دادستان بندرعباس به «فرار بار و نوبتشکنی» در پایانه بندرعباس ورود کرد
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش خبرگزاری مهر، عارف اکبری با اعلام این خبر افزود: در پی نارضایتی گسترده فعالان حوزه حملونقل از فرار بار و رعایت نشدن نوبت در سالن اعلان بار پایانه بندرعباس، دادسرای مرکز استان هرمزگان با هدف صیانت از حقوق عامه و برقراری نظم، ضمن ورود جدی به موضوع، در راستای رفع این مشکلات، مصوباتی وضع کرده است.
وی تصریح کرد: بر اساس این مصوبات، کارت هوشمند ناوگانی که خارج از نوبت اقدام به بارگیری کنند، غیرفعال خواهد شد.
دادستان مرکز استان هرمزگان یادآور شد: همچنین فعالیت شرکتهایی که خارج از سالن اعلان بار، اقدام به صدور بارنامه کنند، ممنوع اعلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: براساس این مصوبات، کمیتهای تشکیل شده است که به صورت مستمر اقدام به سرکشی از سالن اعلان بار میکند و به موازات آن سازوکارهای رسیدگی برخط به اعتراضات فعالان این عرصه نیز فراهم شده است.
اکبری اظهار کرد: مجموع این اقدامات منجر به افزایش بیش از 200 درصدی بازگشت بار در سالنهای اعلان بار بندرعباس و همچنین بازگشت رضایت حداکثری فعالان این حوزه شده است.
وی در پایان تاکید کرد: با هرگونه تخلف در خصوص فرار بار و نوبتشکنی در پایانه بندرعباس برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.
کد خبر 6416323
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/838004/