سازش در 33 درصد از اختلافات کارگری در خراسانشمالی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - فارس / سرپرست ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: 33 درصد از اختلافات کارگری و کارفرمایی در مراجع حل اختلاف این ادارهکل، از طریق سازش میان طرفین حل و فصل شده است.
محمد خوشآینه، سرپرست ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، اظهار کرد: بر اساس ماده 157 قانون کار، هرگونه اختلاف فردی میان کارفرما و کارگر یا کارآموز، در مرحله نخست باید از طریق سازش مستقیم میان طرفین یا نمایندگان آنان در شورای اسلامی کار حل شود. وی گفت: در صورت عدم وجود شورای اسلامی کار، این اختلافات میتوانند از طریق انجمن صنفی یا نماینده قانونی طرفین بررسی و رسیدگی شوند.
![]()
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد 2235 مورد دادخواست مربوط به اختلافات کارگری و کارفرمایی در هیأتهای حل اختلاف بررسی شده که از این تعداد، 748 مورد یعنی حدود 33 درصد از طریق سازش میان طرفین به نتیجه رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در استان خراسانشمالی، 12 هیأت تشخیص و 5 هیأت حل اختلاف مسئول رسیدگی به این نوع اختلافات هستند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/829645/