کیفیت هوای آخرین روز سال 1403 در کلانشهر مشهد «آلوده» است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ایرنا / مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کیفیت هوای امروز، پنجشنبه سیامین روز اسفندماه سال1403 برای نهمین روز پیاپی آلوده و در شرایط «ناسالم» برای تنفس شهروندان قرار دارد.
سعید محمودی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی اظهار داشت: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در 24 ساعت گذشته با عدد 114 نشانگر هوای ناسالم است و شاخص هوای این کلانشهر در یک تا 2 ساعت گذشته با عدد 109 گویای شرایط ناسالم هوا است.
وی با بیان این که کیفیت هوای سه منطقه مشهد در شرایط سالم است اظهار کرد: شاخص کیفیت هوا در سایر 20 ایستگاه دارای سنجش هوای این کلانشهر در شرایط ناسالم و وضعیت هشدار قرار دارد.
وی بیان کرد: رعایت توصیه های خود مراقبتی در شرایط فعلی برای افراد عادی و نیز افراد دارای بیماری های تنفسی و قلبی ضروری است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در روزهای دارای هوای سالم و پاک به شهروندان توصیه میشود پیادهروی را با هدف حفظ سلامت خود از یاد نبرند اما در روزهای دارای هوای آلوده از تردد در سطح شهر و مناطق آلوده دوری کنند.
محمودی افزود: شایسته است شهروندان مشهدی همچنان با کاهش رفت و آمدهای غیرضروری، نقش مؤثر خود را در بهبود کیفیت هوای این شهر ایفا کنند.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/836174/