 13 هزار نفر مخاطب داشته است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، حسین مسگرانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 32 فیلم در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر برای نمایش در قالب بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد در نظر گرفته شد که از 15 بهمن ماه تا روز گذشته (19 بهمن) 26 فیلم به نمایش درآمده است.
وی افزود: بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد در نیمه اول زمانبندی خود 12 هزار و 931 مخاطب را جذب کرده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: فیلمهای مزبور در 10 سالن پردیسهای سینمایی هویزه، اطلس، برفی، ویلاژتوریست، سیمرغ، مهر کوهسنگی، ملل، گلشن، پارک بازار و سینما آفریقا به نمایش درآمده است.
مسگرانی گفت: حدود 13 هزار مخاطب در جشنواره امسال آن هم تا نیمه زمان بندی جشنواره نشان از کیفیت فیلمها و برگزاری این جشنواره دارد.
به گزارش ایمنا، بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد تا 22 بهمن ادامه دارد.
منبع: ایرنا
کد خبر 837897
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/823099/